Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΑΚΆ, ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ!!!

Το Μουμί και το χταπόδι, όσο το χτυπάς ΑΠΛΏΝΕΙ!!!

Πριν από λίγο καιρό είχαμε μια ανεπανάληπτη και παιδαριώδη συνέντευξη του πρώην Αντιδήμαρχου Ποιότητας Ζωής, που μας ''έθιγε'' σαν άτομα γιατί ακόμα και σε παιδάκια να απευθυνόταν θα έτρωγε "χοντρό κράξιμο".
Θα  θέλαμε να μας είχε πεί ο  κ. ΝίΤζη το μυστικό της επιτυχίας του, που υπάρχει ( "ΜΌΝΟ'' στο μυαλό του βέβαια ),  σαν  αντιδήμαρχος  ποιότητας  ζωής  και καθαριότητας, να μας πεί ΓΙΑΤΙ;;; 
Γιατί τρία, μπορεί και τέσσερα (απορριμματοφόρα, φορτωτής, κλαδοτεμαχιστής κ.λπ.) ήταν σε πλήρη αδράνεια και  παρατημένα  στο γκαράζ του δήμου με την αιτιολογία ότι "λεφτά δεν υπήρχαν".  Για όσους γνωρίζουμε (και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά) πιστεύω  ''ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ''  ότι  ήταν "ΚΑΘΑΡΉ ΑΜΈΛΕΙΑ"!!!  Δική του αμέλεια,  που  όμως  ΕΜΑΣ και εννοώ όλο το ΝΗΣΊμας σκυλοβρόμισε και μας φάγανε τα Τρωκτικά και τα κουνούπια,
για να μην αναφερθούμε και στον πολύπαθο ''Τουρισμό'' και ότι συνεπάγονταν!! Αυτό το αίσχος που ζούσαμε καθημερινά στην Αίγινα, ήταν η σωστή, αξιοπρεπής και εύρυθμη λειτουργία τον επιχειρήσεων??
Μάλιστα αντί μίας στοιχειώδους συγγνώμης είχε το κουράγιο αν όχι το θράσος  
να στέλνει  και  επιστολές  στο  δημοτικό συμβούλιο,  ενώ  κανονικά  θα έπρεπε να κυκλοφορεί με ντροπή στην Αίγινα και με το κεφάλι κάτω!!!
Δυστυχώς  όμως  η  λέξη  αυτή  ...η  ΣΥΓΓΝΏΜΗ  ανήκει  μόνο  σε ανθρώπους με σθένος,  ειλικρίνεια,  πολιτική  εντιμότητα  και  ευθυκρισία!!!
Η μέρα της αποχώρησής σας από το πολιτικό στερέωμα της Αίγινας θα προτείνω να χαρακτηριστεί,  επέτειος  και  αργία  για  το  ΝΗΣΙ!!!
Ο Πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε... ή μας λυπήθηκε ο θεός!!!
Ευχές για καλά Χριστούγεννα και να είναι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος, που ευτυχώς θα μας μπει τουλάχιστον χωρίς σκουπίδια.  Όσο για τα άλλα, τα πολιτικά μας, μάλλον βράστα.  Τι μπορεί να πει κανείς όταν οι αφασίες,  οι άχρηστοι και οι ανίκανοι νομίζουν ότι μπορούν να σώσουν τον κόσμο; Ακόμα χειρότερα, τι μπορεί να πει κανείς για αυτούς που νομίζουν ότι μπορεί να τους σώσει.
Τότε μόνο μια εικόνα φτάνει και τα σχόλια περισσεύουν. Αλλά πάλι από την άλλη, όσο και να το κάνεις, άμα βλέπεις τον πράκτορα ΝίΤζη-000 και το Γιωργάκη να συνεχίζουν να μιλάνε για να υποστηρίξουν το έργο τους, σου ανεβαίνει και το αίμα στο κεφάλι και σκέφτεσαι ανάποδα,  χρονιάρες μέρες.  Άσε που μπορεί και να σου ξεφύγει και κανένα μπινελίκι και να γίνεις ρεζίλι. 
Άμ το άλλο τι σου λέει??? 
Αναγιγνώσκεται εις το κατά Μελάν Ευαγέλιο, κατά την εποχήν των παθών του λαού, εις ήχον πλάγιον β' ( εκ του κατά Ιωάννην υιόν ). 
"Και δος ημίν αύριο τα οφελήματα ημών, ως και ημείς παρέχομεν τοις οφειλέτες ημών, Αντωνίου Σαμαρά δεηθώμεν, κύριε ελέησον".
"Και εις το  πνεύμα το  λαμάγιον το  συν πατρί και υιώ  συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον,  το μηδίσαν  δια των βολευτών,  επί 
των οφελημάτων  ημών πρόσχωμεν." ~Κύριε ἐλέησον καὶ ''διαφύλαξον ἡμᾶς''~
 ...~από του πονηρού~!!!

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καρλή ποιος τη χάρη σου έγινες και διάσημος. Αργία η μέρα αποχώρησής σου, α ρε τυχερούλη. Ελα να σου δώσουμε πίσω τη βρόμα που μας υποχρέωσες να βλέπουμε. ΝΟΥΜΕΡΟ

Kokobloko.rex είπε...

Μιλάτε σοβαρά ρε ο βρομίλος προσπαθεί να επηρεάσει το δημοτικό συμβούλιο;; Α ρε Σακκιώτη με τα αξιόλογα στελέχη σου.

Ανώνυμος είπε...

Εχει τέτοιο θράσος ο βρομιάρης που το παίζει και συμβουλάτορας τωρα!!
Δεν φταίει μόνο ο Σάκης την ιδια ευθύνη φέρουν ο Αγής και ο Νεκταρούλης γιατι αυτοί πίεζαν να τον κανει Αντιδήμαρχο. Το αποτελέσμα το είδαμε, βρόμα και δυσωδία.

Ανώνυμος είπε...


Ήρθανε τα Χριστούγεννα
Πρωτοχρονιά και Φώτα,
μαζί με τα απορρίμματα
σκόλασε κι η καρλότα.

Δεν είχε μηχανήματα
να πάει να καθαρίσει,
μα με την ΚΕΔΑ ήθελε
κάτι να κονομήσει.

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά,
καλόν το νέον έτος,
όμως να δούμε τι θα βγει
το καλοκαίρι φέτος.

Γεια σου χαρά σου Μίμαρε
και Κώστα ντερμπεντέρη,
ευχόμαστε να βγάλετε
καλά το καλοκαίρι .

Νάχετε υγεία και χαρά
στις οικογένειες σας,
με πρόοδο και προκοπή
σε όλες τις δουλειές σας.

Στην Αίγινα να φέρετε
λιγάκι ευημερία,
να σας φυλάει ο Θεός
Χριστός και Παναγία.

Να προχωράτε σύσσωμοι
και μονιασμένοι αντάμα,
μήπως και γίνει γρήγορα,
να δούμε κανα θάμα.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά
σε όλο σας τ΄ ασκέρι,
ν’ αγωνιζόσαστε μαζί,
πιασμένοι χέρι - χέρι.

Χαρά, υγεία, προκοπή,
στους Αιγινήτες ούλους,
Δήμαρχο Αντιδήμαρχους
κι όλους σας τους Συμβούλους.

Καλό κι εθνοσωτήριο
να ναι το δεκαπέντε,
μονάχα εμείς να γίνουμε
του τόπου μας Αυθένται.

Avatar είπε...

Του γάμου ολα δύσκολα
Κι η νύφη γκαστρωμένη,
Και ο Καρλής κονόμαγε
Με την πεπατημένη.

