Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ϾᴥϿ Financial's Greeks:Η ΤΡΌΙΚΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΏΝ ϾᴥϿ ϾᴥϿ ΚΑΙ ''ΧΈΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΆΔΑ ΣΤ' ΑΛΏΝΙ''...!!ϾᴥϿ

Η πραγματική βόμβα στην ΕΕ κρύβεται στη Γερμανία!!
Part one: ΠΗΓΗ newsit.gr

Bild: «Το ρολόι της χρεοκοπίας χτυπά», είναι ο τίτλος του άρθρου της όπου επισημαίνει ότι στο Eurogroup τα περιθώρια στενεύουν για την Ελλάδα. Η Bild σχολιάζει επίσης πως η Αθήνα θα ξεμείνει από ρευστό σε λίγες ημέρες καθώς με την στάση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στενεύουν τα περιθώρια για συμφωνία με τους ευρωπαίους εταίρους!!

Στάζοντας δηλητήριο για τον Γιάνη Βαρουφάκη, η γερμανική εφημερίδα Bild επισημαίνει...  ότι ο Έλληνας  υπουργός  Οικονομικών πρέπει να κατεβάσει τα ''παντελόνια'' στο Eurogroup και να εξηγήσει στους Ευρωπαίους εταίρους του 
το νέο πρόγραμμα για της μεταρρυθμίσεις!!

Part two: ΠΗΓΗ newsit.gr 

Financial Times: Τα περισσότερα από όσα μπορούσαν να πάνε άσχημα στην ευρωζώνη... πήγαν.  Από  τα  λίγα πράγματα  που  έμειναν ανέπαφα από τις μεταρρυθμίσεις ήταν ο χρηματοοικονομικός κλάδος της κεντρικής Ευρώπης.          Κι αυτό όμως μπορεί σύντομα να αλλάξει, "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε"!!
Η πραγματική βόμβα χρεοκοπίας στην ΕΕ κρύβεται στη Γερμανία!!
Απειλούνται με χρεοκοπία σχεδόν οι μισές γερμανικές ασφαλιστικές εταιρείες, λόγω των χαμηλών επιτοκίων, ενώ η Γερμανία έχει τις δικές της επικίνδυνες τράπεζες αποκαλύπτουν οι Financial Times.
ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ...  Και  οδηγείν  επικινδύνως,  "ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ"..!!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12 Μαρτίου, 2015

    Θα υπάρχει τρόικα εξωτερικού και τρόικα εσωτερικού. Την εξωτερικού θα τη λέμε "θεσμοί". Την εσωτερικού θα τη λέμε "τεχνικά κλιμάκια". Θα υπάρχουν επίσης μεταρρυθμίσεις εξωτερικού και μεταρρυθμίσεις εσωτερικού. Τις εξωτερικού θα τις λέμε "χωρίς δημοσιονομικές επιπτώσεις", κάτι σαν σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. Τις εσωτερικού θα τις λέμε "προσλήψεις υψίστης και συμβολικής σημασίας".
    Παλληκάρια, εμείς στο χωριό μας το σούργελο, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, σούργελο το λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12 Μαρτίου, 2015

    Σχολιάζει η Καθημερινή ότι άρχισαν οι ελλείψεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ όπως οι μπύρες Βελγίου.
    Και χλευάζει ο καραγκιοζοΣυριζαίος το προϊόν που αναφέρει η Καθημερινή.
    Το μυαλουδάκι του λουστράκου της διανόησης δεν πάει στα: α) δεν μας δίνουν τίποτα οι ξένοι αν δεν προπληρώσουμε β) οι ξένοι που είναι συν-εταίροι μας... γ) δεν έχουμε να προπληρώσουμε και δ) ελευθερία είναι να βρίσκεις και μπύρες Βελγίου να πίνεις, άμα γουστάρεις κι έχεις να τις πληρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12 Μαρτίου, 2015

