Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ϾᴥϿ~ ΈΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΟ!!! ~ϾᴥϿ


Ιδού η απόδειξη ότι ο ΓΑΠ το 2010...
αρνήθηκε σωτήριο «κούρεμα» του χρέους!!!

Πλήθος ερωτημάτων για τον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Παπανδρέου όσον αφορά στην ένταξη της Ελλάδας στον Μηχανισμό Στήριξης, τις διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν αλλά και τη θηλιά που έχει μπει στο λαιμό όλων των Ελλήνων, προκαλεί το έγγραφο φωτιά που κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη στην προχθεσινή εξεταστική επιτροπή και αποκαλύπτει το crashonline.gr.

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά του Δ.Ν.Τ. με ημερομηνία 10 Μαΐου 2010 -δηλ. λίγες ημέρες μετά το διάγγελμα από το Καστελόριζο (όπου ανακοίνωσε την ένταξη της χώρας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης)- ο κ. Παπανδρέου αρνήθηκε «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, παρ” όλο που του είχε προταθεί!

«Η αναδιάρθρωση του χρέους έχει αποκλειστεί από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές» αναφέρεται χαρακτηριστικά στα πρακτικά του Δ.Ν.Τ. Ο κ. Παπανδρέου αρνήθηκε, δηλαδή, ό,τι επιχειρούν οι μετέπειτα κυβερνήσεις: μια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι αρκετοί εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ.  τότε  είχαν  διαμαρτυρηθεί,  διότι  έλειπε  το  βασικό  στοιχείο  του προγράμματος: «''θα έπρεπε να είχε συμπεριληφθεί'' η αναδιάρθρωση του χρέους, με την παράλληλη εμπλοκή και του ιδιωτικού τομέα (PSI)».

ΕΔΩ : newsnea.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η ομάδα απέκτησε και ΜΜΕ.Κανένα σχόλιο που θίγει τα συμφέροντα της γνωστής ομάδας που λυμαίνεται το νησί δεν δημοσιεύει πιά .Επίσης καμμιά επίθεση πλέον απο τα μέλη της διοίκησης του Δήμου εναντίον του τυροπιτάκια μακαρονοφαγά κοτσιδάκια κλπ χαρακτηρισμούς.Η συμφωνία κλέιστηκε .Πλεον ολα στο νησί είναι καλά..Ούτε νερό ούτε πέργκολες,ούτε ενοικιαζόμενα ούτε Μονή ούτε λιμενικό ταμείο ούτε ΝΟΑ .Ολα τέλεια.Μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πλάκα έχεις.Τώρα το είδες? Τις αναρτήσεις που εδώ και δύο μήνες δεν τις είδε?Σαν γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου λειτουργεί και της περιφέρειας.Αν τον δείς και με τους μηνυτές του να πίνει μαζί τους νερό τότε θα καταλάβεις το παιχνιδάκι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δήμαρχε τα κατάφερες .Γέμισες φίδια γύρω σου που άρχισαν να δαγκώνουν τους δικούς σου.Η ομάδα ετοιμάζετε για εκπαραθύρωση.Φυλάξου και μην εμπιστεύεσαι κανένα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη η επίθεση ΑΙΑΚΟΥ κατα του αντιδημάρχου καθαριότητας και οι έμμεσες απειλές ειναι στα πλαίσια της γνωστής ομαδος για πριόνισμα της καρέκλας του Δημάρχου;

Ανώνυμος είπε...

Οι παρανομούντες ασύστολα απειλούν να κλείσουν τον δήμαρχο φυλακή γιατι δεν δέχεται τις εισηγήσεις του αντιδημάρχου -εκτός τομέα ευθύνης του- για να εξυπηρετήσει τις κομματικές υποχρεώσεις του.Μύλος η υπόθεση.Ας πρόσεχες δήμαρχε οι φίλοι σου στα είχαν πεί.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο δήμαρχε.Ξηλωνονται οι νόμιμες παραλίες για να επικρατήσει το ζεύγος.Ερχονται δεκάδες αγωγές και μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος.Μπορει βέβαια να λεει η παροιμία οτι το νινί σέρνει καράβι αλλά δεν λεει και ολόκληρο στόλο.Φυλαξου έρχεται μπόρα μέσα το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

Και μας την αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.
Αντιδήμαρχος μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του δημάρχου και του άλλου αντιδημάρχου και της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.
Α ρε δήμαρχε στο είχαμε πει οτι βάζεις φίδι στον κόρφο σου αλλά δεν μας άκουσες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιστεύω .Αυτο σημαίνει οτι ο "μύθος" για να παραμείνει μύθος θα πρεπει να τον διαγράψει αμέσως.Αντιδημαρχος εναντίον αντιδημάρχου και δημάρχου για εξυπηρέτηση κομματικών φίλων ?
Εκτός αν ήταν αντιδήμαρχος σε παλαιότερη διοίκηση οπότε καλά τους κάνει.