Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η ΤΡΎΠΑ ΤΟΥ ΌΖΟΝΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗ ΜΑΎΡΗ ΕΒΡΏΤΡΥΠΑ... Ͼ˔Ͽ ...ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΤΊΠΟΤΑ!!!!

ΘΑ ΓΊΝΕΙ ...ΤΟΥ ΝΕΡΟΥΛΆ ΤΟ ΚΆΓΚΕΛΟ!!

Μπαίνεις  να  ενημερωθείς  από  τα  ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και τα εγκυρότατα blogs ''Ͼ˔Ͽ'' και παθαίνεις πατατράκ, ντρουμπρουτζά και εγκεφαλικό ζίου ζίτσου. Βρε τι είναι ετούτα λες. Μπα δε μπορεί να είναι αλήθεια. Έγινε τέτοιο πάρτυ και εμείς είμαστε στην απόξω… Τώρα μας λένε να πληρώσουμε και τα σπασμένα! Βέβαια και ποιανού το παράδειγμα να πάρουν οι άνθρωποι.
Να πάρουν του Τσόχα, να πάρουν του Παπαντωνάου να πάρουν του Χέρι– Χέρι, του Μαντελάρου ή μήπως του Σαμιαμίτη με τον άλλο τον ποστονλένε που τους πήγαινε τα τούβλα στο κόμα που έγινε τελεία… Και πόσους άλλους έχουν που δεν τους λένε δηλαδή ένας θεός ξέρει. Κάνε και συ μια ΜΚΟ μπορείς, λέμε τώρα!!!

Κάτσε ρε δηλαδή και αυτοί τι ήτανε? Τίποτα παρακατιανοί? Οι άλλοι δηλαδή βουτάγανε ολόκληροι στο μέλι και τούτοι εδώ οι δικοί μας ούτε με το δαχτυλάκι? Εδώ μας φάγανε ταμεία, μας φάγανε εφάπαξ, μας φάγανε συντάξεις και άμα πας να διαμαρτυρηθείς τρως και ένα καταχέρι ξύλο και ισιάζει η πλάτη σου. 
Διότι  σου  λένε,  κύριε  το  ταμείον  είναι  μείον...
Το ξέρουμε ρε μεγάλε ότι το ταμείον είναι μείον, αλλά ξέρουμε και το γιατί.
Όλοι οι  Έλληνες λέει είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, αλλά μερικοί και μερικές είναι πιο ίσοι από τους άλλους και μπορούνε να τρώνε άφοβα. Εσένα βέβαια μπορεί να σε κόβει λόρδα και να μην έχεις να φας, αλλά σου λένε κάνε υπομονή μερικές δεκαετίες και θα στρώσει η κατάσταση. Κανένας όμως δε ρώτησε έναν από αυτούς τους αυγούστηδες, πόσο μπορεί να αντέξει ένας χωρίς φαΐ.
Έτσι νομίσανε και κάποιοι τοπικοί άρχοντες πως είχανε πιάσει τον πάπα, αλλά αμ’ δε που τον είχανε!!!! Βάζανε τις υπογραφάρες τους και υπογράφανε το ‘’κάτι τις παραπάνω’’ και τώρα τους έρχεται η πανταχούσα, το μπουγιουρδί που λένε, για  να πλερώσουν το μάρμαρο.  Γιατί είναι άρχοντες αλλά παρακατιανοί. Είναι πώς να το πούμε Β’ διαλογής και δεν έχουν παραγραφή.
Για στάσου όμως ρε φίλε, άμα ήτανε τα λεφτά δικά σου, θα υπόγραφες ακάλυπτες επιταγές για τη φιλαρμονική του Βερολίνου ή για τη χορωδία του Μπούκιγχαμ, ας πούμε?  Θα έδινες εντολές χωρίς αντίκρισμα για επισκευές, συντηρήσεις, εκδηλώσεις και  α.μ. γενικά ας πούμε?
Αμ το κλου όμως είναι με εκείνη την παλιοϋδροφόρα, που κοντέψανε να την κάνουν υποβρύχιο.  Από 2,500 κυβικά που χωράει τη φτάσανε στα 3,000, στο περίπου ‘’λέμε τώρα’’. Γιατί λέει ΤΆΧΑΜΟΥ, θα έμενε χωρίς νερό η νήσος.
Έκανε λάθος λέει ο αυτός ο αποτέτοιος, ο εμπειρογνώμονας ντε, που κάτι λέει για 600.000€ ή 800.000€ μου φαίνεται κιόλας ότι έκανε λάθος  το ρολόι της  ΕΥΔΑΠ που  και  αυτή  κάπου  τόσα  τα  λέει, ''κατά λάθος'' κάποιος  έκλεψε... 
το ‘’πολύτιμο ρολόι του Δήμου‘’ που ήταν να πάει για έλεγχο και πάει λέγοντας. Ο υδρομεταφορέας όμως λέει δε φταίει και είναι και καλό παιδί. Τώρα πως στον ένα νερουλά η ΕΥΔΑΠ τα έβγαζε σωστά και στον άλλο σκάρτα, δε μας το λένε. Βέβαια τώρα και αυτός ο Ψαροκόκαλος, που κάτι ξέρει, λέει ότι θα έρθει ο Μιχάλης που μπορεί να τους τραγουδήσει το AVE MARIA, αλλά άμα κατά λάθος έρθει ο Λέανδρος μπορεί και να τους τραγουδήσει το AVE CESARE I MORUTANTI TI SALUTANTΕν το μεταξύ για να πούμε και κάτι ευχάριστο, αυτοί που τα κονόμησαν χοντρά και τα έχουν παντελονιάσει σε Υπεράκτιες (ελληνιστί Off shore) τα μαζεύουν και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και εσύ κάτσε εδώ πάρτο αυγό και κούρευτο, διότι όπως είχε πει και ο μεγάλος Χάρυ, Patriam amamus dum xampsamus.

