Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ϾᴥϿ ~Παρέμβαση Καραμανλή για τον φόρο στο "λίπος"!!

Ο Κώστας Καραμανλής, σπάει τη σιωπή του...

Κύκλοι προσκείμενη στον πρώην πρωθυπουργό, μεταφέρουν τη δυσαρέσκειά του για τον νέο φόρο και μιλούν για υπαναχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την κοινή γραμμή «Μπαϊρακτάρη».

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος φέρεται ο Κώστας Καραμανλής, με το σχέδιο της κυβέρνησης να «δαιμονοποιήσει» (όπως είπε χαρακτηριστικά σε στενούς συνεργάτες του) τις τροφές με λιπαρά, επιβάλλοντάς τους έξτρα φορολόγηση.
Πηγή : Protagon.gr
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

36 σχόλια:

  1. o Σήφης ο Κροκοδειλάκιας ψόφησε, φήμες λένε ότι τον δάγκωσε ο Φίτζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Φιλλιπα κι' αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας. Καλα που ηρθε αυτο το παιδι ο Σταματης και ειδε προκοπη ο ΔΑΟΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην εισαστε αδικοι, ο Φίτζι πασχιζει να κανει μετα το κλειστο γηπεδο ενα υποθαλασσιο κολυμβητηριο!! Ειναι κολλητος Του Μπέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος είναι o Μπέος της Αίγινας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεγράφη σήμερα από την Περιφέρεια η προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση χλοοτάπητα και ελαστικού τάπητα στίβου στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας. Τώρα Φίλιππα παρακολούθα τον Σταμάτη που θα κόβει την κορδέλα. Εσυ σαν χαρισματικό παιδί που είσαι παρακολούθα κανενα βιντεάκι του Μπέου μπας και ξεκολλήσεις απο την κουτοπονηριά που σε δέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε το Φιλιππα γιατι εχει τρεχάματα με τον Σήφη, πήγε στον Πάκη και του ζήτησε να μεσολάβηση για ενα Σήφη στην Αίγινα. Του είπε μάλιστα οτι είναι πολυ καλη προεκλογική καμπάνια. Ο Πάκης του είπε οτι εαν δεν μπορέσει να βρει Σήφη στα σίγουρα θα του στείλει τον Περέιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (κ).Φίλιππα βλέποντας το Σταμάτη μπορείς να πάρεις και πέντε καλά στοιχεία από αυτόν γιατί αυτός πραγματικά λειτουργεί για τα κοινά και όχι σαν και σένα που είσαι παρτάκιας και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να ακούγεται το όνομά σου για να παριστάνεις τον δήθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ξανά μανά Νιάουουουουου
    Τέτοια του γράφετε του Μπέου της Αίγινας ...ΦίτζιΤσου και εχει καβαλικέψει το καλάμι.
    ΦίτζιΝιάάάάάάρρρρρρ για το 2019 και αμα βρή αυτη τη φορά υποψήφιους με όλες τις Π@@@@@ες που κανει θα σας κανω το τραπέζι με γλαρόσουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
    03/04/201523:18
    Στα φωτεινά πρόσωπα της Ζωής και της Ραχήλ βλέπουμε τον ήλιο που λάμπει.... Στο σοβαρό ύφος του Λαφαζάνη και του Παλαβίτσα βλέπουμε τη σοφία που τυφλώνει.... Στρατούλης και Βρούτσης είναι οι οδοστρωτήρες του αριστερού μετασχηματισμού..... Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΑΕΡΑ.... Και ο Θεός Τσίπρας θα δώσει συσίτια και αξιοπρέπεια στους νηστικούς αλλά γενναίους Ελληναράδες που θα πολεμήσουν για τη Λευτεριά και την Ανεξαρτησία από την κόλαση της Ευρώπης.... Πως να μην τους ψηφάμε με χέρια και με (ανοιχτά) τα πόδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν δυο μήνες ένας στους τρις ελληνες άντε να δεχτώ οτι την πάτησε και ψήφισε συριζα ήταν και ψήφος διαμαρτυρίας σε πασοκ και νδ οκ το καταλαβαίνω. Τωρα δυο μήνες μετά και με τόσο ψέμα,παραμύθι,κουτοχορτο,πράσινα άλογα,δράκους και εξωγήινους και τη χώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης ο ένας στους τρις από μας πρέπει να ειναι ηλίθιος για να δηλώνει οτι θα ξαναψηφίσει συριζα...