Όλα στη τσέπη τα'βαζε
ή έδινε και σ' άλλους,
οι φρέσκοι ας το ψάξουνε
να βρούν του καρναβάλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ξυπόλυτος καρεκλοκένταυρος εβαλε την Αίγινα σε αυτη την περιπέτεια. Αυτος πίεσε τον Σακκιώτη να κανει τον Νιτζη αντιδήμαρχο καθαριότητας και συμφώνησε και Καρδινάλιος.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε ο Ζορμπάς τα (εχει) να τον ξεσκονίσει ή ολο λογια και φούμαρα είναι!!
κ. Ζορμπά εχει κανει μαμ με την κουτάλα ο Καρλής. Αυτος είναι ο δικός σου "Σταυρός", αφού μιλάς για παράβαση καθήκοντος!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Συριζαίοι έχουν αρχίσει ήδη τα γλέντια. Μπείτε σε προφίλ Συριζαίων και κάντε χάζι. Είναι τόσο ηλίθιοι, που δεν καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει περίπτωση ούτε συγκυβέρνηση να κληθούν να κάνουν. Πως το μόνο που κατορθώνουν είναι να προκαλέσουν αστάθεια, πισωγύρισμα και πανικό, μόνο και μόνο για να πανηγυρίσουν σήμερα, μια μέρα, που τη "σπάσανε" στην κυβέρνηση. Εις βάρος μας φυσικά. Το ίδιο γλέντι κάνουν και οι Χρυσαυγίτες που ονειρεύονται τη σημερινή κυβέρνηση στη φυλακή, στη θέση τους...Έτσι, με τέτοια ψιλικατζίδικα προχωράει η χώρα αγαπητοί μου συμπολίτες, έτσι, με αυτά τα εγκεφαλικά βρύα δίπλα μας πορευόμαστε οι ρεαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται πολύ ζόρικες ημέρες, αλλά όπως είπε ο Αλέξης, "το 2015 θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά". Επανάσταση, εξέγερση και ανατροπή δεν γίνονται με χάδια. Θέλουν θυσίες και ο λαός πρέπει να τις υποστεί για να γλιτώσει από τα μνημόνια. Δεν φεύγουν εύκολα οι τύραννοι, δεν παραδίδουν εύκολα τα όπλα οι τοκογλύφοι. Πρέπει να ματώσουμε για να επανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία, που την παρέδωσαν οι μνημονιακοί στην τρόικα. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ "ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατι ο Τσίπρας μου θυμίζει το Νίτζη;; Εχει κατι το μαλ@κισμένο επάνω του!!

Ανώνυμος είπε...

Να λέμε και του στραβού το δίκιο ο Γεννίτσαρης καθάρισε, το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει, το καλοκαίρι θα το βγάλει ή θα τον καταπιεί η ανεπάρκεια και η δυσλειτουργία του συστήματος.

Tsouxtra είπε...

Tsouxtra the Return!!
Διακοπές τέλος να έχουμε μια καλη χρονιά και τα blog's σε ετοιμότητα. Απ'οτι μαθαίνω εχουν γίνει πράματα και θάματα. Αληθεύει οτι άρχισαν τριγμοί και εσωτερικές επιθέσεις μεταξύ προέδρων;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ δεν μασάει είναι παλιά καραβάνα, ο Κεδάρχης είναι πουλερικό μπροστά του.
ΚΕΔΑΡΧΗ πες αλεύρι...
η Μαλ@κια του Νίτζη σε γυρεύει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να πείτε του Τσίπρα πριν κλίση το ψηφοδέλτιο να μη ξεχάσει τον Καρλή είναι ανεκτίμητο διαμάντι και ειδικά στους χώρους της ΒΡΟΜΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

o Πτερούδης έχει αρχίσει τις εμφανίσεις του στην παραλία που σημαίνει ότι ξεκινάει η σκληρή αντιπολίτευση από την παράταξη Κουκούλη. Την ίδια τακτική έκαναν με τον Σάκη τον άφησαν στην αρχή και μετά τον αποδομούσαν σιγά σιγά

Ανώνυμος είπε...

Ο εκβιασμός του ΣΥΡΙΖΑ και η τρομοκρατία για να τους ψηφίσουμε δεν θα περάσει, ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, καλύτερα τον Τζέφρι παρά εσας τα μεταλλαγμένα πεινασμένα αρπαχτικά τύπου Τσοχατζόπουλου!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΔΕΙΟΥ ΝΤΕΝΕΚΕ, ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