    Μας πρήξανε τα μέζεα όπως είπε και ο Ζουράρης. Είναι λέει και έτοιμοι οι μαλάκες να αντιμετωπίσουν ένα GREXIT !!! Αμ το βλέπουμε, δεν το βλέπουμε; Μόνο με το φόβο ότι μπορεί να φύγουμε το ΕΥΡΟΥΔΑΚΙ έχασε 35% της αξίας του. Από 1,38 με το δολάριο έχει πάει 1,05. Και καλά στερνά κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12 Μαρτίου, 2015

    Να τους δώσουμε τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος κατά Zουράρη ή τα μήδεα λαχνήεντα του Ομήρου, κοινώς αχαμνά τριχωμένα, καμπανέλια αξύριστα, κλαμπάνια παραπονεμένα, για τους φολομηδείς (πισογλέντηδες) γερμανούς της Μέρκελ και του Σόιμπλε . Εξ άλλου όπως είναι γνωστό, ο πους της καθέτου είναι αρχή δια την γεωμετρίαν και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12 Μαρτίου, 2015

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2 ΛΟΓΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ...
    «Η φορολογική "λογική" όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης υπήρξε αξιοσημείωτα σταθερή: τα παίρνουμε από αυτούς που δουλεύουν και τα δίνουμε σ' αυτούς που μας ψηφίζουν. Όμως αυτό τελειώνει όταν τελειώσουν αυτοί που δουλεύουν. Ζούμε την προτελευταία πράξη του δράματος. Λίαν προσεχώς και η τελευταία: η βαρύγδουπη συντριβή του κρατικού μοντέλου που δημιουργήθηκε με βάση την ΕΛΠΙΔΑ».
    Όποιος περιμένει για ενα καλύτερο αυριο είναι βαθιά νυχτωμένος ή χρωστάει της Μιχαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12 Μαρτίου, 2015

    12 / 3 / 2015: «Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος με την Ελλάδα αλλά δεν με βοηθάει» ανέφερε ο κ. Σόιμπλε στην εκδήλωση με τίτλο Finanz im Dialog, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12 Μαρτίου, 2015

    Ο Ντάισελμπλουμ δήλωσε κατά τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες ότι αν η ελληνική κυβέρνηση στοχεύει σε αποχώρηση από τη ζώνη του ευρώ, δεν δημιουργείται πρόβλημα. Η αφορμή δόθηκε όταν η ελληνική πλευρά ανακοίνωσε στο Συμβούλιο πως δεν επιθυμεί την παρουσία των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα, ανακοίνωση που λίγο μετά ανακλήθηκε.
    Ά ρε ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, άπαιχτοι είσαστε, μπραβω να εχουμε κατι να γελαμε γιατι πάσχουμε απο βαριεστημάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13 Μαρτίου, 2015

    Ρε μαλακομπλούμ Και πουστροσόιμπλε δεν πάτε να ΓΑΜΗ@ΕΙΤΕ παλιό νούμερα έ νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κόστος του Ελληνικού χρέους είναι μηδενικό και για να μη σας παραμυθιάζουν, τα χρήματα που έχουν δανείσει οι Ευρωπαίοι εταίροι στην Ελλάδα τα έχουν δανειστεί από τις αγορές και στην συνέχεια τα έχουν δανείσει σε εμάς. Από αυτή την αγαθοεργία έχουν κερδίσει διότι το επιτόκιο που μας χρεώνουν είναι υψηλότερο από αυτό με το οποίο δανείζονται από τις αγορές. Με λίγα λογια ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ του ευφυέστατου μυαλού των εταίρων "φίλων μας" κατα της Ελλαδίτσας.
    Συμπέρασμα: Η χρεοκοπία μας δεν συμφέρει ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15 Μαρτίου, 2015

    Αν δεν ειμασταν ευρωπαϊκή χώρα σήμερα θα χαμε γίνει Αγκόλα με τα μυαλά και την χαζοχαρούμενη αριστερόστροφη νοοτροπία που κουβαλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή