Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΌΣ ToBoLa!!‏

ΤΌΜΠΟΛΑ ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΟΣ ΙΌΣ!!
Ένα εφιαλτικό σενάριο συζητιέται τώρα τελευταία στο Νησί.
Οι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκφράζουν την μεγάλη ανησυχία τους, διότι η αντιπολίτευση με ειδική ομάδα που ακούει στο όνομα ‘’Cool Tim‘’, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποίηση τον ιό «ToBoLa»… τον οποίο επεξεργάζεται εδώ και αρκετό καιρό με άτομα της Διοίκησης.                                                                          
Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου RUTER, οι αρχές της χώρας παρακολουθούν  τα  On Line forums  και τα  Chat Rooms  στα  οποία πολλές φορές η ομάδα ''Cool Tim'', αναφέρουν το ενδεχόμενο σφοδρών αναταραχών στο σύστημα Mour┼Tzh... (όπως λέμε γιαλαντζή).
Η  γενική  γραμματέας  επιβεβαίωσε  με  δηλώσεις  της,   τους φόβους που εκφράζουν άνθρωποι της Διοίκησης. Η  γραμματέας,  μάλιστα,  δήλωσε... 
πως η ακραία αυτή συμπεριφορά από πλευράς της Μείζονος Αντιπολίτευσης, 
ξεπερνάει  κάθε όριο της φαντασίας...
Η ομάδα ‘’Cool Tim‘’ χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να εξαπολύσει απειλές μέσω της προπαγάνδας, να  σχεδιάζει  οργανωμένες  επιχειρήσεις  όπως  του  (Θα σας, Θα τους, Θα, Θα, Θα, κ.λπ.). Παράλληλα ανταλλάσσει πληροφορίες με μοναδικό σκοπό  να  προσηλυτίσει  νέα  μέλη  και  να  αποκτήσει  ισχυρή  παρουσία
παρουσία που έχασε επανειλημμένως και δεν μπορεί να το χωνέψει.

Ο συναγερμός στις  γραμμές ''Mour┼Tzh'',  σήμανε  τον  Σεπτέμβριο,  όταν  
το ενδεχόμενο βιολογικού ραντισμού με τον ιό «ToBoLa» του Δ. Σ. εκφράστηκε μέσα από ανάρτηση σε ‘’Chat Room‘’ στο διαδίκτυο, σημειώνει το RUTER.

Από  την  πλευρά  τους  πάντως  ΗΠΑ  &  NATO  ξεκαθάρισαν  ότι  δεν  έχουν 

στα χέρια τους στοιχεία για ενδεχόμενο βιολογικού ραντισμού με τον «ToBoLa». 
Θέλοντας να καθησυχάσουμε τον κόσμο ενημερώνουμε ότι κυκλοφορεί ήδη το αντίδοτο του ιού ελεύθερα σε όλα τα Super Markets με την ονομασία,«PáPaLa».

Επίσης οι αναρτήσεις  σε ''Chat Rooms'' και ''OnLine forums''
δεν  χαρακτηρίζονται  παράνομες!! 
Ο δημοκρατικός λόγος δεν χειραγωγείται και δεν επιβάλλεται κατά πως μας συμφέρει!! Η δημοκρατία και ο ελεύθερος λόγος έχει αποκτηθεί παγκοσμίως... 
με τεράστιες θυσίες!!!!

Υ.Σ. Είναι  αυτό  που  συνηθίζεται  να  λένε  κάποιες  συμπαθέστατες  κυρίες…
Με  το  Λίίί  και  με  το  Νίίί,  Στολίίίζεις  τη  Φωνίίή!!


95 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει το αντίδοτο του ιού ToBoLa με PáPaLa!!
Καλό έγραψε, πάπαλα έπαθαν και οι CouCoúL Tim!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο αλλά δε βλέπω καθόλου Papala. Ίσα ίσα τώρα αρχίζουν τα όργανα. Μάλλον Opala είναι. Το μόνο να μην τα κάνει πλακάκια η Moyr+tzi με τους Tombola που τώρα τελευταία το παίζουν πολύ γλυκούληδες και βλέπω το μεγάλο να την πατάει. Πρέπει να τους δώσει το αντίδοτο και να ξεμπερδεύει με δαύτους γιατί πολλά είπανε και πολλά κάνανε.

Unknown είπε...

Τους έχει πιάσει κόψιμο από το πολύ μαρούλι. Αντί για κ@λόχαρτο καλύτερα ο μεγάλος να τους βάλει ένα αγγούρι για βούλωμα.

Ανώνυμος είπε...

Το σκοινίίί και το κορδόνιίί
Τέντοτο να δεις απλώνειίίί.

Ανώνυμος είπε...

Αλλάξατε βλέπω ονομασία στα Κουκούλια, CouCouL Tim!!
Καλο μου ακούγεται.

Tsouxtra είπε...

Ας ραντίσουν όποια κληματαριά θέλουν εκτός το Φίλιππο γιατι μετα θα εχει πρόβλημα το Νησί, δεν θα βρίσκουμε υποψήφιο δήμαρχο για το 2019!!

Ανώνυμος είπε...

Μου ερχεται πιο Σικ...
Koukoul Team!! χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Γράφε το καλύτερα στα Ελλινηκά, Κουκουλο ομαδα!!!!
Περιμένουν να τελειώσει το θέμα της ΠρΠρ.. και μετα, ξανά προς τη δόξα τραβά. Ακόμα δεν τους μάθατε τους γραβατάκηδες;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι μου αρέσει που λέτε για τα CouCoul tim και δεν λέτε τιποτα για κάποιους ανθρακωρύχους της ομάδας Mour+tzis. Αίγινα το μεγαλείο σου!

Unknown είπε...

Μέντολες ή μέντες εκλ@σε η Μείζων αντιπολίτευση. Εκτός εαν είναι επικοινωνιακά κόλπα για να μπαλώσουν τις μαύρες τρύπες που εχουν και είναι και πολλές. Για εχε το νου σου Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Αγή γιατί σε έχει ο Μύθος τόσο πολύ ριγμένο? Μήπως δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία για να αναλάβεις και εσύ μία θέση στη διοίκηση? Τι παραπάνω από εσένα γνωρίζουν στα θέματα του Δήμου ο Νταβάς, ο Νικοικ, το ανεψούδι, ο Γεννίτσ, ο Ζορμπ και οι άλλοι που τους ανέθεσε τις διάφορες θέσεις? ΄Όταν μου ζήτησες ψήφο εγώ σου είπα πρόσεξε γιατί αυτός ο παραμυθάς θα σε ρίξει και κοντέψαμε να τσακωθούμε -κατάλαβες-. Παρόλαυτά σε ψήφισα γιατί είσαι καλό παιδί και πιστεύω στις ικανότητες σου. Αλλά όχι και τόσο στην απέξω ρε φίλε. Θέλω να δω τι θα κάνει με το λιμενικό ταμείο και μετά τα λέμε... ικανό τον έχω να βάλει τους άσχετους και τότε θα πρέπει και εσύ να ζητήσεις εξηγήσεις γιατί ανάγκη σέχουν και δεν τους έχεις.

Ανώνυμος είπε...

οι οποιες ικανοτητες δεν ειναι αρκετες. χρειαζεται καποιος να εχει και τροπους και δυστυχως ο τ.αντιδημαρχος συμπεριφεροταν σαν νεατερνταλ. μπουνιες βρισιες ακαταληπτες κουβεντες και γενικα συμπεριφορα ακρως διαταραγμενη. καλο θα ηταν για αυτον και την οικογενεια του να καθοταν λιγο σπιτακι του.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τα ανακαλύψατε όλα αυτά? όταν του έταζε ο Μύθος λαγούς με πετραχήλια για να κατέβει μαζί του δεν τα γνώριζε? Ας διαβάσει λοιπόν το σχόλιο σου ο Αγής και ας δει τώρα με ποιους έχει να κάνει, αλλά θα είναι μεγάλος μακάκας αν καθήσει με σκυμμένο το κεφάλι. Δεν του αρμόζει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Το νησι μασ εχει αναγκη απο ανθρωπουσ οπωσ ο Αγησ.σε καμια περιπτωση ο Αγησ δε εβρισε και δεν προσβαλε κανεναν και αν επαιξε μπουνιεσ θα το εκανε για να εχεισ νερο αχαρηστε τεμπελοκουλτουριαρη.
πολλα συγχαρητηρια στον Αγη και στην σουπερ ομαδα του τουσ ΤΑΛΙΜΠΑΝκαι επισησ να μην ξεχασουμε την προσφορα του τεραστιου Ευαγγελου ο οποιοσ ενσωματωθηκε με τουσ ταλιμπαν το καλοκαιρι και αντι να τρεχει για ψηφουσ καθαριζε τισ παραλιεσ

καταλαβεσ νεκταρουλη αχαριστουλη

Ανώνυμος είπε...

Σκοτώνονται Νεκταρούλης και Αγής.
Ρε Αγή εσένα το πρόβλημά σου είναι ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ η ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ?
Στο κατω κατω καλα στα λέει τον είχες ξεσκίσει με οτι του εσουρνες απο το διπλανό γραφείο, σειρά του τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγής εχει κριθεί ακατάλληλος απο εποχής Σακκιώτη, μην κοιτάτε που τον ανεχόταν ο Σακης, ηταν λόγω ΠΑΣΟΚ.
Καλα στα λενε βρε ξυπόλυτο παχύδερμο εχεις και βλέψεις για Λ.Ταμείο... Αμ ο άλλος πιο πάνω τι σου λέει... Που έμαθε ρε ο ξυπόλυτος απο Λ.Ταμείο απο την υδρεφση?
Άι να μου χαθείς Αγή γιατι δικό σου είναι το σχόλιο και καλα προειδοποίηση για το Μούρτζη!!
Και τώρα ξέρεις ο Μυθος σκιάχτηκε!!
Εκεί που σου αρμόζει... ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ!!

Kaisaras είπε...

Του αλλάξατε το κολυμπηθρόξυλο του ΠαπαΑγή, εδω που τα λέμε δεν έχετε και άδικο μερικοί. Ρε Αγή μήπως ξεχνάς... όταν το έπαιζες διοίκηση, γιατι το έπαιζες δεν υπήρξες ποτέ... μανατζάρειζες τα ΛΑΜΟΓΙΑ σου κατι σαν τον Καρλή κ.λπ.ους συγγενείς?
Τι παραπονιέσαι τώρα...
«Απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι
και τα του Θεού τω Θεώ»!!

