Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ͼ˔Ͽ... Quiz : ΟΙ ΕΥΧΈΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΆΚΗ ΠΙΆΝΟΥΝ??‏

  Ο νέος φύλαρχος της Αίγινας σε ποια φυλή ανήκει??
Φανατικός  Σαμαρικός,  Μητσοτακικός,  Καραμανλικός, Ψεκασμένος  ή  μήπως Φιλελεύθερος??  Γέρνει και λίγο κατά Χ.Α. ίσως??  Πώς θα το καταλάβουμε?? 
Με  ένα  τεστ  DNA  θα  έλεγα.  Μήπως  άλλαξες  στρατόπεδο  και  έγινες...
ΤσιπροΔουρικός  χωρίς να το  καταλάβεις??  Αλλά  όσο  κι  αν  σε  πονάει... 
το τεστ ''πρέπει'' να το κάνεις, ακόμα και αν βγάζεις σπυριά με τη δεξιά!!!!
Σε αυτό το διάστημα των πέντε χρόνων εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε, τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε!!!! 
Τι να πει κανείς... Σε μια εποχή  που έχουν πολυστέψει οι  χαμαιλέοντες  είναι δύσκολο να τους ξεχωρίζεις από τα χρώματα. Και δε μιλάμε για τον απλό κοσμάκη που μπορεί να είναι δυσαρεστημένος με την όποια  πολιτική  αλλά για αυτούς  που κάνουν Κολλοτούμπες και στρίβουν από συμφέρον και για δικό τους όφελος. 
Το καλύτερο είναι να είσαι με όλα τα ... ταμπλό  και  ότι  σου  κάτσει!!  
Α!  και  με  την  ευκαιρία  τι  γίνεται  με  τον  καινούριο  ΝεροΑντίμαρχο??
Δεν  έχουμε  νέα  του.  Πάλι  με  το  αμίλητο  νερό  θα  μας  τη  βγάλει??  
ή ...θα χορέψει  ‘’ΔΑΓΚΟΤΏ‘’,   το  ένα  ΝΕΡΌ  κυρά  ΒΑΓΓΕΛΙΏ..!!
Οι απόψεις διίστανται... Ακούγονται ''πολλά και διάφορα'' για τον υποθαλάσσιο αγωγό και τις διαπραγματεύσεις, είναι αρκετοί αυτοί που επιμένουν ότι για άλλη μια φορά, ''που θα είναι και η τελευταία'', το έργο θα χαθεί.  
Εάν μέχρι τη 31η Δεκεμβρίου 2014 “το έργο δεν έχει δημοπρατηθεί και να έχουμε
τις   προσφορές  των   αναδόχων”,  τότε ...Goodbye my love... Goodbye...
Demis Roussos...ΕΔΏ...

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν έντονα ότι το θέμα έχει πουληθεί λόγω... 
'' ΜΕΓΆΛΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ!! ''

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Οικονόμου... να σας θυμίσω μια φράση σας που την πιστέψαμε...

"Για αυτό λοιπόν όλα στην δημοσιότητα, όλα στο φως. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ".

Τώρα ρωτάμε κι εμείς με τη σειρά μας, ο τότε Οικονόμου υπαρχει η τον κομποστοποιήσανε και τον ντουλαπιάσανε;;

Kaisaras είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι, μπροστά στο συμφέρον και ντουλάπιασμα δέχεσαι και πολλα αλλα που εμείς δεν τα μαθαίνουμε ή τα μαθαίνουμε τελευταίοι και μετα απο πολλα μα πάρα πολλα χρόνια.
Μη τον στήνεται στον τοίχο είναι νωρίς ακόμα. Καταλαβαίνω απόλυτα οτι αυτα είναι δικά του λόγια και πράξεις, εχουν πράγματι γίνει. Δεν τον εχω για τόσο κουτό και απ' όσο ξέρω δεν υποφέρει απο τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω να πω ότι τα έχουν κάνει όλα μπάχαλο, γιατί δηλαδή αυτός πρέπει να αποτελεί εξαίρεση.
Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν έπρεπε να τσεκάρει, τι προϋποθέσεις χρειάζονται για να μπορέσει κάποιος να τοποθετηθεί νόμιμα στην θέση του προέδρου της ΚΕΔΑ;; Δικιά του αρμοδιότητα και ευθύνη ήταν.
Εκτεθειμένος είναι αυτός και ο δήμαρχος, για να μην ξεχνάμε κι όλας, επιλογή του δημάρχου ήταν να τοποθετηθεί στην θέση του προέδρου ο κ. Οικονόμου αντί της κ. Σαλπέας!