Εγώ αυτό που κατάλαβα λοιπόν από όλα αυτά τα τρελά και μερικά άλλα, είναι πως αυτό που κάνει νιάου – νιάου στα ..κεραμίδια και δεν είναι ...γάτα, είναι παπούτσι παντοφλέ. Γι’ αυτό σας συνιστώ να κάνετε αυτό που κάνω κάθε πρωί, βάζω στο ραδιόφωνο και ακούω το γνωστό συγκρότημα, τους Agami Thite!!

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας. Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους γελάνε ακόμη με νόημα. ΄Ομως τους διαφεύγει ότι γελάει πιο καλά όποιος γελάει τελευταίος!!

Ανώνυμος είπε...

Σε περίπτωση βλάβης των υδρομέτρων ο υπολογισμός των ποσοτήτων που μετεφέρθησαν για το επίμαχο χρονικό διάστημα να γίνεται από την οικονομική επιτροπή, επίσης να γίνεται μηνιαίος έλεγχος του τιμολογίου της ΕΥΔΑΠ και των ποσοτήτων που παραλάβαμε.

Kokobloko.rex είπε...

Φέρτε πίσω το ρολόι,
Υδρόμετρο και κομπολόι.
Η καινούργια ταινία που γυρίζεται στην Αίγινα.
Πρωταγωνιστούν, το 70% του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ομάδα των μπουκαλακηδων που έχει χαθεί; Μήπως δημιουργήθηκε για συγκεκριμένο σκοπό το 2003. Μάλλον ειναι ικανοποιημένοι απο την ποιότητα και επάρκεια νερού και σταμάτησαν.
Βρε πως αλλάζουν οι καιροι για τους τεμπελοφιλόσοφους του καφενέ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τις διαπιστώσεις των δημοτικών συμβούλων, η μέτρηση πρέπει να γίνεται με το υδρόμετρο της ΕΥΔΑΠ και το υδρόμετρο του δήμου να έχει ρόλο επαλήθευσης στην περίπτωση που οι ποσότητες που παραλαμβάνουμε είναι λιγότερες από αυτές που αναγράφει το υδρόμετρο της ΕΥΔΑΠ.