Ανώνυμος είπε...

Αγή - Αγή και τρισαλί...
«Απόψε, σήμερα και χθες - όλες οι πόρτες είν' κλειστές - και γω είμαι απ' όξω - και μες στο φάρδος το θαμπό - παίρνω αμπάρριζα να μπω - και με πετάνε ΟΞΩ - όλος ο κόσμος μ' αγνοεί - βαρέθηκα πια τη ζωή - τους φθόνους και τα μίση - αλί αλί και τρισαλί - Αγή - Αγή και τρισΑγή.
Φωνάχτε αμέσως τον Αγή - να μας ξανά... καρατομήσει!»

Ανώνυμος είπε...

RANTISTE TON ME TOMPOLA NA HREMHSEI TO ADIKIMENO PAIDI.

Ανώνυμος είπε...

Με το Λίίί και με το Νίίί.
κόψαν το λειρί του Αγή!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα
Άλειρος ο Αγής και ξυπόλυτος πως να γίνει Πρ. Λ.Ταμείου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες αντιδήμαρχος οικονομικών θέλει να γίνει για να τη σπάσει του Βαγγέλη.

Ανώνυμος είπε...

Το Βαγγέλα φένετε πως τον χτύπησε ο υός σας φαρμακόστομη που καλό χρόνο νάχετε και παρετήθηκε σήμερα στο δήμο συγκρούστικαν δύο γίγαντες για τη θέση μιας δόμενας γραματέας αλλά μη στεναχωριόσαστε αύριο θα ξεπαρετηθεί. Αφίνουν έτσι τέτιες καρέκλες;

PONTIX είπε...

Τι έγινε μεγάλε; Άρχισαν οι φουστανιές στο Δήμο; Ή μήπως είναι για κανέναν μεγάλο κόμματο τυρί; Για να τσεκάρουμε καλύτερα τα πράγματα. Δεν μπορεί. Και οι αρουραίοι έχουν ψυχή. Να φάμε και μεις κάτι τις τέλος πάντων.

Kokobloko.rex είπε...

Στραβός στραβό οδήγαγε κι ηύραν κι οι δυό το βράχο.

Ανώνυμος είπε...

• Στου κασίδι το κεφάλι...
Μαθαίνουν οι μπαρμπέρηδες!!

Ανώνυμος είπε...

• Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του.

Kaisaras είπε...

•Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, γαρίφαλο στ' αυτί μας.
Λαϊκή παροιμία, καλα θα κανει ο Μούρτζης να ψαχτεί λιγάκι!
Τον βλέπω σε λιγο απο Μύθο να τον αναγκάσουν να γίνει Fix..!!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι μπάχαλο θα γίνει με το Λ.Ταμείο,
ρε αυτος ο σκιώδης ξερόλας δήμαρχος ο Γκότσης δεν τους ανοίγει τα ματια λιγο, ρε άσχετοι το Αγκίστρι την ποσόστωση των γυναικών την κράτησε εσείς τόσο άσχετοι πια??

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος κ. Μούρτζης ενημέρωσε ότι πρόθεση του είναι να πάψει το διαδημοτικό λιμενικό ταμείο και να αποκτήσουν χωριστά οι δήμοι Αίγινας και Αγκιστρίου τα δικά τους λιμενικά ταμεία.
Το πρόβλημα της σύνθεσης, όπως πληροφορούμαστε τον απασχόλησε ιδιαίτερα εφόσον ο νόμος 2839/2000 προβλέπει την ποσόστωση γυναικών στα διοικητικά μέλη. Την ποσόστωση αυτή προβλέπει και το άρθρο 3 του καταστατικού επί των μελών του διοικητικού συμβουλίου και όχι επί των αναπληρωματικών.
Στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου μπορούν να συμμετέχουν και πολίτες και επομένως βάσει του νόμου εξασφαλίζεται και η ποσόστωση του φύλλου. Δεν αναφέρει πουθενά ο νόμος ότι όλα τα μέλη πρέπει να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αιρετοί, άρα δεν δύναται να υπάρξει η ποσόστωση του φύλλου. Επομένως η απόφαση για μας είναι άκυρη και κινδυνεύουν και όλες οι αποφάσεις που θα πάρει το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Με την πρόταση του δημάρχου ότι στην σύνθεση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου δεν είναι απαραίτητη η παρουσία γυναικών επειδή συμμετέχουν μόνο αιρετοί ψηφίστηκε ομόφωνα

Ανώνυμος είπε...

Μυστικοσύναξη, Αγή, Ευάγγελου και του εκπροσώπου των ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ, Ν.Γιώτη.
Αλίμονο μας!!

Ανώνυμος είπε...

Καλο το σχόλιο σου, βοήθεια μας, αλλη δουλειά δεν έκανε ο Γιώτης.
Με ολους τους προέδρους του Λ.Ταμείου προσπαθούσε να τρυπώσει τον κολητό του ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ για να κάνουν λιμάνια κ.λπ. + λπ...
Που να τα βγάλει πέρα ο Μπακάκος μαζί του... Βοήθειά μας!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγής είναι ο μεσολαβητής για τη μάσα, εχει μάθει απο τα νερά, ευκαιρία είναι σα σύμβουλος του ΛΤ να κανει τα δικά του!

