Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

''Ͼ˔Ͽ''...ΠΡΏΗΝ...?¿...ΝΥΝ...¿? ۞...ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΈΑΣ...!!


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΎΝΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΓΆΔΑ??
Αντιλαλούν  διπλοπενιές  στου  Δήμου  το  κουτούκι… 
ένα  τραγούδι  άδεται...    για  κάγκελα  και  "βρες το", 
ποια  θα ‘ναι  βρε  η  τυχερή  που  θε ‘να  μείνει  έξω??
"να χαρώ ποια θα διαλέξω", τη ...Μασούσα, τη Γωγώ ή την Απ’ έξω??

Για να σοβαρευτούμε λιγάκι... 
Το  λειτουργώ  με  διαφάνεια,  έχει  πολλές  πτυχές  και  τσαλίμια, 
η   συγκάλυψη  είναι   μια  και  συνοδεύεται   με  ...ΚΑΜΠΆΝΑ!!

«Αρουραίους»... 
στο  νερό  της  Αίγινας 
καταγγέλλει ο αντιπεριφερειάρχης.
Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, αναφορικά με τη μεταφορά του νερού στην Αίγινα, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά
ο Δημήτρης Κατσικάρης.
Πηγή εδώ: ethnos.gr

Χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε, (κατηγορήσουμε) ΚΑΝΕΝΑΝ… 
και  με  βάση  τα δημοσιεύματα  εφημερίδων,  τις  τοποθετήσεις  ορισμένων 
‘’Δημοτικών αρχόντων‘’ και των πολύκροτων σχολίων που λαμβάνουν χώρα 
σε  ιντερνετικά  σάιτ  και  Blogs,  σας  παραθέτουμε  τα  κάτωθι.
Η μεταφορά  νερού  απορροφά  το 40% των  ετήσιων  εξόδων  του  δήμου. 
Η μέτρηση  του μεταφερόμενου  νερού  έχει  δημιουργήσει  πολλά  προβλήματα 
στο παρελθόν αλλά απ’ ότι βλέπουμε ''συνεχίζεται και στο παρόν''.

"Το πόρισμα του  πραγματογνώμονα,  δίνει ενδιαφέροντα στοιχεία όσον αφορά τις ποσότητες. Η ποσότητα που μας δίνει τα τρία επίμαχα χρόνια είχε διαφορά 2500 κυβικά από αυτά που τιμολόγησε η ΕΥΔΑΠ.  Αυτό είναι το ένα στοιχείο. Οπότε  υπάρχει απόλυτη  ταύτιση μεταξύ  του τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ και της φέρουσας ικανότητας του νεκρού σημείου των πλοίων. 
Ο πραγματογνώμονας  έκανε μια  εκτίμηση με  βάση το  Dead Weight
Λοιπόν η διαφορά που έχει η συνολική ποσότητα της τριετίας από την συνολική ποσότητα της ΕΥΔΑΠ είναι γύρω στα 2400 κυβικά, …''άρα τίποτα".
Σ.Σ.  Οπότε από πού προκύπτουν ''οι τεράστιες διαφορές'' 600.000€ 
ως και 800.000€ για την τελευταία τριετία και γύρω στο 1.400.000€ 
την τελευταία πενταετία που εισπράχτηκαν από τον νερουλά??
Δεν είδαμε να υπάρχει τουλάχιστον μέχρι σήμερα ούτε κάποια σοβαρή απάντηση ή τουλάχιστον κάποια δικαιολογία, έστω και για τους τύπους. 
Water Gate... Πηγές εδώ: NeaEpoxiPireasTimePortNet.
Σε προηγούμενο  δημοτικό συμβούλιο  ακούσαμε  τον  Αντιδήμαρχο Ύδρευσης 
να ομολογεί ότι βρήκε διαφορές ''8.500'' κυβικών παραπάνω ...μεταξύ
πρώτης και εβδόμης Οκτωβρίου 2014.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στης 3/12/2014, ακούσαμε τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης να λέει  πως  για  την μέτρηση  των  ποσοτήτων  που  μεταφέρονται, 
θα λαμβάνεται υπόψη το τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ το οποίο θα επαληθεύεται με το υδρόμετρο του δήμου στην  Αίγινα και  θα διασταυρώνεται με το Dead Weight 
του πλοίου που κάνει την μεταφορά. Το παρακάτω τι σας λέει????
''Επιπλέον ο καπετάνιος θα είναι υποχρεωμένος να κόβει καθημερινά φορτωτική''.

