Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ϾᴥϿ~ ΈΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΟ!!! ~ϾᴥϿ


Ιδού η απόδειξη ότι ο ΓΑΠ το 2010...
αρνήθηκε σωτήριο «κούρεμα» του χρέους!!!

Πλήθος ερωτημάτων για τον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Παπανδρέου όσον αφορά στην ένταξη της Ελλάδας στον Μηχανισμό Στήριξης, τις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν αλλά και τη θηλιά που έχει μπει στο λαιμό όλων των Ελλήνων, προκαλεί το έγγραφο φωτιά που κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη στην προχθεσινή εξεταστική επιτροπή και αποκαλύπτει το crashonline.gr.

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά του Δ.Ν.Τ. με ημερομηνία 10 Μαΐου 2010 -δηλ. λίγες ημέρες μετά το διάγγελμα από το Καστελόριζο (όπου ανακοίνωσε την ένταξη της χώρας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης)- ο κ. Παπανδρέου αρνήθηκε «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, παρ” όλο που του είχε προταθεί!

«Η αναδιάρθρωση του χρέους έχει αποκλειστεί από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές» αναφέρεται χαρακτηριστικά στα πρακτικά του Δ.Ν.Τ. Ο κ. Παπανδρέου αρνήθηκε, δηλαδή, ό,τι επιχειρούν οι μετέπειτα κυβερνήσεις: μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι αρκετοί εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ.  τότε  είχαν  διαμαρτυρηθεί,  διότι  έλειπε  το  βασικό  στοιχείο  του προγράμματος: «''θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί'' η αναδιάρθρωση του χρέους, με την παράλληλη εμπλοκή και του ιδιωτικού τομέα (PSI)».

ΕΔΩ : newsnea.gr

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ϾᴥϿ ~GAME OVER: ΣΤΟ ΣΤΌΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΏΝ!!

ΠΟΙΟΙ είναι ΟΙ ΤΌΜΠΟΛΕΣ της Αίγινας...  ΈΧΟΥΜΕ??


ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΈΣ ΘΑ ΠΆΝΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΈΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΆΝΕ??
Μετά τη σύλληψη του Λεωνίδα ''Μπόμπολα'' φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος και για άλλες συλλήψεις επιχειρηματιών για τους οποίους οι αρχές διαθέτουν στοιχεία εναντίον τους για περιπτώσεις φοροδιαφυγής και όχι μόνο.

Τις τελευταίες  ημέρες έχουν  πυκνώσει η πληροφορίες για τουλάχιστον 10 μεγαλόσχημους  επιχειρηματίες, τρανταχτά ονόματα, μερικοί εκ  των οποίων εμπλέκονται  και  σε  υποθέσεις  «μαύρου  χρήματος» και  των  οποίων οι περιπτώσεις «παρέμεναν σφραγισμένες»  σε  υπουργικά  και  υπηρεσιακά γραφεία των οικονομικών υπουργείων.
Πηγή : Newsbomb.gr

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ϾᴥϿ ~Παρέμβαση Καραμανλή για τον φόρο στο "λίπος"!!

Ο Κώστας Καραμανλής, σπάει τη σιωπή του...

Κύκλοι προσκείμενη στον πρώην πρωθυπουργό, μεταφέρουν τη δυσαρέσκειά του για τον νέο φόρο και μιλούν για υπαναχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την κοινή γραμμή «Μπαϊρακτάρη».

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος φέρεται ο Κώστας Καραμανλής, με το σχέδιο της κυβέρνησης να «δαιμονοποιήσει» (όπως είπε χαρακτηριστικά σε στενούς συνεργάτες του) τις τροφές με λιπαρά, επιβάλλοντάς τους έξτρα φορολόγηση.
Πηγή : Protagon.gr
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

''ϾᴥϿ''... Ωχ, -ΑΡΓΊΑ ...ΜΉΤΗΡ ΠΆΣΗΣ ΚΑΚΊΑΣ!!!

Η απόφασή του να παραιτηθείτε ήταν προσωπική επιθυμία... Ή ??
"Χίλια τις εκατό αποκλειστικά δική μου",  ήταν η απάντηση!!

" Όλα τα πράγματα κάνουν τη διαδρομή τους,  έχουν μια αρχή  κι ένα τέλος. 
Στο δημόσιο βιο δεν μπήκα για να κάνω καριέρα, εξάλλου δεν είμαι τόσο νέος για να διεκδικώ θώκους κι αξιώματα.  Πιστεύω  ότι  υπηρέτησα  με συνέπεια τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια, απλά ήρθε η στιγμή να πάρουν κι άλλοι την σκυτάλη."
Αναλυτικότερα εδώ!! Πηγή -Α: aeginalight.gr ,    -Β: aeginaportal.gr

Γνωρίζοντας τον κ. Τάκη θα διαπιστώνατε ότι είναι πρώτος στην ευελιξία της πολιτικής τρίπλας... Με  λίγα  λόγια  πριν  την  ''ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ τής ΑΡΓΊΑΣ''
προτίμησε την ελαφρά βροχόπτωση της ΠΑΡΑΊΤΗΣΗΣ!!

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ϾᴥϿ Financial's Greeks:Η ΤΡΌΙΚΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΏΝ ϾᴥϿ ϾᴥϿ ΚΑΙ ''ΧΈΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΆΔΑ ΣΤ' ΑΛΏΝΙ''...!!ϾᴥϿ

Η πραγματική βόμβα στην ΕΕ κρύβεται στη Γερμανία!!
Part one: ΠΗΓΗ newsit.gr

Bild: «Το ρολόι της χρεοκοπίας χτυπά», είναι ο τίτλος του άρθρου της όπου επισημαίνει ότι στο Eurogroup τα περιθώρια στενεύουν για την Ελλάδα. Η Bild σχολιάζει επίσης πως η Αθήνα θα ξεμείνει από ρευστό σε λίγες ημέρες καθώς με την στάση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στενεύουν τα περιθώρια για συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους!!

Στάζοντας δηλητήριο για τον Γιάνη Βαρουφάκη, η γερμανική εφημερίδα Bild επισημαίνει...  ότι ο Έλληνας  υπουργός  Οικονομικών πρέπει να κατεβάσει τα ''παντελόνια'' στο Eurogroup και να εξηγήσει στους Ευρωπαίους εταίρους του 
το νέο πρόγραμμα για της μεταρρυθμίσεις!!

Part two: ΠΗΓΗ newsit.gr 

Financial Times: Τα περισσότερα από όσα μπορούσαν να πάνε άσχημα στην ευρωζώνη... πήγαν.  Από  τα  λίγα πράγματα  που  έμειναν ανέπαφα από τις μεταρρυθμίσεις ήταν ο χρηματοοικονομικός κλάδος της κεντρικής Ευρώπης.          Κι αυτό όμως μπορεί σύντομα να αλλάξει, "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε"!!
Η πραγματική βόμβα χρεοκοπίας στην ΕΕ κρύβεται στη Γερμανία!!
Απειλούνται με χρεοκοπία σχεδόν οι μισές γερμανικές ασφαλιστικές εταιρείες, λόγω των χαμηλών επιτοκίων, ενώ η Γερμανία έχει τις δικές της επικίνδυνες τράπεζες αποκαλύπτουν οι Financial Times.
ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ...  Και  οδηγείν  επικινδύνως,  "ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ"..!!