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας κυκλοφορούσε στην παραλια και ο άλλος πίσω του με το καφέ κουστούμι έδειχνε πως κάνει κουμάντο στο νησί.Ο άλλος κράτησε ουδέτερη στάση για να μην χάσει τα ρουσφέτια και απο τους δύο.Και οι δύο έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τον δεσπότη και δεν πήγαν στο δείπνο.και οι δύο θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους.Στην Αίγινα δεν ξεχνάμε εύκολα και στις επόμενες εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους !

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι θεομπαίχτες έπεσαν με τα μούτρα στην μάσα στο τραπέζι του δεσπότη. Ούστ κοπρίτες

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξερεις καλά, ο Νταβάουλας έκανε κράτη γιατι του την είπε ο Βασιλάκης, και ο Κρυφό ΠΑΣΟΚΟΣ τάκανε πάνω του. Αυτη τη φορά αμα δεν στηρίξεις το γαμπρό θα σε τελειώσω, θα σε ........ Μπίπ, αυτο παίχτηκε. Δεν τον ειδες φάτσα που είχε λες, και του είχαν κόψη την τροφοδοσία νερού απο τώρα οι νερουλάδες. Αυτο το έργο το ξέρει καλα γιατι το είχαν προβάλλει επι προηγούμενης θητείας του Δ.Μούρτζη και είχε χάσει τις τότε εκλογές.

Tsouxtra είπε...

Ώπα άρχισαν να βγαίνουν τ' άπλυτα στη φόρα βλέπω. Για πάμε και παρακάτω μεγάλε, να βάλουμε και τη μπουγάδα στο πλυντήριο!!

Ανώνυμος είπε...

Το εστιατοριο μαριδακι ποιος θα το πληρωσει που πήγαν εκει τους bloggers να φάνε; Να το πληρώσει αυτός πους κάλεσε από τον μισθό του προέδρου.

Ανώνυμος είπε...

Τα ΛΑΜΟΓΙΑ που ρίξανε το Δ. ΜΟΥΡΤΖΗ απο την καρέκλα του δημάρχου, "τότε με το νερό", επειδή δεν τους ειχε βγεί γιατί τους την έφεραν οι Κουκουληκοί και τους πήραν τη δημαρχία, είναι τα ίδια ΛΑΜΟΓΙΑ που μπήκαν στο συνδυασμό του και καλά για να κερδίσει τις εκλογές, είναι αυτοί που διαφεντεύουν Νταβατζηλίδικα το Δ. Μούρτζη και ολο το Νησί. Καλά να σας κάνουν το ζήταγε ο οργανισμός σας. Όπως τα κινητά έχουν το ΓΕΡΜΑΝΟ τους... έτσι κι'εσείς στην Αίγινα έχετε τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σας!!
Βοήθειά σας Και εις άλλα, με υγεία!!

ΝταβαΝόπροκα!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μουρτζης αναπαυεται στον θρονο του για μια 5ετια. αυτο ηθελε αυτο συνεβει. το δημο διοικοι η ομαδα σκαλτσιωτη, νταβα, ζορμπα και δεδε και λιγο και ο αδελφος του δημαρχου.
ολοι οι αλλοι ειναι πιονια αυτωνονε.

Ανώνυμος είπε...

Καλο μου ακούγεται τουλάχιστον θα ξέρουμε ποιοι θα εχουν να κάνουν με τον Εισαγγελέα. Δεν είναι δυνατόν μια ζωή να κάνουν τα δικά τους και μετα μετανοώ χριστιανοί βοηθάτε με... Βλέπε Πρ. Πρ. Φιλαρμονικής. Α ρε Ιλάρι που σας χρειάζεται!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΕΔΕΣ ΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ, ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΗ. ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΕΝΙΟΤΣΑΡΗς ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΟΓΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΡΆΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απο την στιγμή που έγινε συμφωνία στα δυόμιση χρόνια να αναλάβει ο Βαγγέλης την Δημαρχεία, ο Μήτσος άρχισε τα κόλπα για να αναγκαστεί ο Βάγγος να παραιτηθεί. Έτσι ο Γεννίτσαρης (ο άνθρωπος του Μήτσου) άρχισε τις μαγκιές που θα έχουν σίγουρα και συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΡΤΖΗ; Η ΟΜΑΔΑ ΣΚΑΛΤΣΙΩΤΗ-ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος άχρηστος κ ανίκανος δήμαρχος που πέρασε ποτέ απο την Αίγινα ηταν ο ΣΑΚΗΣ.
Δυο νευραλγικές θέσεις Νερό κ Σκουπίδια τις έδωσε στους "μεγαλύτερους άχρηστους" που τέσσερα χρόνια μας τίναξαν το Νησί και τις επιχειρήσεις στον αέρα!!

Ανώνυμος είπε...