Με τα συμβαίνοντα στην Γαλλία δυστυχώς ήρθε πολύ γρήγορα η ώρα που θα θυμηθούνε οι Έλληνες τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι σόι αλητήριος είναι αυτος ο Τσίπρας; Αρνήται να παντρευτεί σε εκκλησία τη γυναίκα του, αρνήται να βαπτίσει το παιδί του σε εκκλησία και το ονομάτισε σε δημαρχία, δηλώνει άθεος κατα τα άλλα όμως στη γιορτή των Θεοφανείων προσπαθεί να μας πιάσει κορόιδα με το περιστέρι στα χέρια. Ρε για πόσο ΜΑΛ@ΚΕΣ μας περνάνε οι Συριζεοι. Να βγάλετε τον Αντίχριστο Προθυπουργό για να κάνουμε "εκτός απο μαλ@κίες" και κανένα ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε έξω τη Χρυσή Αυγή όσο είναι ακόμα καιρός, γιατί μετά τη Γαλλία έχουμε και εμείς σειρά. Και τότε οι Τζιχαντιστές θα αρχίσουν να μας κόβουν τα καμπανέλια ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι ο ΑΛΕΞΗΣ είναι εντεταλμένος των Αμερικάνων για τη δημιουργία του Μουσουλμανικού Τόξου στα Βαλκάνια. Τι Αντίχριστος και παπ@ριές μας λέτε, πρώτη φορά θα εκλεγεί ένας προδότης της πατρίδας μας στο ανώτερο αξίωμα. Ξυπνάτε ρε βούρλα πάλι οι κοψοχέριδες θα μας καταστρέψουν, οι κοψοχέριδες που δεν είναι τιποτα αλλο απο Δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι. Άξιοι της μοίρας τους. Ανάξιοι μιας ιστορίας χιλιάδων ετών. Δούλοι των Αμερικάνων. Υπηρέτες της διαπλοκής. Παιδιά της σφαλιάρας και της κλοτσιάς. Κορόιδα που αφού θα γίνει η ζημιά στο κράτος μόνο και μόνο για εκδίκηση ή δοκιμή μετά θα κρύβονται και το μόνο που θα λενε, ΕΓΩ...... ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ!!
Οι αιώνιοι ΚΡΥΦΟΜΠΙΝΕΔΕΣ, ή ζημιά εαν γίνει μετα δεν μαζεύεται θα είναι αργά για δάκρυα Στέλα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε αποφασίσει εγώ και οι οικογένειά μου
(με βαριά καρδιά ομολογουμένως)να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Ακούω όμως σήμερα στην Τηλ. δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θέλουν στις τάξεις τους Πασοκογενείς για υποψηφίους βουλευτές. Μπορείτε να μου πείτε ρε καλόπαιδα από που προέρχονται οι ψηφοφόροι σας? να σας πω εγώ, λοιπόν το πιό μεγάλο ποσοστό σας προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, αυτούς τους θέλετε? κατεβήτε λοιπόν από τα καλάμι γιατί σας βλέπω όπως το πάτε, τον Σαμαρά πρώτο και εσείς να παίρνετε τα ..... μου (βάλτε οτι θέλετε, δεν θα λαθέψετε) αλλα απο εμας θα πάρετε το τρίτο το μακρύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταδικασμένος να είναι και πάλι αντιπολίτευση. Είναι αυτό που λέμε έτρεξε μόνος του και βγήκε δεύτερος. Ας πρόσεχαν...

Ανώνυμος είπε...

Η Συμβουλή του παππού για τους Αγρότες, παιδάκι μου, θα σου πω κάτι να το ξέρεις και εσύ! Μην φυτεύσεις μεταλλαγμένους σπόρους στο χωράφι, θα σου χαλάσουν την παραγωγή! Όσο και να προσπαθούν να σε πείσουν οι ειδικοί, μην τους ακούς!

Ανώνυμος είπε...

Το ΣΥΡΙΖΑ εχει μεταλλάξει πολλάκις.
Τωρα που δεν θέλουν και Πασοκικές παρουσίες ειναι που θα φάνε το ξύλο της αρκούδας. Το κάνουν επίτηδες γιατι κλάνουν μέντες, σου λέει, ρε μπας και βγούμε πρώτο κόμμα και μετα τι γίνεται! Άρχισαν πάλι τις μαλ@κίες για να χάσουν ποσοστό και να μη βρεθούνε πάνω στο αγγούρι.

Kokobloko.rex είπε...

Απο τον πολυ ΑΕΡΑ που θα μας κανει το ΣΥΡΙΖΑ στης 26/1, τα μποφόρια στα πελάγη θα είναι 10, και θα κινδυνεύουμε να έχουμε ζαλάδες. Άντε γιατι μας τα ζαλίσατε με τους Συριζούλιδες πια.

Ανώνυμος είπε...

QUIZ
ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική Κοινότητα Αίγινας βρίσκεται σε απαξίωση, όχι μόνο εφέτος αλλά και κατα τις προηγούμενες τετραετίες.

Ανώνυμος είπε...