      Διαγραφή
  11. Ότι ανεβαινει κατεβαινει, αλοίμονο στους κοψοχέριδες κ έρχετε κ Πάσχα,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο έχουμε το Ευρώ ΕΔΩ, η Γερμανία θα κάνει κουμάντο ΕΔΩ! Εις το ΔΙΗΝΕΚΕΣ! Διότι το Ευρώ, είναι το Νόμισμα της Γερμανίας!.. (Και ΠΑΝΤΟΤΕ ... ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ θάμαστε!..). Βάλτε τα ΚΑΛΑ αυτά στο μυαλό σας, ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχα, ρε νούμερο είσαι!!!!!!
    Τίν τούτος ρε; Ψεκασμένος; Μήπως κάνεις πλάκα ρε φίλε; Δεν μπορεί κανείς να λέει τέτοιες χονδροειδείς κοτσάνες, λες και χωρίς το Ευρώ θα μπορούμε ως εκ θαύματος να δίνουμε πολλές παροχές στο λαό επειδή θα φυτρώνουν δραχμές. Και χρεωμένος θα είσαι πάντα αν παίρνουν δανεικά για να κάνουν τον μάγκα οι κυβερνήτες και να διορίζουν ψηφοφόρους. Θα μας φτάσετε στο σημείο να παρακαλάμε να γίνει χρεοκοπία και έξοδος από την Ευρώπη για να δείτε στην πράξη τι τερατώδεις ανωμαλίες είναι αυτές που λέτε; Παιδιά δεν έχετε, δεν λυπάστε που θα πεινάσουν τα επόμενα χρόνια;;; Όρσε στην τύφλα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πριν από ένα μήνα η διαφορά Σύριζα ΝΔ ήταν η διπλάσια. Μετάφραση: όταν δεις τα ακόμη χειρότερα, τα χειρότερα σου φαίνονται ξαφνικά ωραία...Πάντως ως λαός έχουμε τρομερές επιλογές: (1) Σύριζα Χιονάτη ΒαθυΠασόκ12% και οι 7 νάνοι-συνιστώσες-όλοι μαζί πολλά λέμε-τίποτα δεν κάνουμε, ΝΔ - τα απολιθώματα του δεινοσαύρου βρέθηκαν, Ψεκα-Ανελ τζατζίκι παρέλαση, Ποτάμι-δεν έχω κανένα λόγο ύπαρξης και το ξέρουν όλοι, Χρυσή Αυγή ημιανάς- προσοχή-μου τη σπάνε οι μελαψοί, ΚΚΕ viva Στάλιν και Εκάλη, Πασόκ - το κόμμα που έγινε απόκομμα, πάρτον ένα και χτύπα τον άλλον........
    ΡΕ ΠΕΦΤΟΥΜΕ Η ΕΓΩ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ούτε ΕΡΤ, ούτε καθαρίστριες, ούτε ΔΕΗ, ούτε διορισμοί και επαναπροσλήψεις, ούτε κομμένος ΕΝΦΙΑ.
    Μόνο χρεοκοπία.
    Τζογάρατε και χάσατε μερικοί. Ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμείς τι φταίγαμε ρε φίλε για τις δοκιμές των ανεγκέφαλων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πελεκάνος εχει επικοινωνιακό πρόβλημα ΜΕΓΑ......... Το δελτίο τύπου τον μάρανε, στο δημοτικό συμβούλιο ηταν απών, εμ βέβαια είχε μούτρα να παει;; Μπορείς να πεις στον κόσμο γιατι δεν θέλεις τον αντικαταστάτη του Γιατρού;; Τι Φιλιππείδειο μυστικό κρύβεις Monsieur Pelekane??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εκτός από τον Τζίτζη που έλειπε για το 4ο θέμα έλειπε και ο Παπαδόπουλος αυτός για ποιό λόγο έλειπε; Μήπως για το τελευταίο που ήταν η επιτροπή κοινόχρηστων χώρων. Πάλι εξαφανισμένος στα δύσκολα ο Παπαδόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σωστός και ο Φίτζι της ίδιας τακτικής είναι. κ. ΦιτζίΤσου μη ξεχάσετε και δεν βάλετε ξανα για Δήμαρχος και μας στερήσετε την ευχαρίστηση να καταψηφίσουμε το ψηφοδέλτιο Αλβανοαλοδαπών και βάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ...ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ,ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ,......ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Η. ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ....ΤΟ ΤΖΟΝΙ ΓΟΥΕΚΕΡ ΕΡΧΕΤΑΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΙΜΑΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ mr. Pelekalou, ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΛΟ ΛΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΦΙΛΛΙΠΕ ΤΟ 2019 ΤΟ 60% ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
    Ο JOHNNIE WALKER ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΕΩΣ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΤΖΙ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΙΤΖΗΣ
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    EYXOMAI ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΓΙΝΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΛΛΙΠΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΖΟΝΝΥ ΓΟΥΕΚΕΡ - ΚΟΥΑΚΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με Τζόννυ Γουέκερ-Κουάκερ απο το Καζακστάν ερχεται. Καλα αυτος ο ΤζίτζηΦΙΟΓΚΟΣ πρεπει να είναι περίσσευμα ληγμένης κονσέρβας. Ρε δεν μας λυπάστε λιγο, μαλλον η μαξιλαροθήκες που χρισημοποιεί θα φταίνε, αλλοιώς δεν εξηγείται, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε μία απο καμένη Λαπά, Φίλιππα, τι τα θες τα δελτία τύπου βρε; Τα γρανάζια του μυαλού σου δουλεύουν ή Αζερμπαϊτζάν;;
    Εσυ θέλεις να γίνεις (θεός φυλάξει) δήμαρχος, να κανω μια ανασκόπηση λοιπών... Πρόεδρος Τ.Ε. Ν.Δ., σύμβουλος επι Μούρτζη Δ., αντιδήμαρχος και Πρ. Δ.Α.Ο.Α. επι Σακκιώτη, Αρχ. Αντιπολίτευσης, προπονητής & μάνατζερ και γύρευε τι ΑΛΛΟ!!!! Να μην πιάσω απο τελετές και και... οπου γάμος και χαρά η ΚΟΝΤΥΛΩ πρώτη!!!! Αμ το αλλο τι σου λέει που μάθαμε, προσπαθείς να μην μπή σε αργία ο Γιατρός ή να παρατηθεί γιατί δεν σε βολεύει η προσχώρηση του Ντελούκα!! Τελείως ασόβαρος είσαι γι'αυτό και σε λενε τη μία Φίτζι και την άλλη Πελεκάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ
    ΦΤΙΛΙΠΠΟΣ ΦΤΙΤΖΗΣ