Ντουμπλεζού και ντουμπλερέα κύριε κύριε εισαγκελέα κύριε πρόεδρε ωραία ρίχτους το γεντικουλέα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί...
Θα κρατήσουν όσο της Λαμπρής τ' αυγά.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε τι του είπε του Καρλή η Νίτζενα.....
"Κακή μοίρα έχεις άντρα μου,
ούλοι 'πνιγήκανε και σύ εγλύτωσες"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίτζι δεν ήταν επιλογή του Σακη μετα τα σκ@τ@ που είχε σερβίρει σαν ΚΕΔΑΡΧΗΣ για τη θέσει του αντιδημάρχου στην ποιότητα ζωής.
Ο Ρούλης είχε την πονηριά και δεν μπήκε σε ψηφοδέλτιο, ο άλλος είχε τη γαϊδουρια και το έκανε. Αυτοί οι δυο λοιπόν ηταν η καταστροφή του πρώην Δημάρχου γιατι οχι μόνο τον κατεύθυναν αλλά του επέβαλαν και τον ανίκανο κολητό τους τον ταχυδρόμο. Κατάλαβες τώρα κ.Αγή γιατι ο Δ.Μούρτζης δεν είναι Σάκης??
Εαν οχι έπεται και συνέχεια, τις ομαδούλες και τις απειλές δεν τις μασάει ο Μητσάρας,

Ανώνυμος είπε...

ΠαπαΑγή Καλά είν' τα φαρδομάνικα, μα είν' για δεσποτάδες!!
Κι εσυ δεν τόχεις, παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να κλ@σει η γίδα!!

Kokobloko.rex είπε...

Το πιο σοφό ειν' τούτο.
Αν δεν σε κλάσει μάστορας,
δεν γίνεσαι τεχνίτης.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορείς γίνε κ εσύ ΜΑΓΚΑΣ...γίνε άνθρωπος της προσφοράς με έργα όχι με λόγια του καναπέ και του καφενείου !!! Κι αν κάτι από αυτά που γίνονται στα κοινά δεν σ αρέσει σήκω από την αναπαυτική σου πολυθρόνα και πήγαινε να το διορθώσεις...αν έχεις τα κότσια...γιατί τα λόγια και τις επικρίσεις μπορούν να τα κάνουν όλοι...τα έργα όπως φάνηκε λίγοι...

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας δίνει τον άλλον και κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν. Αυτοί όχι πενταετία δεν βγάζουν αλλά μέχρι τα χριστούγεννα θα είναι σφαγμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Πόσες ομαδούλες έχουν γίνει μέχρι τώρα οι εν δράσει?

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι στιγμής 3 και έπεται συνέχεια,
στις 5 καίγονται εχουν δεν εχουν το Σπάθα!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε αυτό έπαθε ο Αγής, τον έκλασε ο νερουλάς και νομίζει οτι έγινε ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ μη μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου.
Οι φίλοι σου... (π.χ. Αγής) μπορούν να καλύψουν πλήρως αυτό το θέμα και με μπόλικη σάλτσα!!

Avatar είπε...

Αυτές τις Μαλ@κίες έκανε και του Σακκιώτη και τον πήρε και τον σήκωσε. Καλά που τον έβαλε στον πάγο ο Μητσάρας, αντιδήμαρχος να σου πετύχει... ολη μέρα στο fb και στα blog's να γράφει ανώνυμα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη αρχοντορουφιάνα στο Νησί μετα απο το Νταβάουλα είναι ο πρώην Αντί Ξυπόλυτος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η τριάδα Αγη, Βαγγέλη , Νεκτάριου ειναι αυτη θα αλλάξει την Αιγινα τωρα.
Θα τους πάρει έτοιμους ο Φίλιππος με κάποιες προσθήκες ακόμα θα πάρει το 2019 τις εκλογές, ο χρόνος δουλεύει για αυτόν!!

Ανώνυμος είπε...

Δόξα Πατρὶ καὶ Υἱῷ καὶ Ἁγίῳ Πνεύματι. Καὶ νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.

Παναγία Τριάς, ἐλέησον ἡμᾶς. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν. Δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου.
ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ απο αυτήν την ΤΡΙΑΔΑ!!

Tsouxtra είπε...

Τ' αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι.
Οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ψυχάκιας ΞυπολυτοΑγής το παίζει υπέρ το προέδρο Δ.Λ.Ταμείου...
Βρε νούμερο ακόμα δεν μπορείς να το καταλάβεις το άδειασμα που εχεις φαει??
Συνεχίζεις να το παίζεις παράγοντας ανύπαρκτε!!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ τι νόμιζες επιδή ήταν αντιδήμαρχος δεν ήταν και ρουφιάνος?

Ανώνυμος είπε...

RANTISTE TON AGH ME TON IO TÓBOLA KAI EKSAFANISTE TO ANTIDOTO PÁPALA.

Ανώνυμος είπε...

Το μαγκιά κλανιά και κόλ@ φινιστρίνια την ξερεις;;
Για πια έργα μιλάς του Παράβα ή του Κωνσταντάρα;; Γιατι ολα τα αλλα ειναι φούμαρα και μεταξωτές κιλότες.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουμε να κρίνουμε δίκαια τα πράγματα, πρέπει να μιλάμε όχι μόνο για τα αρνητικά αλλά και για τα θετικά. Οι άνθρωποι που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια χρειάζονται και μία επιβράβευση. Μέχρι στιγμής άσχετα με τα λάθη τους που είναι πιο πολύ διαδικαστικά, δείχνουν ενδιαφέρον και έχουν διορθώσει αρκετά πράγματα. Για κλοπή στο τυρί μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάτι. Άρα καλά πάνε.