Δημοτική Κοινότητα Αίγινας.
Επιστολή του Προέδρου κ. Δημήτρη Καραγιάννη.
Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ενημερώσω προσωπικά τόσο τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας, όσο και τους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας, ότι παρά το γεγονός των συνεχών επαφών με το Δήμο Αίγινας για ζητήματα που αφορούν σειρά εργασιών και θεμάτων για τη λειτουργία της κοινότητας, δεν έχουμε λάβει ποτέ κάποια απάντηση σε αυτά, ενώ δεν έχει εκδηλωθεί απολύτως κανένα ενδιαφέρον.
Η πρόθεσή μας είναι να ενεργοποιήσουμε τη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, προς όφελος της καθημερινότητας των κατοίκων της. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που προεκλογικά δώσαμε το δικό μας αγώνα, ώστε να εκλεγεί αυτή η διοίκηση. Δυστυχώς σήμερα θεωρούμε ότι μας αγνοούν, ότι δεν δίνουν καμία σημασία στην ύπαρξή μας και στο γεγονός ότι μας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, ώστε να ενεργοποιηθούμε επιλύοντας σταδιακά μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα.
Ανάμεσα στις υποσχέσεις για τις αρμοδιότητες που θα λαμβάναμε, λάβαμε και τη διαβεβαίωση ότι θα έχουμε ένα γραφείο στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου, ώστε να μπορούμε να λειτουργούμε και να διαθέτουμε ένα σημείο επαφής με τους κατοίκους της περιοχής ευθύνης της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας. Αισθανόμαστε ότι είμαστε σε όλα "απ' έξω", με αποτέλεσμα να εκτιθέμεθα καθημερινά σε όσους κατοίκους του νησιού μας υποβάλλουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Θεωρώ ότι ο Δήμος με τη συμπεριφορά του εκφράζει την τάση να "καπελώνει" τη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας. Πρόσφατα μάλιστα εκτεθήκαμε όταν δεν έγινε ξεχωριστή τελετή για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Αλλά ακόμη κι αν αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικρής σημασίας, ένιωσα πραγματική έκπληξη όταν ενημερώθηκα ότι από τις 800 λάμπες φωτισμού που παρέλαβε ο Δήμος, εμείς ως κοινότητα λάβαμε μόλις 20 τεμάχια, αν και η περιοχή ευθύνης μας είναι σαφώς μεγαλύτερη και ο δημοτικός φωτισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικά ζητήματα στη καθημερινή επαφή μας με τους κατοίκους της κοινότητας. Η κίνηση αυτή δείχνει την τάση του Δήμου να παρακάμπτει μονίμως την κοινότητα.
Αισθάνομαι ότι η Δημοτική Κοινότητα Αίγινας βρίσκεται σε απαξίωση, και σκοπίμως κάποιοι τη θέλουν στην αφάνεια, ώστε να μην έχει ούτε φωνή, ούτε λόγο ύπαρξης τελικά.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας
Δημήτρης Καραγιάννης

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καντηλιέρο αφού ήξερες με τι ψεύτες είχες να κάνεις τωρα γιατι κράζεις. Τι σε χαλάει ρε Πρόεδρε, δε ρωτάς τον Τσούβαλο να σου πει τι πέρασε με το ξαδερφάκι του το Σακκιώτη!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς, όπώς και κάποιοι προηγούμενοι/ες απο εσάς, επιλέξατε να δείξετε εμπιστοσύνη με πρόθεση να ενεργοποιηθείτε, να προσφέρετε, να βοηθήσετε την τοπική κοινωνία και να δουλέψετε από κοινού, επιλύωντας μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα με απώτερο σκοπό, να ολοκληρώσετε με την καλή σας προαίρεση, οτιδήποτε καταπιαστείτε στην σφαίρα της δικαιοδοδίας σας.

Απο τότε που κάποιοι αποφάσισαν να ψηφιστεί και να εφαρμόστει σε όλη την ελληνική επικράτεια το σύστημα Καλλικράτης, η τοπική αυτοδιοικηση έπαψε να υφίσταται ουσιαστικά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Το έχετε καταλάβει αυτό;