Avatar είπε...

Στο πολυτεχνείο 17 του Νοέμβρη τα Ελληνόπουλα φώναζαν, Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία!!
Εμείς στην Αίγινα πρέπει να φωνάζουμε, Νερό, Λαμογιά και Αλητεία!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ Agami Thite ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟοοο ΣΤΑΘΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ
Τα προβλήματα του νερού είναι πλέον γνωστά σε όλους δημοτικούς συμβούλους και πολίτες.Από την πλευρά τους οι δημοτικοί σύμβουλοι και ιδιαιτέρα τα μέλη της οικονομικής επιτροπής θα μας δείξουν έμπρακτα εαν έχουν την πολιτική βούληση να βρουν λύση στο θέμα. Αν οι όροι της νέας συμβάσεις καταρτιστούν σωστά ,τα περιθώρια λάθους μέτρησης μειονονται. Έαν όμως επικρατήσει η μέχρι σήμερα φοβικος ισχυρισμός ότι θα μείνουμε από νερό,θα διαιωνιστεί η πρακτική που όλοι μηδενός εξαιρουμένου στα λόγια θέλουμε να σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαοκόων φώναξε «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», δηλαδή να φοβάστε τους Έλληνες ακόμα κι όταν φέρνουν δώρα. Τα της Αίγινας, "οψόμεθα".

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε προηγούμενε καλά το είπες πού τους θυμήθηκες τους μπουκαλάκηδες; Αλήθεια τι γινήκανε αυτά τα παιδιά; Σώπα όπου νάναι θα ξαναβγούνε γιατί φταίει ο Μούρτζης που τότε δεν τους δάμησε. Να δούμε έβαλε μυαλό; Τώρα κάποιοι έχουν αρχίσει πάλι τα ίδια να πετάνε σκουπίδια χύμα στους δρόμους για εκδίκηση αλλά θα τους πετύχουμε, δε θα τους πετύχουμε; Να δεις τι έχει να γίνει. Ε! όχι ρε αλήτες δεν πάει άλλο. Ως εδώ και μη παρέκει.

Ανώνυμος είπε...

EEEρχεται!!! Θα το δείτε. Ο Μούρτζης θα τους στείλει αδιάβαστους. Τέρμα οι ματσολιές και οι τσαπερδονιές.

Ανώνυμος είπε...

Το κλουβί θα είναι για VIP μαζί με τον Τσόχα τον Χέρι-χέρι και τον Μιχαλώ; Βλέπω πολλές νερόκοτες δεμένες για σφάξιμο.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα ρε παιδιά προσεξτε να δειτε γιατι εχουν χεσμενη τη φωληά τους. Το ρολόι της ΕΥΔΑΠ έγραφε 1οο κυβικά κι εμεις τους πληρώναμε 140 κυβικά. Ούτε ο αντδήμαρχος οικονομικών το πηρε χαμπάρι, ούτε της ύδρευσης ούτε και της αρμόδιας επιτροπής πσαραλαβής τα μέλη. Εσείς το πιστεύετε;
Οτι δηλαδή ούτε οι μορφωμένοι επί Κουκούλη το πήραν χαμπάρι, ούτε οι αμόρφωτοι του Σάκη. Πάνε να μας τρελάνουν...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω σε πια ώρα αλήθειας αναφέρεστε, συνιστώ όμως σε όσους/ες κάνουν θόρυβο, απλά και μόνο για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια με δικηγόρους του δήμου κλπ. να σταματήσουν να κάνουν τόσο θόρυβο, γιατί έχουν γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικοί στην Αλήθεια και την Διαφάνεια. Άντε γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και δεν θέλει και πολύ να πέσουν οι μάσκες της ανεπάρκειας, της υποκρισίας και τη

Ανώνυμος είπε...