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω ή μου φαίνεται λίγη μέχρι και πολύ εμπάθια ; Το μπλοκ έπρεπε να λέγεται Αντιαγής και Αντισακιώτης . Καλά όλα τα κακά ο Αγής τα έκανε σε αυτό το Δήμο; Εσείς τον έχετε κιόλας καταδικάσει. Δεν υπάρχει σοβαρότητα καμία . Αν έχετε αποδείξεις γιατί δεν πηγαίνετε στον εισαγγελέα όπως έκανε ο κύριος Θεοδωράκης ; Τελικά μου φαίνεται ότι το μόνο σοβαρό μπλοκ στην Αίγινα είναι ο Αιακός. Άντε γεια.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα λενε και στο ενα και στο αλλο μπλογκ. Μιλανε για διαφανεια και ειναι κατα της διαπλοκης. Επειδη λοιπον μιλας για Αγη και Σακκιωτη, μαλλον κατι δεν σε βολευει. Με το ίδιο σαμπουαν που λουστηκαν οι προηγουμενοι εχου λουστει ο Κουκουλης, ο Μουρτζης και ο Γκοτσης.
Να βαλουμε και καποια πραγματα στη θεση τους, το μπλογκ απ οτι βλεπω δεν στρεφεται κατα του (Α) και υπερ του (Β) και ουτε εχει σχεση με την εκφραση του καθε σχολιαστει. Αυτο που επιδιωκει ειναι διαφανεια, τωρα εαν στο ξεβγαλμα του σαμπουαν καποιοι δακρυσουν ή πονεσουν, ας προσεχαν, επιλογη τους ηταν ας τα λουστουν... Γιατι ΜΑΖΙ "ΔΕΝ" ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι fun του Aiakou και του Lakouva, αυτοί που τσιτώνουν ειναι αυτοί που δεν θέλουν να βγαίνουν προς τα έξω οι παγαποντιές και οι λαμογιές που κάνουν ή που έκαναν στο παρελθόν. Στο χωριό μου ξέρεις τι λένε;;
Κολπάκια και ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ
...για να ξεχάσουμε το χτές!!

Kaisaras είπε...

Δυστυχώς με το θέμα του νερού προβλέπω να γίνει πάλι η ίδια μούφα και συγκάλυψη, βλέπε, το θέμα της προέδρου της φιλαρμονικής.
Πάρτε το χαμπάρι κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει, οι μόνοι που θεωρούνται παράνομοι, παράτυποι και υπόλογοι για χρέη και μας υποχρεώνουν να τα πληρώσουμε, "υπέρ υγείας των λαμόγιων" είμαστε εμείς τα κορόιδα!!
Άντε και βοήθειά μας!!

Ανώνυμος είπε...

Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι άλλο το νερό και άλλο η φιλαρμονική. Τώρα να σας θυμίσω ότι επί εποχής Γκότση αντιδήμαρχος ύδρευσης ήταν ο σημερινός Δήμαρχος. Το δια ταύτα λοιπόν για εμένα και κάθε αμερόληπτο (θεωρώ) Αιγινήτη είναι να εξετασθεί η ιστορία του νερού από την εποχή του Γκότση για να δούμε από πότε και πως ξεκίνησαν οι διαφορές.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην αφήσει ο Γκότσης το Μούρτζη να προχωρήσει παρακάτω το θέμα. Τη φωλιά ολοι την έχουνε χεσμένη, γι'αυτό είδες και τον Αγή να λέει αρλούμπες και τα δικά του. Καλα κάνουν και του τα χώνουν, το μετρητή τον κλέψανε επι θητείας του και ολοι κάνουν το Παγώνη, μόλις ο Aiakos ξεφώνησε τους πάντες κάποιοι εβαλαν το νερουλά να τον μηνύσει για να του κλείσουν το στόμα. Α ρε Έρημε Αιγινίτη, πολίτη, ψηφοφόρε, ...πότε θα ανοίξεις τα μάτια σου επιτέλους, γιατί δυστυχώς μόνο τ'αυτιά σου έχεις ανοιχτά για να ακούς τα παραμύθια που σου σερβίρουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ο Μούρτζης και ο Οικονόμου να είναι τόσο μ@λ@κες για να βάλουν το κεφάλι τους στο ντροβά. Θα κάνουν το σωστό, "θα τους στείλουν όλους πακέτο στον κατή" και θα γίνει ο χαμός στο ίσωμα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι λοιπόν σίγουρο ότι υπήρχαν μεγάλες διαφορές στα κυβικά που παραλαμβάναμε από την ΕΥΔΑΠ και σε αυτά που μας χρέωνουν οι υδρομεταφορείς, κατά τη θητεία του Σακκιώτη και του Κουκούλη[?] με αποτέλεσμα να πληρώνει ο Δήμος μας [δηλαδή όλοι εμείς] τα "χαμένα κυβικά". Μήπως ο έλεγχος θα πρέπει να γίνει και λίγο πιο πριν δηλαδή κατά τη θητεία Δ. Μούρτζη [2003-2006] ή και πιο πριν κατά τις θητείες Γκότση? Θα πούνε βέβαια κάποιοι "πονηροί" ότι τα παληά παραγρόφονται και εγώ θα τους απαντήσω ότι ο Μούρτζης που καλείται να κάνει την "κάθαρση" θα πρέπει να έχει το δικό του προηγούμενο "χαρτί" λευκό και πεντακάθαρο. Αυτό για μένα είναι βασική προϋπόθεση γιατί "ένοχος ένοχον ου ποιεί".