Για αυτό, ας μη ζητούν κάποιοι τα ρέστα, ούτε και να ψάχνουν το δίκαιο ή την αναγνώριση της ύπαρξης τους, ως τοπική κοινότητα, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αλλού θα πρέπει να την αναζητήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται λοιπόν ο κυριος τάδε με το σχόλιο του για να απαντήσει στο πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αίγινας αλλά και να ενημερώσει όλους εμάς, ότι δεν απαξιώνει ο Δήμαρχος την τοπική κοινότητα αλλά ο πολύ κακός νόμος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Τώρα ο τύπος αυτός ή τον Δημήτρη τον Καραγιάννη και κάποιος ακόμα θέλει να κοροϊδέψει που τους περνάει για αφελείς ή όλους εμάς. Και τον ρωτάω εγώ: Δε μου λες βρε κουτοπόνηρε βλαχόστουρνε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ εμποδίζει τον Δήμαρχο να παραχωρήσει στη δημοτική κοινότητα Αίγινας ένα γραφείο στο παληό Δημαρχείο ή να τους δώσει κάποιες λάμπες για τους στύλους ή να κόψουνε μια πίτα και άλλα πολλά [μικρά] πράγματα που έχουν ζητήσει? Βέβαια ο Καραγιάννης και μερικοί άλλοι δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν με ποιους πήγαν και έμπλεξαν? Τώρα θα υποστούμε όλοι μία ανάξια διοίκηση. Βέβαια ο κύριος που μας τα λέει ετςι απλά θα είναι από τους προνομιούχους έμισθους γιαυτό μας κάνει το άσπρο μαύρο. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα...

Kaisaras είπε...

Καραγιάννη καλα στα λέει ο παραπάνω. Αρμοδιότητα του Δημάρχου είναι και μη μπλέξεις Αντιδημάρχους και φούμαρα. Άντε να ρωτήσεις τον Τσούβαλο και την Σοφία τι τράβηξαν και θα χαλαρώσεις ή θα το πάρεις ΑΠΟΦΑΣΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Καντηλιέρο ρώτα τον Παπαργύρη να σου δώσει λύση στο ολο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο που αδυνατώ να κατανοήσω είναι, ποιος ήταν ο λόγος που εισήχθηκε και επιβλήθηκε με νόμο ένας θεσμός, αυτός της τοπικής κοινότητας, αφ η στιγμής που τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ως φαίνεται και φέτος, κατά τα λεγόμενα του νυν Προέδρου της τοπικής κοινότητας Αίγινας, κάποιοι με την στάση τους δημιουργούν σε όλους εμάς τους πολίτες την εντύπωση, πως δεν προάγουν την υγιή συνεργασία με τον Πρόεδρο και τους συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας, αδιαφορούν για τις ανάγκες της και "καπελώνουν" τον θεσμό, με συνέπεια να απαξιώνονται και να εκτίθενται ανεπανόρθωτα όσοι συμπολίτες μας είχαν την καλή προαίρεση να προσφέρουν ανιδιοτελές έργο στην τοπική κοινωνία και εκλέχθηκαν, με σκοπό να βελτιωθούν κάποια κακώς κείμενα.

Το ερώτημα είναι, ως πότε θα κρατήσει αυτή η απαξίωση που αφορά όλους μας;

Ανώνυμος είπε...

Μούρτζης εναντίον ομάδας Δέδε καιόποιος αντέξει.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως με το φτωχό μου το μυαλό απ'όλα αυτά που διάβασα βγάζω το συμπέρασμα ότι ο Δήμαρχος δεν στηρίζει το πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αίγινας (ο οποίος είναι της δικής του παράταξης) και έχει αθετήσει τις υποσχέσεις του. Αυτή που τελικά είναι χαμένη είναι η ΑΙΓΙΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καντηλιέρος είναι ένα από τα πιό καλά παιδιά - αγνά με φιλότιμο στην Αίγινα. Όταν έβαλε (μετά από πιέσεις) με τον Μούρτζη, έβαλε γιατί ήθελε να προσφέρει και αυτός ένα λιθαράκι για το καλό του νησιού του και όχι να γίνει μια γλάστρα στα Δημοτικά Συμβούλια σαν μερικούς, μερικούς και ο παραγκωνισμός που του γίνεται τον οδήγησε σ 'αυτήν την διαμαρτυρία.

Ανώνυμος είπε...

Καντηλιέρο... Άντε και δεν ήξερες, γιατι δε ρώταγες;;

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος δεν είναι καλός ή αυτοί που ψηφίζουμε για να τον εφαρμόσουν??? Αφού ψηφίσαμε πάλι ένα σωρό σαβούρες!!! Και αν είναι και κανένας καλός τον αφήνουν τα λαμόγια να δουλέψει ??? Ο μεγαλύτερος υπεύθυνος είναι ο χαζόκοσμος, εμείς με τις επιλογές που κάνουμε και μετά μας φταίει ο χατζηπετρής.