Να αναλύσουμε γιατι κάποιοι έχουν χεσμένη τη φωληά τους. Το ρολόι της ΕΥΔΑΠ έγραφε 100 κυβικά κι εμείς τους πληρώναμε 140 κυβικά.
Ο αντδήμαρχος οικονομικών δεν το πηρε χαμπάρι, ούτε της ύδρευσης ούτε και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής παραλαβής. Εσείς το πιστεύετε;
Οτι δηλαδή ούτε οι μορφωμένοι επί Κουκούλη το πήραν χαμπάρι, ούτε οι αμόρφωτοι του Σάκη;;
Ρε βαλτοί είναι αυτοί να μας τρελάνουν...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν!
Δεν φταίει η σύμβαση, δεν φταίει ο δήμος, δεν φταίει η ΕΥΔΑΠ, δεν φταίει ο μεταφορέας, δεν φταίει το υδρόμετρο! Δεν φταίει ο Αγής, δεν φταίει ο Αιακός! Δεν φταίει κανείς !! Δεν φταίνε οι προηγούμενοι, ούτε και οι επόμενοι! Δεν είναι θέμα ανεπάρκειας, διαφάνειας, κλπ..
Μόλις επιστρέψαμε από ειδική αποστολή και εκ μέρους της ειδικής επιστημονικής ομάδας, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τα ευρήματα του πορίσματος, σχετικής πολύμηνης μελέτης που εκπονήσαμε οι συνεργάτες μου και εγώ.
Για όλα φταίει η ενέργεια chi ! Είναι δηλαδή, θέμα Φενγκ Σούι !!
Οι προτάσεις μας
Για θετική επιρροή στις μετρήσεις, προτείνουμε, τα υδρόμετρα να στραφούν προς την Ανατολή. Οι δε μετρήσεις, να γίνονται κατά προτίμηση την δωδεκάτη μεσημβρινή.

Για καλή τύχη, προτείνουμε, οι θέσεις πρόσδεσης της υδροφόρας να αντικατασταθούν με ένα ή και περισσότερα μπαμπού. Το μπαμπού μπορεί να αυξήσει την καλή τύχη.

Για καλύτερη ροή ενέργειας, προτείνουμε, η δημοτική αρχή να απομακρύνει κάδους εναπόθεσης απορριμμάτων και άλλα άχρηστα αντικείμενα που τυχών βρίσκονται πλησίον των υδρομέτρων και της υδροφόρας. Αυτά δημιουργούν παγιδευμένη ενέργεια. Δια τούτο να ενημερωθούν και οι πολίτες!

Επίσης, ένεκα του γεγονότος ότι το προς μεταφορά αγαθό (το νερό) είναι γλυκό, προτείνουμε, κατά την φόρτωση του πλοίου και πριν τον απόπλου, ο καπετάνιος να ρίχνει στις δεξαμενές του πλοίου, ένα χρυσόψαρο.

Έτσι θα ενεργοποιείται η καλή τύχη για το νερό και όσους αιγινήτες το πιουν ή το καταναλώσουν με άλλο τρόπο.

Οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει έτσι;

Αυτομάτως με 2-3 απλές και σχετικά ανέξοδες κινήσεις δημιουργούνται ανώδυνα πολύ σοβαρές προϋποθέσεις για αύξηση κατανάλωσης που σημαίνει, περισσότερα έσοδα για το δήμο και αφετέρου, δημιουργούνται πολύ σοβαρές προοπτικές να διευρυνθεί το φάρδος της τύχης μας! Και που ξέρεις…μπορεί και κάποιοι από εμάς να κερδίσουν και το Τζοκέρ !!!

Είναι θέμα Φενγκ Σούι !!