Ανώνυμος είπε...

Καποιος πρέπει να πει του πρώην Αντινερουλά οτι το προφίλ με το λαπτοπ δεν θα τον γλιτώσει, όσο για το "άντε γειά", μη φας θα έχουμε γλάρο!!

Ανώνυμος είπε...

Να σταλεί το θέμα στον εισαγγελέα και όπως είπε ο κ Ντελλής, να ζητηθούν τα χρήματα που δόθηκαν για κυβικά νερού που δεν μεταφέρθηκαν πίσω και με τους ανάλογους τόκους.
ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ????????

Ανώνυμος είπε...

Απο τα video στο Aegina Portal που παρακολούθησα, η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Αίγινας στης 19/11/2014 ηταν το κατι άλλο.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ Ο κ. ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ"...
κ. Ζορμπά να μου επιτρέψετε στις ΡΟΧΑΛΕΣ επιδή είναι καταφανέστατη "ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ" να προσθέσω. ..."ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΤΣΕΣ" αυτοί που θα προστατέψουν τα αρπάχτηκα και τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!
Αυτά προς το παρόν!!

Ανώνυμος είπε...

Υπεύθυνοι και υπόλογοι -διαχρονικά- για τη πληρωμή του υδρομεταφορέα είναι όσοι υπογράφουν τα εντάλματα πληρωμής και τα δικαιολογητικά που τα συνοδεύουν. Αυτοί θα κληθούν να απολογηθούν στο Ρακιντζή και στον εισαγγελέα. ΄Όλα τάλλα είναι για να λέμε παραμυθάκια....

Kokobloko.rex είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλα για πες μας σε ποιον Ρακιντζή... το Μιχάλη ή το Λεονάρδο;;
Με προκαλείς, θα προσθέσω κ εγώ με τη σειρά μου, στου κασίδη το κεφάλι, όσοι λάχαν τόσοι φάγαν!!!!
Τα 8.000 χιλ. κυβικά που μετρήθηκαν παραπάνω σε εφτά ημέρες και κατα τα λεγόμενα ορισμένων δημοτικών συμβούλων "δεν φταίει ο υδρομεταφορέας", είναι στάχτη στα μάτια, κατι δεν μου αρέσει εδώ, σαν πολύ δεν τον χαϊδεύει ο Αντιδήμαρχος τον ...Υδρομεταφορέα?
Το έξυπνο πουλί απο τη μύτη πιάνεται!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένα “ψώνια”,εχουν την αγωνία το πώς θα βρίσκονται στην επικαιρότητα με
κάθε τρόπο.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ακούγεται το όνομά τους αδιαφορώντας για το πως,απλά να ακούγεται.Σαν τους ντενεκέδες τους αδοιους,χωρίς περιεχόμενο αλλά θορυβώδεις.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο οι γνωστοί κλακαδόροι της παράταξης Κουκούλη,μη έχοντας τίποτα άλλο να προσφέρουν στα κοινά,επιδόθηκαν σε αυτό που γνωρίζουν.Τους ψευτοτσαμπουκάδες και τις τζάμπα μαγκιές εκ του ασφαλούς πάντα βέβαια,θυμίζοντας τον ΖΗΚΟ,τον ήρωα της γνωστής ελληνικής κωμωδίας «Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ»
Λεβέντες μου ,από Μπακαλόγατους με τα καμώματά τους χωρτάσαμε.Κάτι ουσιώδες έχετε να προσφέρεται,εκτός από την εικόνα και την συμπεριφορά της γελοιότητας;

Ανώνυμος είπε...

Ο καρεκλοβόλος γιατί δεν πέταξε καμία καρέκλα; Απαράδεκτος. Το τραγούδι του γεντικουλέ θα τους τραγουδήσει. Μας τα πρήξανε με τις χαζολακαμακίες που μας αμολήσανε στο ΔΣ. Αυτό που λένε γανήσι και πρόστιμο εδώ κολάει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικόλας ειναι αυτοδημιουργητος και για αυτο ειναι πάντα δίπλα στο ΛΑΟ.Αρκετοι απο την ομάδα ΚουΚου ενοχλούνται επειδη η ομάδα του Εν Δράση έδωσε τέλος στην οκταετία της ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ
Ενοχλούνται επίσης επειδη ο Ζορμπας είπε τα αυτονόητα,ξαφνιάστηκαν επειδη την Δημοτική αρχη την στηρίζουν καθημερινα μη εκλεγμένοι
Ξ Σκαλτσιωτη Γιωτης Ζορμπα Ταπτα Ναύαρχος
Αποστολιδης και πολλοί άλλοι
Φοβούνται επειδη η νέα δήμ αρχη κάνει έρευνα για το χαμένο νερο,και εκτοξεύουν λάσπη εναντίον του Αιακου ο οποίος εναι αυτός που ξεκίνησε την μάχη και θα παει στο δικαστήριο να υποστηρίξει το νησι μας

ΚΟΥ ΚΟΥ. ΛΑ ΚΙΑ
Ο λαός σας έδωσε την ευκαιρία αλλα εσείς πεταγατε καρέκλες
Για να ικανοποίησετε τα κόμπλεξ σας

