Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ϾᴥϿ ~GAME OVER: ΣΤΟ ΣΤΌΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΏΝ!!

ΠΟΙΟΙ είναι ΟΙ ΤΌΜΠΟΛΕΣ της Αίγινας...  ΈΧΟΥΜΕ??


ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΈΣ ΘΑ ΠΆΝΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΈΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΆΝΕ??
Μετά τη σύλληψη του Λεωνίδα ''Μπόμπολα'' φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος και για άλλες συλλήψεις επιχειρηματιών για τους οποίους οι αρχές διαθέτουν στοιχεία εναντίον τους για περιπτώσεις φοροδιαφυγής και όχι μόνο.

Τις τελευταίες  ημέρες έχουν  πυκνώσει η πληροφορίες για τουλάχιστον 10 μεγαλόσχημους  επιχειρηματίες, τρανταχτά ονόματα, μερικοί εκ  των οποίων εμπλέκονται  και  σε  υποθέσεις  «μαύρου  χρήματος» και  των  οποίων οι περιπτώσεις «παρέμεναν σφραγισμένες»  σε  υπουργικά  και  υπηρεσιακά γραφεία των οικονομικών υπουργείων.
Πηγή : Newsbomb.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O δήμος δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό και το καλοκαίρι αναμένεται πολύ θερμό στα μέτωπα σκουπιδιών και του νερού. να ξέρει λοιπόν ο κ. δήμαρχος πως η ανοχή στο πρόσωπό του θα είναι μηδενική.

Kokobloko.rex είπε...

Τις Μ@λ@κ@ες της κυβέρνησης θα τις πληρώσουν οι ΟΤΑ και εμείς οι πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν!!!
ΚΟΚΑΛΟ έμειναν οι βουλευτές επιτροπής της Βουλής όταν άκουσαν την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών "Νάντια Βαλαβάνη" να παραδέχεται πως δεν έχει ιδέα από φορολογικά. «Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου, έβαζα λογιστή και τα μαθαίνω τώρα» είπε με αφοπλιστκή ειλικρίνεια...
Τι δεν καταλαβαίνετε, η αλήθεια παει μπροστά!!
«Σῶσον, ὁ Θεός, τὸν λαόν Σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου».
Βοήθειά μας!!!