Παραθέτουμε μερικά ακόμα από αυτά που ακούστηκαν στο πρόσφατο Δ. Σ. στης  3/12/2014,  θεωρούμε ότι έχουν αρκετό ενδιαφέρον.


Δήμαρχος:  "Είμαστε όμηροι των προθέσεων του κάθε τρίτου είτε αυτός είναι υδρομεταφορέας είτε είναι η ΕΥΔΑΠ".
Αντ. Οικονομικών: "Ο προϋπολογισμός της μεταφοράς διαμορφώθηκε σε 3.798.000 ευρώ που καλύπτουν 1.600.000 κυβικά. Πιστεύω ότι θα μας φτάσουν".
Δημ. Σύμβουλος: "Η τιμολόγηση για το Λεόντι όπου η ΕΥΔΑΠ έχει ηλεκτρονικό υδρόμετρο να γίνεται με το ρολόι της ΕΥΔΑΠ. ''Στην Αίγινα και στην Πέρδικα'' όπου η ΕΥΔΑΠ έχει αναλογικό  υδρόμετρο η μέτρηση να γίνεται στο δικό  μας ρολόι  στην  Αίγινα  γιατί  μας συμφέρει",  (το ρολόι  της  Αίγινας  γράφει  πάντα λιγότερο αλλά μέσα στα όρια που προβλέπει η σύμβαση, ενώ στο Λεόντι γράφει πάντα περισσότερο και εκτός ορίων σύμβασης).
Αντ. Ύδρευσης: "Παρακολουθείται ο κ. υδρομεταφορέας κάθε μέρα''.
''Σε  πέντε  μέρες  το  υδρόμετρο  έγραψε  8.500  κυβικά  παραπάνω".


Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Δημήτρη Κατσικάρη είναι κατά παντός υπευθύνου, 
Πηγή εδώ: ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΉΣ  δηλαδή,  στους  υδρομεταφορείς  και αυτών που παραλαμβάνονταν από τους αρμόδιους του δήμου Αίγινας, κατά το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2009 - Αύγουστος 2012.
Η παραπάνω ομολογία του ''Αντιδημάρχου'' με βάζει σε πειρασμό και εύλογα αναρωτιέμαι… μήπως πρέπει να ψαχτούν και τα έτη 2013 και 2014?? 
ΜΙΛΑΜΕ  ΓΙΑ  ΤΡΑΓΙΚΕΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!!
Ένα είναι γεγονός και πρέπει να σας το καταθέσω, εκτός των άλλων… 
Ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης ''μάλλον'' δεν έχει ορισθεί  και πολύ φοβάμαι κατά το ‘’Ελληνιστί ‘’ πάει για το χρονοντούλαπο…
«" Ο νοών νοείτω* …και ουαί τω ανοήτω "»!!

