Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

''Ͼ˔Ͽ''...ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΆΘΑΡΣΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΑΠΌ ΤΟ ΒΟΡΡΆ!!

Συνελήφθη ο πλουσιότερος - μεγαλοεργολάβος της Σερβίας!!
Στην Ελλάδα οι δικοί μας συνεχίζουν τα τσάμικα!!

Η σερβική αστυνομία προχώρησε, σήμερα το πρωί, στη σύλληψη του Μίροσλαβ Μίσκοβιτς, ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Σερβία, με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε παράνομες ενέργειες στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης εταιρειών οδοποιίας. Ταυτόχρονα, συνελήφθησαν άλλα εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του Μίσκοβιτς, Μάρκο.

Όλοι οι συλληφθέντες θεωρούνται ύποπτοι για μηχανορραφίες κατά την πώληση της δημόσιας επιχείρησης οδοποιίας και συντήρησης οδικών αρτηριών «Putevi Nis» (Αυτοκινητόδρομοι Νις ). Ο ειδικός εισαγγελέας για το οργανωμένο έγκλημα Μίλκο Ραντισάβλιεβιτς δήλωσε ότι οι συλληφθέντες κατά την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας εταιρείας «Putevi Nis» αποκόμισαν παράνομα κέρδη συνολικού ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μίροσλαβ Μίσκοβιτς είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας επενδύσεων Delta Holding, που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς (υπηρεσίες, εμπόριο, γεωργική παραγωγή, ΜΜΕ και μέχρι πρόσφατα στον τραπεζικό τομέα). Θεωρείται ο πλουσιότερος Σέρβος, με περιουσία που ξεπερνά τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα πλούτη του τα απέκτησε κυρίως τη δεκαετία του ΄90, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Εικάζεται ότι ευνοήθηκε από το καθεστώς Μιλόσεβιτς χρησιμοποιώντας κρατικές επιδοτήσεις από το περιβόητο πρόγραμμα για την οικονομική ανασυγκρότηση της Σερβίας. Μετά την πτώση του Μιλόσεβιτς, προσέγγισε πολιτικά κόμματα που ανέλαβαν την εξουσία και σε μεγάλο βαθμό επηρέαζε τις πολιτικές εξελίξεις. Στις τελευταίες εκλογές, με τη νίκη του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) έχασε τα προνόμια που είχε και συγκρούστηκε ανοιχτά με τον πρόεδρο του κόμματος αυτού και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο διοικητής της Ασφάλειας Βελιγραδίου δήλωσε, μάλιστα, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση της Σερβίας RTS ότι ο Μίσκοβιτς, σήμερα, κατά τη διαδικασία σύλληψής του απείλησε τον Βούτσιτς ότι «ήρθε το τέλος του και ότι δεν θα προλάβει να εμφανιστεί σήμερα το βράδυ στην τηλεόραση», όπου ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης είναι προσκεκλημένος σε εκπομπή. Εξαιτίας των απειλών αυτών, η αστυνομία αύξησε τα μέτρα προστασίας του κ. Βούτσιτς.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την είδηση ρε μεγάλε. Ντροπή τους. Αυτοί οι Σέρβοι δεν είναι σοβαροί. Συλάβανε τον άνθρωπο για ψίχουλα. Άκου λέει 30 κωλοεκατομύρια. Εμείς είμαστε υπεράνω . Εδώ ξαπετάνε δισεκατομμύρια και δεν υδρώνει το αυτί μας. Εμείς έχουμε πλέρια δημοκρατία ρε γαμώ το φελέκι μας . Τα λαμόγια στην εξουσία με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Μπομπολιστάν και πάσης Ελλάδος.

Kokobloko.rex είπε...

*Μαύρη ειν’ η νύχτα στα βουνά,
στους βράχους πέφτει χιόνι,
στα έρημα, στα σκοτεινά,
στις ράχες πέτρες στα βουνά
ο κλέφτης….Ξεσπαθώνει!*

*Μαύρη ειν’ η νύχτα στα βουνά
Μαύρη σα καλιακούδα,
στης Αίγινας τα σκοτεινά,
μουντάρουν κλέφτες και αρπαχτικά,
Κι εμείς τραβάμε τα δεινά...*

Ανώνυμος είπε...