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που ψάχνεις για τα τιμολόγια απο τους βόθρους τις Αίγινας φέρε μας τα τιμολόγια του γιού σου και τα δικά σου και εμείς θα σου δείξουμε τα δικά μας.Γιατί τωρα έχεις διπλές ευθύνες και ως ελέγχων και ως ελεγχόμενος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω; Μήπως είμαι πολύ βλάκας; Άμα το ρολόι της ΕΥΔΑΠ πάει καλά και το δικό μας κλέβει, γιατί πληρώσαμε το νερουλά παραπάνω και γιατί δεν του τα ζητάμε πίσω; Για ποιόνα ήταν πολύτιμο το ρολόι που κλέψανε; Ρε μπας και μας έχουνε περάσει για τελείως βούρλα; Σα να πηγαίνει η υπόθεση για συγκάληψη μου φένετε.

Kaisaras είπε...

Τώρα που βλέπουν ότι θα τους πιάσουν το κωλαράκι, τους έπιασε η πρεμούρα να κοιτάνε τα ρολόγια μήπως έχουν βλάβη. Τόσα χιλιάρικα επι χιλιάδων που έχει πληρώσει η Αίγινα και ο Αιγινίτης "Σώνει και ντέ, νταβατζιλίκι" κανένας δεν μίλαγε, μόλις ασχολήθηκαν blogs, Fb και ιδιαίτερα ο Aiakos, θυμήθηκαν να κάνουν τα αυτονόητα. Όλους τους εργολάβους και τους εμπόρους απλήρωτους, χρέη επι χρεών, στους νερουλάδες όμως τ'ακουμπάγανε στεγνά και γιατί όχι αφού η μίζα έπεφτε αδρά. Ετοιμαστείτε, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!

Ανώνυμος είπε...

Εμπενε ΜΗΤΣΑΡΑ, καθαρση εδω και τωρα.......

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πολύς ντόρος για το τίποτα, όλα εντάξει με τις ενέργειές του καθάρισε από εδώ και εμπρός και ο Μήτσος. Όπως λένε και οι αμπελοφιλόσοφοι, τέλος καλό όλα καλά. Τώρα και οι προηγούμενοι κάτι θα βρούν και θα ξελασπώσουν και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά χωρίς να εχω σχέση με το νησι ούτε εχω παει σαν επισκέπτης απο το 2007 και μετά ,αλλά διαβάζοντας τις αναρτήσεις,εκφράζω μια απορία:
´Ολοι μιλάτε για ευθύνες των δημάρχων νυν πιό πριν πιο-πιο πριν και πάει λεγοντας ψάχνοντας ποιός δήμαρχος απο το 2000 και μετά έχει κλέψει περισσότερο.Εγώ ρωτάω όλα αυτά τα χρόνια ο νερουλάς έχει αλλάξει ή οχι.Και ως έμπορος απαντώ αν όχι πρέπει να έχει καλά κέρδη και να μην επηρεάζεται απο κρίσεις κλπ.ή να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και κάνει "καλή" δουλειά.´Αρα λέω μήπως να ψάξετε αντί να αλλάξετε δήμαρχο να αλλάξετε νερουλά γιατί αυτός εχει παραγνωριστεί με όλους;

Ανώνυμος είπε...

Είναι εξωπραγματικό να αδιαφορούν οι Αιγινητες στην μυνηση του νερουλα εναντίον του Θεοδωράκη.

Ανώνυμος είπε...

Οι Συριζαίοι και οι αριστεροί θεωρούν τον Θεοδωράκη δεξιό. Οι δεξιοί τον θεωρούν εμπόδιο στα σχεδιά τους. Όλοι έχουν κοινό συμφέρον να τον βγάλουν απ την μέση. Δεν είναι τυχαίο που εκβίασαν τον Γρηγορόπουλο πως αν δεν διώξει τον Θεοδωράκη δεν θα κατέβαιναν μαζί του. Ο Γιατρός επέλεξε τον Θεοδωράκη και η ομάδα του πήγε με τον Μούρτζη. Στο τέλος έβαλαν τον νερουλά να του κάνει μήνυση για να τον σταυρώσουν. Δεν πέτυχε το κόλπο και τώρα φωτιά στα μπατζάκια τους.

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και λάβρα, εφαγε τη σαύρα!!
Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας. Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους γελάνε ακόμη με νόημα. ΄Ομως τους διαφεύγει ότι γελάει πιο καλά όποιος γελάει τελευταίος!!

Tsouxtra είπε...

Τελικά αυτη η ανάρτηση του Lakouva με τον ιό του TOBOLA είχε επιτυχία γιατι πρόβλεψε πολλα γεγονότα. Διαπλοκές, βρισίδια, φαγωμάρα και αδειάσματα. Περιμένω να καταλαγιάσουν τα πράγματα για να ξέρω σε ποιον θα τα χώσω, αλλα τα θέματα πέρνουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω, καμαρώναμε που ζούμε στην Αίγινα, δυστυχώς προβλέπω να γίνεται και εδώ της ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως μας συμφέρει κύριε θεοδορακη την κουβεντα δεν φταίει ο υδρομεταφορεας ειπώθηκε σε διαφορετικο χρόνο απο αυτον που αναφερεστε. Το βίντεο του αιγινα πορταλ λέει την αλήθεια για όσους επιμένουν στην αλήθεια.