Ανώνυμος είπε...

Καλα εσυ κοιμάσαι με τα τσαρούχια.
Τη Σαλπέα την είχαν απο την αρχή δρομολογήσει για ξεπαρεού, απλά το σύστημα των Μούρτζη, Μούρτζη & ΣΙΑ ΟΕ καθυστέρησε λιγάκι.

Kokobloko.rex είπε...

ΒΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ,
αυτή η τριάδα, Μύθος, Πιπίλας και Νταβάς είχαν απο παλιά νταραβέρια μεταξύ τους, απο τότε που τον είχε Αντιδήμαρχο ο Πιπίλας, το ίδιο έργο παίζεται και τώρα με παραλλαγή, ο Σκιώδης αρχηγός, ο εκ Συμφωνίας δήμαρχος και ο ΑντίΝερουλάς!! Έτσι παίχτηκε το έργο και εσείς περιμένετε υποθαλάσσιο, ωραίο αστείο, ας γελάσω χαχαχα. Και τα έξοδα για τις εκλογές πως θα βγούνε, ...απο έρανο;; Κατακαμένη ΑΙΓΙΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Δίας είπε...

Είπαμε σεμνά, δεν χρειάζονται απρεπείς χαρακτηρισμοί.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η αλήθεια τώρα λέγεται απρέπεια;; Για να καταλάβω.

Ομάδα Δίας είπε...

Η αλήθειες πρέπει να ακούγονται... αλλα ετσι όπως εξέφρασες τις απόψεις σου έθιξες όλο το Δ.Σ.
Πληροφορίες και απόψεις ανταλλάσσουμε, ο σκοπός μας δεν είναι να κατηγορήσουμε ορισμένους.
Προσπαθούμε να προλάβουμε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν σε άσχημο σημείο τους ίδιους και το νησί, ευχαριστώ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ. Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΔΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΡΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή έλεος πια, τολμάτε και μιλάτε;;
Ε θέλετε πολλές κλωτσιές ρε τι άτομα είσαστε εσείς. Όξω ρεεεεεεεεε

Tsouxtra είπε...

Ξεκαρδιστικοί ή αποκαρδιωτικοί οι διάλογοι Προέδρου Δ.Σ. και αρχηγού παράταξης!
Γράφει ο Κώστας Ντρης.

Τα παιδία παίζει, όπως φαίνεται και μάλλον αυτό το νησί είναι αναγκασμένο να υπόκειται στην βάσανο πολιτικών ανδρών που δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ευθύνης τους. Από την ...κλειδαρότρυπα των ανώνυμων σχολίων των blogs, στα οποία αλληλοκατηγορούνται ότι ήταν οι πρωταγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια, τώρα βγήκαν στους επώνυμους διαλόγους του φατσοβιβλίου. Απολαύστε τους! Είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο αρχηγός της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας! Παιδιά, ένα πράγμα θα σας πω. Ο κόσμος προσπαθεί να δει στα μάτια σας λίγη ελπίδα, λίγη αισιοδοξία, λίγη έμπνευση. Με όλα αυτά που γράφετε, δεν νομίζω ότι μπορείτε να κερδίσετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους.

Απολαύστε τους!!!

Φίλιππος Τζίτζης: Ο προεδρος της ροχαλας, ελατε στο δημοτικο συμβουλιο να τον δειτε,παντα ετσι εριχνε ροχαλες σε αυτους που τον εφτυναν τα τελευταια χρονια.......



Οικονόμου Νικόλαος: ο κολοτούμπας μίλησε για κολοτούμπες είναι αυτό που λέμε είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα , την ροχάλα δεν καταδέχομαι να την ρίξω...

Τελικά την ροχάλες εμείς πρέπει να σας τις ρίξουμε!!

Unknown είπε...

Τόση μεγάλη πρεμούρα για το Νικολάκη, αφήσατε τους άλλους και πιάσετε τώρα τον Οικονόμου, βρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας απροσάρμοστοι, κάντε καμιά δουλειά και αφήστε κανέναν άλλον να κάνει αυτά που πρέπει. Εσείς τον περνάτε για κουτορνίθι, καλά σας κάνει και σας τραβάει το αυτί λοιπόν.
Παλιό αρούργια, ξεκούρδιστες λατέρνες και αστέρια της εξωσωματικής ψυχανωμαλίας!!

Ο άλλος πιο πάνω έκανε παραλλαγή στο ψευδώνυμό μου.
Βρε καλα σας τα λέω, πρεμούρα έχετε.

Ανώνυμος είπε...

Άμα αφήσει τους φανφαρονισμούς ο Οικονόμου τότε ίσως κάνει και τίποτα σωστά, πάντος προς στιγμήν απ' ό,τι βλέπω φοράει παρωπίδες και το κακό είναι ότι του τις φορέσανε.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπόλυτε Πρ. ΑντίΝερουλά τράβα να δεις πως γίνονται οι ρεμούλες με το νερό και δεν σε παίρνουν μυρωδιά, κορόιδο. Νταβάουλας ΟΕ & ΣΙΑ.

Avatar είπε...

Δήμαρχε αφού σου ευχήθηκε ο Κωστάκης πιάσε τ'αυγό και κούρεφτο.
Μπορείς όμως να περιμένεις λίγο, γιατι θα σου το κουρέψουν άλλοι!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα χάλια μας.Υπάρχουν λόγια να πει κανείς για τέτοιους μ@λ@κες ??? Οι άνθρωποι είναι γελίοι. Στην κυριολεξία για τα μπάζα. Μία μικρογραφία των πολιτικών που ψηφίζουμε και στη βουλή. Γιαυτό πάμε σκατά. Καμία σοβαρότητα και καμία αξιοπρέπεια δεν υπάρχει. Μισή κατάντια είναι αυτοί και άλλη μισή εμείς που τους ψηφίζουμε. Αίσχος και κρίμα για τον τόπο μας έτσι που τον καταντήσαμε.

Unknown είπε...

Συγνώμη που είμαι και λίγο γαιδούρι αλλά σκατά στα μούτρα μας θα πω. Γιατί αυτά τα πράματα δεν είναι σοβαρά. Αλλά νομίζω κάνουμε πολύ κακά που τους παρακολουθούμε κιόλας. Είναι δηλαδή σαν αυτοί να τον παίζουν και μεις να τους κρατάμε το φανάρι. Φτου τους να μη τους ματιάξουμε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
PONTIX είπε...

Αυτοί οι αλήτες στη Θεσαλονίκη κάνανε τα σαράντα τους και στην Εγνατία έγινε της πο@τ@ν@ς με το πολύνεκρο. Δέκα λεπτά νωρίτερα θα είχαμε βρεθεί και εμείς στο σημείο. Μας έσωσε ένα κατούρημα. Ένα αίσχος. Διεθνής δρόμος και δεν έχει ούτε πάρκινκ για να κατουρήσεις. Φάγανε οι κουφάλες τα λεφτά και το έργο το κάνανε μισό. Ούτε δίοδοι διαφυγής ούτε τίποτα. 750 χιλιόμετρα δρόμος. Και αυτός ο κ@ριόλης της ΔΕΗ είχε βάλει δύο μ@λ@κες με σημαιάκια στα 50 μέτρα από την ουρά μετά τη στροφή που και αυτοί είχανε φύγει για να πάνε να κάνουν τους παρκαδόρους σε αυτούς που σταματάγανε. Στην Ιταλία πέσαμε σε επισκευή και οι άνθρωποι είχαν βάλει φωτεινά προειδοποιητικά σήματα 6 χιλιόμετρα πριν ανά 500 μέτρα. Αυτό το κράτος φτιάξαμε και εμείς ασχολιόμαστε με μαλακείες.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Πόντικα. Ποιοι φάγανε τα λεφτά Οέο?????

Ανώνυμος είπε...

Να φτιάξουμε και εμείς μια ΜΚΟ για να κάνει μία μακροχρόνια έρευνα από που κλάνει το μπαρμπούνι. Φυσικά και επιδοτούμενη χοντρά γιατί πρέπει να φάμε πολύ ...μπαρμπούνι.

Ομάδα Δίας είπε...

Πρώτα απ’ όλα σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό και σου διαγράφω το σχόλιο, εάν σε θίξαμε να τοποθετηθείς με λόγο και ντοκουμέντα, όχι με απρεπείς χαρακτηρισμούς.
Όλα τα άλλα, …απειλές, ψευτομαγκιές και φούμαρα, είναι για το δικό σου επίπεδο και όχι για το δικό μου!!
Όσο για το ανώνυμος… εσύ είσαι και πολύ μάγκας γιατί βρίζεις επώνυμα στο αναγνωρίζω...
Το Blog στις αναρτήσεις του… αναφέρεται, επισημαίνει και προειδοποιεί, που βλέπεις εσύ βρισιές είναι δικό σου θέμα. Τώρα εάν σε ενοχλούν ή σε θίγουν τα σχόλια που γράφονται και αυτό πάλι είναι δικό σου θέμα και δεν μας αφορά!!
Ευχαριστώ!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά του ξηγήθηκες Κανένας φανατικός ωραιοπαθής θα είναι ή κάποιοις που χαϊδεύει καλά-καλά ο Μητσάρας.

Kaisaras είπε...

Λες να είναι κανενα παλιό αμόρε του Μύθου, παίζει αυτο ή κανένας Μουτζαχεντίν Νεοσσός!!

Ανώνυμος είπε...

Εχει και σαλαμάνδρες ο Δήμαρχος και τις ξέρει πολυ καλά!!

Tsouxtra είπε...

Κάποιος, Κάποιον Έτσουξε...
και προφανός παρεκτράπηκε.
Εχουν αρχίσει να χάνουν την ψηχρεμία τους οι άρχοντες της ανόρθωσης στήθους του Δήμου!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνεις ότι και να λες ο κόσμος βλέπει και κρίνει το πόσο αρρωστημένη εμπάθεια έχεις. Όλοι λένε πως ο Μούρτζης και η ομάδα του πάμε καλά. Τώρα διαγράφεις και τα σχόλια μας που δε σου αρέσουν και αφήνεις μόνο τις απαντήσεις σου. Καλά δεν καταλαβαίνεις ότι καρφώνεσε? Τόσο μα τόσο γκαγκά είσαι?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν εχω δει το Lakouva να κατηγορεί το Μούρτζη ρε φιλε καρφωμένε ή ξεκάρφωτε, μάλλον κατι προσπαθείς να περάσεις με δικά σου λόγια και νοήματα.
Πρέπει να εχεις εμπάθεια με κατι και δεν το ξερεις ακόμα. Για να σου διαγράψει σχόλιο προφανός κατι επεξε, πάντως να σου πω και κατι, ποσός με ενδιαφέρει το ποιος ειναι ο ένας και ο άλλος. Παρακολουθώ τα blog για να ενημερώνομαι ή για να γελάω μερικές φορές. Μην το πέρνεις προσωπικά ρίξτω στο χαβαλέ, εκτός εαν εχεις πρόβλημα μαζί του.

Ομάδα Δίας είπε...

Εγώ λέω να ηρεμήσουν ορισμένοι, το σχόλιο διαγράφηκε εδώ, όπως και κάποια αλλα σε άλλες αναρτήσεις, όταν υπάρχει εμπάθεια, επιθετικότητα κ.λ.π. δεν το επιτρέπω. Τώρα ο φίλος σχολιαστής μάλλον ηταν εκνευρισμένος και εκφράστηκε με επιθετικό λεκτικό χαρακτήρα. Τώρα να σου πω και κατι αν μου επιτρέπεις, "πάρτο σαν συμβουλή", μην το εκλάβεις σαν προσβολή, οταν αρχίζεις ή τελειώνεις το διάλογο που κάνεις με άλλους... και εχεις για βάση τη μαγκιά, τότε άστο να παει απο εκεί που ήρθε, αυτο που θέλεις να περάσεις προς τα έξω "έπεσε σε κενό αέρος".
Απλή συμβουλή και περαιτέρω διάλογο δεν κάνω!!
Όσο για το τι πράττει ο Δημαρχος ή το Τιμ του ας το κρίνει ο Αιγινίτης, για να σου αποδείξω του λόγου το αληθές... η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 5 Οκτωβρίου 2014, σε "ΤΙ" και "ΠΟΙΟΝ" αναφέρεται??
Ευχαριστώ τον σχολιαστεί που έλαβε θέση υπεράσπισης, αν και το blog είναι ξεκάθαρο με τις απόψεις και τοποθετήσεις του!!

Ανώνυμος είπε...

TH SALPEA GIATI THN ADIAZETE SINEXIA LIGA SAS EXEI PROSFERI.
MIPOS EINAI ENTOLI TOY KERKÉZ PIPÍLEN EPIDI DEN TH GOYSTARI??

Ανώνυμος είπε...

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που λειτουργούν Μητσάρα. Για εχε έγνοια!!

Unknown είπε...

Μια χαρά το πας Δήμαρχε, άλλους πέντε σαν το Γεννίτσαρη και το πήρες το παιχνίδι. Δημήτρη μάζεψε μερικούς γιατι πολυ μπλα-μπλα στον περίγυρο αδερφέ μου και σου κάνουν ζημιά.

Ανώνυμος είπε...

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλάρα καλά στα λέει ο Λακούβας, στην προηγούμενη ανάρτηση τον καλλιτέχνη της βρόμας τον εχει ξετινάξει, άνοιξε τα μάτια σου, οτι θέλεις βλέπεις;; η οτι σε συμφέρει.

Tsouxtra είπε...

Καλά αυτός ο Φίλιππας κουκούτσι μυαλό δεν έχει, έκανε αμάν να αναβαθμιστεί σε αρχηγό παράταξης και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και στο facebook βρίζει τον Οικονόμου, καλά σε είπε κωλοτούμπα, ...άκου Πρόεδρος της ροχάλας, κοιτάχτε να δείτε που στο μυαλό του δεν βλέπει τίποτα άλλο απο το να γίνει δήμαρχος, οραματίζεται βέβαια ο άνθρωπος, δικαίωμα του αλλα εμείς τι φταίμε, εμείς πως θα σε λέμε τότε ρε Φίλιππα ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΧΑΛΑΣ;; για να ξέρουν και οι ψυφοφόροι δηλαδή!!
Εισαι σκέτη απόλαυση, να μη σου πω οτι ξεπερνάς και την Coca-Cola!!

Ανώνυμος είπε...

Ωχ ... Philippe Le Plaisir!!

Kokobloko.rex είπε...

Ρε τους έχετε εμπιστοσύνη;;
Ο Σακκιώτης λέει τα δικά του και ο Μούρτζης ούτε κάν εχει παρει χαμπάρι, εκτός εάν κάνει το παγώνι.
ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΛΟΣ, ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΝΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ !!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος αγωγός ρε παιδιά. Είναι τυχαίο ότι ΄ένας από τους νεροκουβαλητές αγόρασε τρίτο μεγάλο πλοίο; Αν δεν έβελεπε μια πενταετία μπροστά θα το έκανε; Ο ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Ανώνυμος είπε...

Ενα νερό για τα παιδιά,
Δυο νερά στα πεταχτά,
Τρία νερά στα αρπαχτά,
Και γέμισα τον Μπεζαχτά!!

Tsouxtra είπε...

Άρα δεν είναι απλές στιχομυθίες τα περί Μύθου και χρηματοδότη Νερομπούλα!!
Τώρα εξηγούνται πολλα μα πάρα πολλα ανεξήγητα!!
Ξεκίνησαν με τη διακοπεί των Χερσαίων και η συνέχεια θα είναι να χαθεί η χρονική περίοδος των φακέλων με τις προσφορές για το έργο, (Δεκέμβριος του 2014) και μετα Bay bay!!
Και ολα στα πλαίσια της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Το στιχάκι είναι για τον Κερκέζο;;

Ανώνυμος είπε...

Του κίτσου η μάνα κάθεται
στο διπλανό μπαλκόνι
και έλεγε στο γιόκα της
πως να φορά μπαλόνι.

Καλό είναι να παίρνονται μέτρα
προφύλαξης, οι παλιοί λέγανε..
Την υπογραφή σου και το Bird σου...
Πρεπει να ξέρεις που την βάζεις!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που καταφέρονται κατά της αργοπορίας στην υπόθεση του υποθαλάσσιου:
1) Τον θέλουν ή προτείνουν άλλους τρόπους υδροδότησης;
2) Αν προτείνουν, προτείνουν και να πεταχτεί στη θάλασσα μελέτη, χρήμα και κόπος ετών;
3) Ξέρουν γιατί αργεί και ποιοί φταίνε;
4) Αν προκριθεί άλλος τρόπος, γιατί αυτός δεν θα καθυστερήσει, όπως ο υποθαλάσσιος;
5) Πώς θα χρηματοδοτηθεί μια άλλη μελέτη;

Έτσι, για να γίνει και κάποιος διάλογος ουσίας...

Ανώνυμος είπε...

για τις τρυπες στους δρομους ξερει κανεις ποτε θα φτιαχτουν και που ειναι τα 250000 που ειχαν βγει .δυαλυσαμε
μηχανακια αυτοκινητα και ποδια .

Tsouxtra είπε...

Βρε, πας καλά;;
Δεν το έμαθες οτι οι τρύπες στους δρόμους εχουν χαρακτηριστεί παραδοσιακές!! Είναι παράλογο και παράνομο αυτο που ζητάς!!

Ανώνυμος είπε...

TA 250.000 PIGANE NA VROYNE TIS MIZES GIA TOYS VITHIZOMENOYS KADOYS VRE XAZOI.
H PENTALFA TOY SAKKIOTH EXEI KANEI MAM ME THN KOYTALA THS MARMITAS.
KORLEONE Anti, KSIPOLITOS Anti, PETRAN o Tromeros, VARTZAS Moyloxtos KAI o Xazo NITZI.
TON GALARO DEN TON VLEPO NA PROLAVE TIPOTA.

Ανώνυμος είπε...

Πετάξτε βρε στη θάλασσα…μελέτες…, σχέδια…, μπαρούφες…
Και πάρτε απ’τη θάλασσα νεράκι για να πιείτε…!
Θέλετε δεν θέλετε θα το κάνετε !

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα σκουπίδια που καλώς μαζεύτηκαν αφού το επικοινωνιακό παιχνίδι πρώην και νυν ήταν στημένο ώστε να φανεί δήθεν η αλλαγή πήγαν χωματερή ή ειναι στην Αίγινα;Ενα πουλάκι λάλησε απο Μεσαγρό μεριά και είπε διάφορα.Αν είναι όπως λεει ακόμα εδώ τότε μιλάμε για χοντρό δούλεμα.´Οπερ δή δείξει έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το πουλάκι λάλησε αλλά για άλλο θέμα.Έρχεται λέει ένα μπουγιουρντί για τον ευεργέτη της Άιγινας που δεν φθάνει ούτε ενα φορτίο νερού για να πληρωθεί.Ετοιμαστείτε να τον ευεργετήσουμε.