Πια τριάντα εκατομμύρια;;
Διαβάστε στις πηγές Α κ Β, ο άνθρωπος έχει κανει περιουσία 2.5 δις και γύρευε τι αλλο. ΛΑΜΟΓΙΑ και κουφάλες του ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κολλητός του Τσοχατζόπουλου και του Νταβάουλα ήτανε ο μεγαλοεργολάβος αν θέλετε να ξέρετε.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλοεργολάβους τύπου Μίροσλαβ Μίσκοβιτς εδώ στην Αίγινα έχουμε??

Tsouxtra είπε...

Οι μεγαλύτεροι εργολάβοι στην Αίγινα είναι οι Νερουλάδες και οι ΑΜΕΣΑ εμπλεκόμενοι νταλαβεριτζήδες. Απο ψηλά έως και τα χαμηλά. Εσείς βέβαια μην αμελείτε να πληρώνεται γιατι τα ΛΑΜΟΓΙΑ χάνουν έσοδα!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Φίρλας το άλλαξε σε Μίρλας,
Γιατί του βγήκαν μπροστά άλλοι πιο επιτήδειοι. Κι'εσύ ρε Φίρλα τι το 'θελες και στήριξες τον Κουκούλη.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο αλλά επίκαιρο.
Επι της υποδοχής ο παραλιαρχης και περιμένει να πάρει ψήφους το παιδί. Φούμο για να μάθει να προσέχει τις παρέες του.

Ομάδα Δίας είπε...

Αυτό που μου αρέσει σε ορισμένους σχολιαστές είναι που στρίβουν την ανάρτηση κατα που τους βολεύει. Καλό είναι αυτο γιατι μαθένουμε αρκετά μέσο των κουτσομπολιών είναι όμως και καποιοι άνθρωποι που απολαμβάνουν τη διαφυγή από την πραγματικότητα μέσω των κουτσομπολιών... Τι να κάνουμε θα έχουμε υπομονή και θα προσπαθούμε όσο το δυνατόν γίνεται να περιφρουρούμε τα κακόβουλα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Τον Υδρομετρητή ο γιος του Μίροσλαβ Μίσκοβιτς τον έκλεψε? Πόσα ευρώ εχουν παει σε τσέπες επιτήδειων που τωρα κάνουν τα παγώνια? Μου αρέσει που δηλώνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν, ξέρουν τις π@υστιές που εχουν κάνει και θέλουν να είναι απο κοντά για να προλάβουν η να δώσουν τη κουτάλα του ΜΑΜ σε άλλους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΣ,
ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΣ,
ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΣ,
ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ.....

Πες αλεύρι...
Η Σταυρούλα σε Γυρεύει!!

Ανώνυμος είπε...

Το μυαλό μας και μια λύρα και του μπογιατζή ο κόπανος. Τα λαμόγια στην ελλαδίτσα έχουν φάει τρις. Που κακό χρόνο νάχουνε και μεύρο οι σκατοπ@υστ@ρες. Τα λυκόρνια καταστρέφουν την πατρίδα και μεις τους βαράμε παλαμάκια.

Ανώνυμος είπε...

Τους παλαιούς μας βουλευτάς
πρέπει να ζωγραφίσω...
ή πρέπει τους πατέρας μας
στον ύπνο τους ν' αφήσω;

Τ' αμπέλι θέλει αμπελουργό
και το καράβι ναύτες!!
Κι εμείς ΜΕΛΑ ψηφίζαμε
και γίναμε ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ!!

Kaisaras είπε...

«Δειλοί μοιραίοι
κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε ίσως
...κάποιο θάμα.»
Κ. Βάρναλης

Ανώνυμος είπε...

Ορφανός από στήριξη έμεινε ο Νικ. Οικονόμου έχασε την προστασία του Τσούβαλου και έχει εξαφανιστεί από την παραλία. Βεντούζα-Βεντούζα από τον Τσούβαλο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι λέγαμε οι ΜΑΛ@ΚΕΣ όταν ήρθε ο Καραμανλής!!! Τωρα αλλάξαμε!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ, Ο ΑΓΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγής έχει καταστρώσει από τώρα τα σχέδια πως θα εξολοθεύσει τους πολιτικούς αντιπάλους του Βαγγέλη. Στο τέλος βλέπω τον Τσούβαλο να αφήνει τον Τζίτζη και να πηγαίνει με τον Βαγγέλη. Θα είναι τέτοια η δυναμική του Βαγέλη που θα βγει δήμαρχος απο την πρωτη Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ??
ΕΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΑΡΧ...ΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Power ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
ΒΑΓΓΟΣ ΑΜΠΕΚΟΛΙΔΗΣ Σσσς λέου.