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Έρημε Αιγινίτη, πολίτη, ψηφοφόρε, ...πότε θα ανοίξεις τα μάτια σου επιτέλους, γιατί δυστυχώς μόνο τ'αυτιά σου έχεις ανοιχτά για να ακούς τα παραμύθια που σου σερβίρουν.

Unknown είπε...

Τα σχόλια μου δεν τα ανεβάζει, αυτο το έργο με το ρολόι που παίζετε ρε μάστορα;;

Ανώνυμος είπε...

ESEIS TO RIXNETE STH PLAKA ALLA TO THEMA EINAI POLY SOVARO.
NA PAREMVEI O EISAGGELEAS GIA TON XAMENO YDROMETRITI.
PISTEVO OTI DEN TON EKLEPSAN APLA H TYXAIA.
EINAI KATAFANESTATI LAMOGIA.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει ο sir Lakouvas και το ρίχνει στην πλάκα γιατί άμα το πάρουμε στα σοβαρά αυτοί θα μας τερελάνουν. Άσε που δεν το βλέπω να μπούνε τα λαμόγια στη φυλακή γιατί όλο και κάποιες άκρες έχουνε με τα πολιτικά λαμόγια που είναι στο gouverno.

Ανώνυμος είπε...

Άμα είσαι ματσό ρε μεγάλε κάνεις ότι γουστάρεις ναούμ όπως είπε και ο Χάρυ. Σας έφτιαξα έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Και καλά τώρα μας δουλεύετε μερικοί ψιλό γαζί εδώ πέρα σε αυτό το κολομπλόκ. Ποια ώρα της αλήθειας και της Δικαιοσύνης και φούτσες μπλε. Πού είναι ρε αυτή η ώρα η πουητάνα και δεν την έχει δει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Αφού ψηφίζουμε και μας κυβερνάνε όλοι οι μακαλάκες και οι ντιγκιντάνγκες περιμένετε προκοπή; Το μαγαζί δε μπορεί να λειτουργεί χωρίς ναταβάδες και αποδείχτηκε τελευταία με τη βούλα. Άντε όρνια.

Ανώνυμος είπε...

Τις πιάσανε ο Αντωνάκης και ο Μπενίτος προχθές στη διαδήλωση και τις βάλανε μέσα για διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και τώρα ψάχνουν να βρούνε για συνεργό τον Τοτό γιατί λέει πιο καλά ανέκδοτα και παραμύθια από δαύτους.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λέει ο sir Lakouvas, εδώ αντί να γίνει της Πουτ@ν@ς το κάγκελο θα γίνει του νερουλά και τι κάγκελο αδερφέ μου χειροποίητο, άσε που είναι και ακριβό, όπως και η Μαλ@κία που μας δέρνει, καθόμαστε με αδράνεια και παρακολουθούμε τις λαμογιές τους σα να μην τρέχει τιποτα!!
Ά ρε στυλιάρι που σας χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Η οικονομική επιτροπή δεν περασε όπως ναναι τους όρους της σύμβασης για την μεταφορα νερού.
Για να δούμε τι θα δούμε, θα αρχίσουν πάλι η ΜΑΡΟΥΛΟΣΑΛΑΤΕΣ ή βάλανε μυαλό καποιοι!!

Unknown είπε...

Στα μαρούλια ένας είναι ειδικός,
Πτεροτός Άγγελος.

Unknown είπε...

Και μη σας φαίνεται περίεργο που άλλαξα το rex σε stor, μου αντέγραψαν το ψευδώνυμο και με μικρή Τροποποίηση δημιούργησαν το δικό τους. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο, ολα έτοιμα τα θέλετε;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ... Τοποθέτηση του (κυρίου)...
Αγής Μαρμαρινός...
"Ο πραγματογνώμονας δεν έκανε σωστά την δουλειά του και μας μπερδεύει...."
ΕΛΕΟΣ ΒΡΕεεέέέέέ για πόσο βούρλα μας έχετε;;;

Avatar είπε...