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λακούβα εγώ εκείνο που κατάλαβα είναι πως και ο κύριος Δήμαρχος και ο κύριος Αντιδήμαρχος είπαν την απόλητη αλήθια. Σημασία έχει πιο πολύ ότι γίνετε κάπιος έλενχος και δεν αφήνουν το νερουλά να κάνει ότι θέλοι. Τώρα σχετικά με τις φορτοτικές αυτές έπρεπε να κόβονταν από τους προηγούμενους. Τώρα κόβοντε και ελένχοντε. Να μην φορτόσουμε όμως και στους κενούριους με της αμαρτίες των παλιών και τους μηδενίσουμαι και κάθε καλή προσπάθια!!! Νομίζω ότι προσπαθούν να βάλουν μία τάξη. Ε ας μην τους πιάνουμε και από το λεμό.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική ανάρτηση και πολυ αναλυτική, στέκομαι στο, ''Επιπλέον ο καπετάνιος θα είναι υποχρεωμένος να κόβει καθημερινά φορτωτική'', μου ακούγεται κάπως.
Δηλαδή έκοβαν φορτωτική όποτε έκαναν κέφι;; Τι τους κοιτάτε λοιπόν, τραβάτε τους υπεύθυνους που τα αρπάξανε γιατι αλλοιώς θα φάτε εσείς τη λέτζα και μη μου πείτε οτι ο μετρητής τα φτερά τα έκανε μόνος του γιατι εδω γελάνε.

Ανώνυμος είπε...

ΑνταΝτώνη εσυ παρακολούθα το νερουλά καθε μέρα και αυτος θα σε ρουφάει καθε νύχτα.

Ομάδα Δίας είπε...

Κανείς δεν πιάστηκε απ'το λεμό αλλα δεν μας αρέσει να πιάνεται και ο πολίτης κορόιδο απο κατι επιτήδειους.
Συνιστούμε στους υπεύθυνους αιρετούς να πράξουν τα δέοντα.
Επειδή λοιπόν πιστεύω σε αυτο που είχε πει ο Σωκράτης αιώνες πριν, το διαχρονικό «γηράσκω αεί διδασκόμενος»!!!!
Ο Κώδικας δεοντολογίας λέει, «τράβα το αυτί» στους αιρετούς και ζήτα τους να εχουν συμπεριφορά με ήθος, απέναντι σε πολίτες και σε συναδέλφους τους...

Ανώνυμος είπε...

Lakouvas ολα τα λεφτά η ανάρτηση ειναι για πρωτοσέλιδο. Γρηγορόπουλε ελα στο επόμενο συμβούλιο και καντους πρόσω ολοταχώς για να δούνε το αλατοπίπερο αμα μπλέξει όπως αυτα τα ΛΑΜΟΓΙΑ δεν ξεμπλέκει εαν δεν ανακατεφτεί ο εισαγγελέας.

Unknown είπε...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν έκοβαν φορτωτική??? Να μην τρελαθώ γαμώ τα μαρούλια μου. Και τους έχουμε και τους νταντεύουμε??? Πολύ σβουνιά. Γέμισε ο τόπος σκατίλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώντας τις αναρτήσεις για το νερό κατάλαβα γιατί τόσο ζήλος να αναλάβουν για το καλο μας τις τύχες του Δήμου.Κατάλαβα γιατί τόσα δωράκια και τόσα έξοδα που έκαναν προεκλογικά για το καλο μας.Κατάλαβα γιατί αλλάζουν συνεχώς δημοτικές παρατάξεις προκειμένου να εκλεγούν για το καλό μας.Κατάλαβα γιατί παρατάνε τις δουλειές τους για να ασχοληθούν με τα κοινά για το καλο μας.Και τελικά κατάλαβα πόσο μ......ες είμαστε αφού τους ψηφίσαμε για το καλό τους!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λες, εμείς Μαλ@κες κ αυτοί για το καλό τους.

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση του μεγάλου συμβούλου της παράταξης ΑΙΓΙΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Ευάγγελου Αποστολίδη σε παραλιακό καφενείο εγώ ανήκω στην ομάδα Σκαλτσιώτη και έχω ως σύμβουλο και πολιτικό μου μέντορα τον Αγή.
Ευάγγελε άντε και σύμβουλος του Σαμαρά...........

Ανώνυμος είπε...