Ανώνυμος είπε...

Ο «ψεκασμένος» Μελάς, ο «ραντισμένος» Νταβρής και ο "ξεχασιάρης" Χαϊκάλης αποφασίζουν για το μέλλον μας. Όξω ρεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Χαϊκάλης: Πόσο χαμηλά μπορεί να ξεπέσει ένας πρώην καλός ηθοποιός για μιά εφήμερη δημοσιότητα που ακόμη για μιά φορά τον γελοιοποιεί και τον καταρρακώνει;

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαϊκάλης είχε φάει φέσι 5.000 ευρώ από τον Αποστολόπουλο, που υποτίθεται του έδινε 800.000 μετά, ώστε να ψηφίσει για ΠτΔ. Δηλαδή, ο Αποστολόπουλος δεν είχε να του επιστρέψει τις 5.000, αλλά μπορούσε να του δώσει 800 χιλ.
Και τον πίστεψε (;)...
Σήμερα ο Χαϊκάλης αρχίζει να ψελλίζει διάφορα ακατανόητα και μάλλον να μαζεύεται. Καλά να πάθει που έμπλεξε με τον Λαζόπουλο, το λαμόγιο πάσης φύσεως υλικών, καλά να πάθει και ο ΣΥΡΙΖΑ που δέχτηκε τη βρώμικη βοήθεια που του πρόσφερε το λαμόγιο μπας και αυξήσει τα ποσοστά του, παρά τη συμπόρευση με τους λουμπενοψεκασμένους ΑΝΕΛ (με τους οποίους θέλει και να συγκυβερνήσει...).
Ετσι κλείνετε...
Το νούμερο... Τα νούμερα...

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαϊκαλης αντιγράφει τις μαλ@κιες του Ευάγγελου, παρ' τον ένα και χτύπα τον άλλο.

Kaisaras είπε...

Καλά ρε Βολεψάκηδες, δεν ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ λιγο, ο Γρηγορόπουλος σας χαλάει??
Ο ένας ξαφνικά από νυχτερινός κλαμπόβιος έγινε με πολιτικό λόγο και τολμά να μιλάει για παράβαση καθήκοντος, αμ ο άλλος ο αφρικανός τι σου λέει, από μαρουλοδιαπλεκόμενος αρχίσε να πετάει αιχμές, ποιος;; ο πολιτικά φθαρμένος και δοκιμασμένος σαν αντιδήμαρχος. Ξέρετε ποσας παρασάγγας απέχετε απο το Γιατρό!!!
Ντροπή σας ρε λαμόγια και ειδικά αυτός ο "ΜΑΡΟΥΛΟ"ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ και ΠΑΣΟΚΟΙ περαστικααααααααααααααααααααααααά. Βγάλτε και μια αναμνηστική φωτογραφία όλοι μαζί να σας θυμόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΜΕΡΟ, ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΚΑΡΙΖΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤ@ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.
Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΟΣ!!

Kokobloko.rex είπε...

ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ!!
--------------------------------
"Είναι εμπαιγμός προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Αιγινήτες. Δε μπορώ να παρουσιάζομαι δύο ημέρες προεκλογικά και μετά να εξαφανίζομαι." είπε ο κύριος Πτερούδης. Σωστά τα λέτε κύριε Πτερούδη, έχετε πολύ μεγάλο δίκιο . Δεν σας έχει πειράξει ο εμπαιγμός που δεν έρχεται στα δημοτικά συμβούλια άλλος εμπαιγμός σας έχει πειράξει. Ο εμπαιγμός που ενώ ήταν έτοιμος να υπογράψει μαζί σας και να κατέβει υποψήφιος με εσάς τελικά κατέβηκε με τον Φίλιππο. Αυτό πόνεσε γιατί είναι μιά από τις μεγάλες αιτίες που έχασε η παράταξη ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ τις εκλογές. Όσο για τον κύριο Ζορμπά που είπε "ότι το θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα εκφράζεται με τη ψήφο. Κάθε θέση τη θεωρώ πολύτιμη, αντάξια της εμπιστοσύνης αυτών που μας εξέλεξαν, του λαού."
"""" Α ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ. """""
-----------------------------------
Οι πολίτες της Αίγινας και συγκεκριμένα οι Αιγινήτες με την ψήφο τους εκδήλωσαν την εμπιστοσύνη που έχουν στον Παναγιώτη τους. Γνώριζαν ότι μπορεί να μην παρίσταται στα δημοτικά συμβούλια αλλά τον ψήφισαν. Αυτό είναι εκδήλωση αγάπης προς το πρόσωπο του αγαπημένου τους Γιατρού. Για αυτούς είναι ο Παναγιώτης ο αγαπημένος τους Γιατρός.

Ανώνυμος είπε...

Χριστός γεννάται
« Σήμερον ὁ Χριστός ἐν Βηθλεὲμ γεννᾶται ἐκ Παρθένου·
σήμερον ὁ ἄναρχος ἄρχεται, καὶ ὁ Λόγος σαρκοῦται·
αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν ἀγάλλονται ,
καὶ ἡ γῆ σὺν τοῖς ἀνθρώποις εὐφραίνεται·
οἱ Μάγοι τὰ δῶρα προσφέρουσιν·
οἱ Ποιμένες τὸ θαῦμα κηρύττουσιν·
ἡμεῖς δὲ ἀκαταπαύστως βοῶμεν·
Δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ καὶ ἐπὶ γῆς εἰρήνη , ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία. »

Ανώνυμος είπε...

Οι απουσιες των προηγουμενων ετων κοινοποιηουνται στον Γ.Γ. Αποκεντρωμενης Διοικησης και το καθηκον του προεδρειου σταματα εκει. Στον καθενα μπορει να συμβει κατι ανθρωπινως και να λειπει.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο κ. Γρηγοροπουλος εχει να παρακολουθησει συνεδριαση Δ.Σ. 16 μηνες. Επισης υπάρχει ηδη συμβουλος της "τωρινης διοικησης" που εχει λειψει τρεις αδικαιολογήτως συνεχομενες φορες απο δημοτικά συμβούλια.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν τον ονοματίζεται αυτόν τον (κύριο);; Μόνο για το Γρηγορόπουλο ξέρετε να μιλάτε!!
Κράζετε σαν κατι Σπανιόλες χορεύτριες και ξεφωνημένες τραβεστί της Συγγρού.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μάζεψε τον αιρετό που προκαλεί με την στάση του.Το πρωί πάλι πάρκαρε στο λιμεναρχείο απέναντι παλι τσακώθηκε με τους λιμενικούς .Νομιζει οτι μπορεί να κάνει οτι θέλει αλλά θα βρεθεί αυτός που θα εφαρμόσει σωστά τον νόμο και θα τον πάει δεμένο στον Πειραιά.Οσο για τις κλήσεις που πρέπει να πληρώσει θα το ψάξουμε αν την κάνει βαβά το λιμενικό ταμείο.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της δημοτικής αρχής (τις οποίες κάλυψε πλήρως το portal ως επίσημο όργανο επικοινωνίας της) ένας ιδιώτης και η υπερχείλιση μιας δεξαμενής ευθύνονται για την απώλεια νερού στο νησί.

Ανώνυμος είπε...

TOYS EKANE TH MOYRI KREAS.
ANTE RE LAMOGIA APO EPOXIS TRIFONA TSEPONETE. OYST RE.

Ανώνυμος είπε...

Η εξήγηση βρίσκεται στην εξίσωση Σ + Υ = 45% όπου Σ είναι ο άγνωστος (αλλά πολύ γνωστός σε κύκλους της δημοτικής αρχής) που έκλεβε νερό μέσω by pass και Υ η δεξαμενή στο Λεόντι που υπερχείλιζε.
Τωρα θα μου πείτε υπάρχει και το Μ...
Το Μ είναι για τα κορόιδα και τους ΜΑΛ@ΚΕΣ που πληρώνουν τους λογαριασμούς!!!!