Γιατί ρε τυπάκο ο Δήμαρχος παει πίσω;;
Πρώτη τοποθέτηση... Δήμαρχος. "το θέμα στάλθηκε και στον Ρακιτζή....τι μπορούσα να κάνω.....το έφερα στο δημοτικό συμβούλιο.......δεν είμαι δικαστής..είναι διαχρονική η διαφορά των δύο πρώην δημοτικών αρχών...είμαι υπέρ της κάθαρσης και της διαφάνειας...". Και μετα απο λιγο παρε και την "ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ"...
Δήμαρχος "που να βρεις άκρη με ρολόγια που χάθηκαν τόσα χρόνια πίσω..."
Τώρα άμα, λέω ρε παιδί μου, άμα ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου "μήπως μας περνάνε για ΜΑΛ@ΚΕΣ"... θα έχω άδικο;;

Ανώνυμος είπε...

Η προηγούμενη οικονομική επιτροπή ηταν κατευθυνόμενη απο νερουλά, γιατι ο πρόεδρός της τα είχε κανει ΠΛΑΚΑΚΙΑ μαζί του. Τόσοι έμποροι και εργολάβοι απλήρωτοι, αλλα ο νερουλάς ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΑ ΤΟΥΛΑ, ετσι δεν είναι Ρούλη ή κανω λάθος;;
Η σκουπιδιάρες χαλασμένες κι εμείς Τίγκα στη βρόμα και στο σκουπίδι, περισσότερες οι λακούβες απο τους δρόμους, πλήρωνε μ@λ@κ@ λάστιχα, αμορτισέρ κ ζάντες.
Και μη μας πεις ΑντιΣακκιωτηκούς γιατι τα ράμματα της γούνας σου είναι Ουκ ολίγα.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες τώρα, Γι'αυτό εχει παρει τα όροι και τα βουνά στο facebookin??
Κανει το παγώνι και εφαρμόζει την τακτική του Τσοχατζόπουλου "οποίος δεν μίλησε, δεν έχασε". Γι'αυτό μου ακύρωσε τρία τιμολόγια κι ας πλήρωσα το ΦΠΑ.
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ.

Tsouxtra είπε...

Ώπα άρχισαν να βγαίνουν τ' άπλυτα στη φόρα βλέπω. Για πάμε και παρακάτω μεγάλε, να βάλουμε και τη μπουγάδα στο πλυντήριο!!

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα ΖΟΖΕ ΣΟΚΡΑΤΕΣ σου λέει κάτι;
Εάν οχι, πρώην Προθυπουργός Πορτογαλίας, προφυλακιστέοι αυτός ο δικηγόρος και ο οδηγός του για διαφθορά και απάτη κατα του δημοσίου.
Καλα θα κανει ο Δήμαρχος να προσέχει κατι λαδόκολλες - λατσώνες που έχει στον περίγυρό του, γιατι θα τον λερώσουν και μετα δεν θα μαζεύεται.

Ανώνυμος είπε...

Το αφιερώνω στο ξυπόλυτο πρώην ΑντίΝερουλά.
Ξυπνήσανε τα τούβλα
Και σφυράνε από τις τρύπες.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε το βίντεο για την Ολλανδική τηλεόραση και την συνέντευξη του Μύθου για τους αεροψεκασμούς;Αν το δείτε όσοι τον ψήφισαν θα γίνουν κοψοχέρηδες.

Ανώνυμος είπε...

Πια Ολλανδική τηλεόραση, οτι δεν προλαβαίνουν οι άλλοι τα τακτοποιεί ο ΜΥΘΟΣ.
Μην ανησυχείτε θα το φτιάξει η τουριστική επιτροπή, εχει αφήσει παρακαταθήκη ο Πετράκης. Βλεπω θείο και ανιψιό μαζί για Ολλανδία και φυσικά με έξοδα του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της ανάρτησης είναι σοβαρό ! Είναι καμπανάκι για τους άμεσα ενδιαφερομένους…
Στην λαϊκή γλώσσα «μεταφράζεται…»
Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και η κακή του μέρα…
Όσο για τους δύσπιστους αναγνώστες που σωστά εκφράζουν την αμφιβολία τους…
Σήμερα «ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ» και αυτό που επικρατεί είναι…
«Ο ΣΩΖΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΕΙΤΩ» . Επομένως ? Μην αμφιβάλετε !Ξεσκίζονται μεταξύ τους !
Και για όποια «αναδρομικά…» Η Αίγινα δεν ανήκει στην εξαίρεση…

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ακούσαμε τον αντιδήμαρχο ύδρευσης του "Αίγινα, MortaL Company Of Heroes", να λέει πως για την μέτρηση των ποσοτήτων που μεταφέρονται, θα λαμβάνεται υπόψη το τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ το οποίο θα επαληθεύεται με το υδρόμετρο του δήμου στην Αίγινα και θα διασταυρώνεται με το Dead Weight του πλοίου που κάνει την μεταφορά. Επιπλέον ο καπετάνιος θα κόβει καθημερινά φορτωτική!!

•Μόλις καταλαγιάσουν τα πράγματα, το κράξιμο απο τα blog's... και τα ιντερνετικά σαϊτ... Θα θυμάται ο αντιδήμαρχος τι είπε??
ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ. ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Antó̱ni̱s......
Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά
και θα σου γείρει ο κλώνος
και θα σου φύγει το πουλί
και θα σου μείνει ο πόνος.

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματογνωμοσύνη είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο είδος αποδεικτικού μέσου. Ο δε πραγματογνώμονας είναι κάποιος έχει κάνει σπουδές πάνω στο αντικείμενο της πραγματογνωμοσύνης που καλείται να διενεργήσει και να έχει συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητα και ανάλογη πολυετή εμπειρία.

Ο πραγματογνώμονας που διενήργησε την συγκεκριμένη πραγματογνωμοσύνη που επικαλείσθε στο άρθρο σας, ποια επαγγελματική ιδιότητα και σπουδές έχει πάνω στο αντικείμενο της πραγματογνωμοσύνης;

Ποιός είναι και από ποιόν διορίστηκε;

Ποια ακριβώς θέματα έλαβε υπόψη και συνεκτίμησε για να καταλήξει στην κρίση του;

Μήπως γνωρίζετε;

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς είσαι ένας από αυτούς που τους ευνοούσε το κλέψιμο και γύρευε τι ΑΛΛΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολυτα με αυτά που είπε ο αντιδήμαρχος ύδρευσης περι τρόπου ελέγχου και τιμολογησης.
Αλλα για να γίνουν αυτά πρέπει και ο αντιδήμαρχος να μην είναι αναλφάβητος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Kaisaras είπε...

Όπως λέμε ημιδιατροφή, ετσι είναι και ο αντιδήμαρχος ημιαλφαβητισμένος, όπως λέμε μια με ολίγη. Τόσα χρόνια προσπαθούσε να μάθει την Α-Β και κατάφερε να φτάσει μέχρι το (Μ).
Γι'αυτό εχει κολλήσει στο ΜΟΝΗ.
Τωρα μονή ταρίφα είναι, ΝΗΣΙ είναι θα δείξει. Το μόνο σίγουρο πάντος είναι ένα, ήταν πρωταγωνιστής στη μονόπρακτη κωμωδία του Μαριβώ, "Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει"!!
ΚΟΙΝΩΣ ΑΛΑΛΟΣ.

PONTIX είπε...

Όλοι δουλέυουν για το καλό μας. Τρώνε αυτοί το τυρί και αφήνουν σε εμάς τις τρύπες για να διατηρούμε την σιλουέτα μας. Κωλοθεομπαίχτες.