Καλα πόσα κΙλά Μα.Λ.κας είσαι ρε Ευαγγελε??

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Λακούβα έχεις ξεφήγει λιγάκι. Δε δείχνεις και πολή αντικημενικός. Αφού τώρα έχει αναλάβη η δικεοσύνη. Όσο κακή και να είναι κάτι θα βγάλει. Άσε να δούμε τι θα βγει πρώτα. Εσύ φαίνεσε να τους έχεις καταδικάσει από τώρα. Μήπως είσαι κανένας από αυτούς που έμυναν στην απέξω;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως περιμένεις να σε βολέψουν κάπου και λες του Λακούβα οτι ξέφυγε. Η δικαιοσύνη ανέλαβε αλλα δεν βλεπω να γίνεται τιποτα. Τη φράση "τα κάνανε ΠΛΑΚΑΚΙΑ" την ξερεις;; Μιας λιπών που εισαι εσυ αντικειμενικός λύσε μας την απορία, τι εχει να κανει ο απ'εξω με τον απο μέσα όταν καποιοι κάνουν συγκάλυψη. Εχει περάσει απ το μυαλό σου οτι ο Λακούβας μπορεί να ειναι απ τους απο μέσα και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου;;

Ομάδα Δίας είπε...

Έχετε ξεφύγει απο το θέμα, μήπως ενοχλήθηκαν καποιοι?
Όσο για το μέσα ή το έξω ας αποφασίσει η δικαιοσύνη, πάντως απ'οτι βλεπω το μυαλό ορισμένων ηταν και παραμένει κολλημένο!!
Ετσι εξηγείται και η κατάντια στην οποία εχει περιέλθει το Νησί!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα διαπιστώνω, μόλις γίνει αρνητικό σχόλιο για το φασίστα τον Σεφ τότε αρχίζουν τα μπινελίκια στα blog.
Ευάγγελε καρφόνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμια Ημέρα Διαφθοράς!!

Γιορτάζει το Ελληνικό Δημόσιο, για την πρωτιά του στη διαφθορά πανευρωπαϊκά, στην 69 θέση Παγκοσμίως στην έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας, μαζί με τη Σενεγάλη και τη Σουαζιλάνδη, και μαζί με την ΒουλγαροΙταλοΡουμανία!!

Άντε και του χρόνου μόνοι μας στην Πρώτη θέση Πανευρωπαϊκά!!

Στην υγειά των κορόιδων!!

Ανώνυμος είπε...

κ. Γεννίτσαρη τι θα γίνει με τις πινακίδες; θα κάνετε τιποτα η δεν σας παίρνει;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γενίτσαρης να εφαρμόσει την νομοθεσία και να μην ακούει τον άλλο αντιδήμαρχο που το παίζει καλός εκ του ασφαλούς αφού δεν εχει καμια ευθύνη αν γίνει καμια καταγγελια ψηλότερα.

Ανώνυμος είπε...

Ενημέρωσε τους διοικούντες οτι ο νόμος ορίζει 15θήμερη προθεσμία για την αφαίρεση των πινακίδων και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης τις αφαιρούν συνεργεία του Δήμου με καταλογισμό των εξόδων στον παραβάτη.Για να δούμε έχουν τα κότσια να εφαρμόσουν τον Νόμο ή θα επέμβει η περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο παραλιάρχης και ο Πρόεδρος θα κατεβάσουν τις πινακίδες ή ο ένας δήμαρχος θα καλύπτει τον άλλο και ο Δήμαρχος ως Πόντιος Πιλάτος θα νίπτει τα χέρια του?

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε που ζεις, ο παραλιάρχης στέλνει τους πελάτες στον Περδικάρχη και αυτός πρεπει να καλύψει τις παρανομίες.Δεν είδες οτι όταν έβαζε τις καινούργιες πινακίδες αυτός επεβλεπε?Αν μιλήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αυτοί ειναι εννιά και οι άλλοι επτά τον στέλνουν σπιτι του.Μην περιμένεις φως γιατί εδώ γίνεται της διαπλοκής το κάγκελο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νταβάουλας ξεπλένει συναλλαγματικές της γουρούνας.
Ετσι είθισται στο EllaDa. Γεννίτσαρη Φυλάξου, μόλις τον μάθεις θα είναι αργά. Στο κεφάλι πατάς το φίδι για να καθαρίσεις μια και καλή. Κανε αυτο που πρέπει και μη βάζεις το κεφάλι σου στη λαιμητόμο για κανενα.

Ανώνυμος είπε...

Lakouvas, κάνε μία ανάρτηση για να θυμίσεις στο Μούρτζη ότι σε δύο εβδομάδες περίπου έχουμε Χριστούγεννα και πες του να βάλει κανένα στολίδι στους δρόμους και καμμιά φάτνη στο λιμάνι γιατί θα πάμε από κατάθλιψη. Αλλά ξέχασα αυτός ασχολείται με πολύ πιο σπουδαία πράγματα...

Ανώνυμος είπε...

Σύμπτωση είναι αυτό και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν.
Το μπαϊ-πας το Αιγινητικο έδωσε δουλειά ευτυχώς στους άνεργους υδραυλικούς του νησιού. Μην σκάψετε δίπλα στα ρολόγια του νερού. Είναι κρίμα…
Θα σταματήσει η επίβλεψη και η συντήρηση…των υδραυλικών. Δύσκολοι καιροί…
Ρουφιανοι είστε ?

Ανώνυμος είπε...

Μωρά μου σόρι αλλά για τι πινακίδες μιλάτε για να μπω στο πνεύμα των χριστουγένων;

Ανώνυμος είπε...

Όπως βλέπεις, αι Πινακίδαι επιτρέπονται εις τους παραβάτας και εκτός Μ. Τετάρτης αρκεί να κατέχεις γλύψιμον.....
Με λίγα λόγια απο Αντιδήμαρχο και πάνω.....

Ανώνυμος είπε...

Πού το βλέπω ρε μεγάλε; Εγώ δεν βλέπω τίποτα. Επιτρέπονται ; Μήπως ενοείς επιστρέφονται;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή δεν κυκλοφοράει με πλαστές; Τελικά μόνο ο καημένος ο Λιάπης την πλήρωσε. Είναι αντιδημαρχάρα με Α κεφαλαίο τελείωσε. Τύφλα νάχουνε οι βολευταί και οι υπορδοί.

Ανώνυμος είπε...

MORE AYTOS O A, EINAI MIA XARA KAI PROSFERI, H ALI H MAIMOY EINAI POY KANEI TIS MPINIES, GIA TON PARALIARXI. VLEPIS EXEI XREOSTOYMENA NA KSEPLIROSI, KOSMO TOY STELNI STHN PSAROTAVERNA KAI STO KSENODOXIO. ASE GIA NA MHN PIASOYME KAI GIA TH MONH, EKEI GINETE TO ELA NA DEIS.

Ανώνυμος είπε...

ANTI NA ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΥΑΓ ΑΠΟΣΤΟΠΛΙΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΕΥΑΓΓ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΥΒΡΙΣΤΕΣ.Ο ΕΥΑΓΓ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε-Γ-Ρ-Α-Ψ-Ε-Σ!!!!!!!!

Το μόνο που δεν είχα σκεφτεί, είναι η μέχρις εσχάτων σύγκρουση Τζίτζη - Αποστολίδη για το Δήμο (του 2019).
Μήπως όμως, στον ευφυή συλλογισμό σου, ξέχασες τον, ισχυρό πια, τρίτο πόλο, που λέγεται ΝΙΚ-ΟΙΚ;
Εκεί μας κατάντησαν οι ΣακηδοΠετράκηδες: Να διεκδικήσουν το Δήμο μόνο τρείς Σαμαράκηδες...

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ LIKE FIJI ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ 15 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΙΗΚΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΣΕΦ Η Ο ΝΙΚΟΙΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΤΟ 19 ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 17 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΕΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΥΕΥΘΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 86 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να πείτε του Φίτζη εκτός του Τσούβαλου να διπλαρώσει και τον ΝΤΑΒΑ.
Έχει μαρούλι, πουλάει και νταβατζιλικια, τότε κάτι μπορεί να καταφέρει!
ΑΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ Ο ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΆΚΟΥΣΟΝ - ΆΚΟΥΣΟΝ...
Όξω απ' την ψαραγορά τι είπε μια ζωντομοίρα...

Αν θες ν'ανοίξουν της καρδιάς,
Αντώνη μου οι πόρτες.............
Βγάλε όλα τα ρούχα σου,
εκτός από τις μπότες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Τσούβαλος ανέλαβε τον Φίλιππο , ο Αγής τον Αποστολίδη και ο Αιακός τον Σκαλτσιώτη. Προβλέπεται μεγάλη μάχη στην δεξιά πολυκατοικία για το 2019. Αυτόν που λυπάμαι είναι το έρημο τον Οικονόμου που έμεινε μόνος ορφανός και άστεγος. Χωρίς την προστασία του Σταύρου που πας ρε Ψαρόγατε. Ο Αιακός θα πάρει την εκδίκηση του. Το 2019 θα βγάλει δήμαρχο τον Σκαλτσιώτη και να δούμε ποιός θα είναι ο Μητσοτάκης και ποιός ο Λεβέντης. Το 2019 θα φάτε την λάσπη και την σκόνη του Αιακού . Οι δύο Γιώργηδες θα είναι καβάλα στο άλογο.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν είναι τέλειος. Αλλά όταν θα προσφέρεις και εσύ όσα έχει προσφέρει ο Τζίτζης στα παιδιά μας και στον αθλητισμό στην Αίγινα τότε θα μπορείς να κρίνεις και να μιλάς με το ονοματεπώνυμό σου κύριε ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...

Ευάγγελε ο Αγής και ο παντελάρος ήταν σήμερα στον Αρβανιτόπουλο, εσύ που είσουν ; Έστειλες τους αντιπροσώπους σου κύριε δήμαρχε ;

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα οτι του εφαγε τη ΚΑΡΕΚΛΑ ο Πρέκας. Σιγά μην ασχοληθεί κοτσαμάν δήμαρχος τωρα με τέτοια. Ο Ευάγγελος απο Προθυπουργό και πάνω σου λεω.

Kokobloko.rex είπε...

Μεγαλύτερος σαλτιμπάγκος απο τον Ευάγγελο δεν υπάρχει!! Το ρωτάς τι κάνεις ρε Βαγγέλη και η απάντηση, καλά μωρέ τώρα ήμουνα με το Σαμαρά, του λες βάγκο πάμε για κανα τσίπουρο... αδερφέ μου δεν προλαβαίνω έχω ραντεβού με το Σαμαρά... ρε Βαγγέλη το ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ έχεις καβαλήσει από που είναι;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥ;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι νούμερα που υπάρχουν σε αυτο τον κόσμο. ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΓΕΝΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ... Θα πάθουν όσοι κατέβουν για δήμαρχοι απέναντι στον Ευάγγελο το 2019.

Ανώνυμος είπε...

Eυάγγελε κοιμήσου ήσυχα, μετά τις συντριπτικές σου παρεμβάσεις για την παράταση του νερού και τις ρουκέτες που πέταξες εξ ονοματος του Σαμαρά στο ταλαίπωρο Δρίτσα μπορείς να συνεχίσεις τις εκδρομές σου. Μη ξεχάσεις να μας ανεβάσεις στο F/Book φωτό αλλά Πρέκα. Οξω ρεεεεεεεεεε