    Μετά την βαφή των αυγών να μη ξεχάσετε να τα περάσετε και ένα χέρι λάδι, όπως λέμε, φάε λάδι κι έλα βράδυ. Επίσης στη σούπα όπως αυτή που έφαγα εγώ στις εκλογές, προσθέτουμε στο τέλος και λίγο πεπονάκι, όχι Καρπουζόσπορο γιατί όπως λέει και ο ποιητής το καρπούζι τσούζει. Τωρα πρέπει να φύγω γιατι εχω ραντεβού με τον ΠΑΚΗ. Άντε καλα Χριστούγεννα και καλο σούβλισμα της γαλοπούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛ,ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.ΟΛΑΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωωωωχχχ Νιάάάάουουουουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σ' έτσουξε η Tsouxtra ΤζίτζηΦΙΟΓΚΟΣ;;
    Αυτο παει να πει οτι ...ΚΡΑΖΕΙΣ *ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ*... Monsieur Pelekane!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ένας ΤΖΙΤΖΗΣ δεν φέρνει την άνοιξη, παρε και τον ΚΑΡΛΗ για να τα καταφέρεις ΤζίτζηΦΙΟΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
    ΦΤΙΛΙΠΠΟΣ ΦΤΙΤΖΗΣ

    Βρε το θέτε δε το θέτε θα με κάνετε Ντήμαρχο γιατι η Αίγινα εχει κοντα ποδάρια, θα με βγάζετε απο την πόρτα και εγώ θα μπαίνω απ' το παράθυρο. Έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια μπροστά μας μέχρι το 2019. Έ αν δεν είναι και το19 ας είναι το 2024 Who Cares. Θα κάνω πρόταση του Μύθου για αντιδημαρχία, του κ.Τάκη θα έχει λήξει η ποινή του θα βάλω και τον Τζουτζούκο φτερωτό ιππότη για στρατηγό και θα τους πάρουμε τα σώβρακα!!!!
    Δεν είναι τυχαία η ονομασία που έδωσα. Η Άλλη ...αλί και τρισαλί... Αίγινα!!!!
    Καλά κούλουμα και τη μαγειρίτσα εφέτος να την κάνετε κοκκινιστή Χριστός Ανέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άχαχαχαχαχαχα Φτίτζης χαχαχαχαχα
    Που σας κατέβηκε αυτο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έκτακτο ανακοινωθέν:
    Ο Κράζεις... θαυμάζεις θα ειναι στο ψηφοδέλτιο του ΦιτζηΤσου το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ά που Λυσσάξατε με το Φίτζι, δεν εχετε καταλάβει οτι ο Φίλιππος βασίζεται στη μαλ@κια που δέρνει τον Έλληνα ψηφοφόρο. Εδω βγάλανε πρώτη φορά αριστερά και τωρα τραβάνε τα βυζιά τους στον πελεκάνο θα κολλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή