Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ͼ˔Ͽ ΕΠΕΙΔΉ ΚΆΠΟΙΟΙ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΊΓΙΝΑ!!

ΝΑ ΞΈΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΆ ΜΈΝΟΥΝ!!
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Αίγινα 24/10/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ


Το τελευταίο διάστημα με πολύ προβληματισμό παρακολουθούμε τα διάφορα δημοσιεύματα που ομιλούν για την «ταφόπλακα» του έργου του Υποθαλάσσιου Αγωγού κ.λ.π, καθώς και τον «καταιγισμό» που δεχόμαστε για λύσεις αβέβαιες όπως είναι οι αφαλατώσεις.

    Στα πλαίσια της ειλικρινούς σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και των πολιτών θα θέλαμε να σας παραθέσουμε τις έως τώρα αδιάψευστες δράσεις μας, παραβλέποντας τις συμπεριφορές που εξασθενούν τις δυναμικές ενέργειες μας που καθημερινά ασκούμε προς τα Υπουργεία και την Περιφέρεια. 
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ
1.   Για τη Περιβαλλοντική Αδειοδότηση ακολουθήθηκε η διαδικασία του άρθρου 14 του Ν.2971/2001 (Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις).Έχουν εκδοθεί η Π.Π.Ε.Α (ΠΕ.ΧΩ/Φ.2990/7250/30-9-2010) και η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΠΕ.ΧΩ/Φ.2990/1928/26-5-2011 ΑΔΑ: 4Α3ΤΟΡ1Κ-3)
2.   Με την απόφαση 228/18-11-2011 του ΔΣ του Δήμου Αίγινας αποφασίστηκε η έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την προώθηση του έργου με τελικό στόχο την ένταξη του στο ΕΣΠΑ 2007-2013 καθώς και η υποβολή αιτήματος στις αρμόδιες υπηρεσίες, για τη χορήγηση των απαιτούμενων αδειών και εγκρίσεων τους, προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί με τη μέθοδο Μελέτη- Κατασκευή.
3.   Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα  και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης (Απόφαση 109/20-7-2012 Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας), για τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης με το σύστημα μελέτη και κατασκευή από του συμβεβλημένους με το Δήμο μελετητές.
4.   Η προμελέτη του έργου θεωρήθηκε από το τμήμα Τεχνικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών  του Υπουργείου Εσωτερικών (με το 12ο/19-9-2012 Πρακτικό του Σ.Δ.Κ.Ε.Θ.Μ του Υπουργείου Εσωτερικών) λόγω ύψους προϋπολογισμού.
5.   Έγκριση δημοπράτησης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ», με το σύστημα υποβολής προσφοράς που περιλαμβάνει μελέτη – κατασκευή ( Απόφαση Υπουργού με αρ. πρωτ. Δ17γ/02/27/ΦΝ 440/ 6-2-2013 ΑΔΑ: ΒΕΥΘ1-ΩΘΗ) και τροπολογία του Ν. 4264/2014 άρθρο 42 παρ.2
6.   Σύνταξη και θεώρηση τευχών δημοπράτησης (Πρακτικό 12/19-8-2014 και Πρακτικό 13/24-9-2014 Σ.Δ.Κ.Ε & Θ.Μ Υπουργείο Εσωτερικών)
7.   Έγκριση υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης με Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή του έργου (άρθρο 22 του Ν.3614/2007) 388/2014 πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου 29-9-2014 (Αποφάσεις 285/2014 .Περιφερειακού Συμβουλίου και 130/2014 Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας)
8.   Υπάρχει ενταγμένο το έργο με το ποσό των 2.000.000 ευρώ και την υπηρεσία των τεχνικών συμβούλων με άλλες 100.000 ευρώ στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το έτος 2015.
     
    Πιστοί στο πρόγραμμά μας και στις δεσμεύσεις μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι το έργο αυτό ΔΕΝ θα χαθεί για το νησί μας.
     
                                                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

                                                                           ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Το  αλαλούμ  πάει  κι  έρχεται...  με  λίγα  λόγια... 
"άλλα λέει η θειά μου, κι άλλα ακούν τ' αυτιά μου"...
Μένουμε στο,
''σας διαβεβαιώνουμε ότι το έργο αυτό ΔΕΝ θα χαθεί για το νησί μας''.

Ας ελπίσουμε ότι θα ξεφύγουμε από το Αλαλούμ και «ο Θεός βοηθός»!!

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα καταλάβαμε. Η Δούρου τι λέει η Δούρου ? Μήπως είναι στημένο σαν το άλλο με τις καθαρίστριες ? Και γιατί τέτοια πρεμούρα ? Μήπως δεν έχουν καιρό πέντε χρόνια ? Ή μήπως έχουν σκοπό να το αφήσουν και αυτό στη μέση και μας προετοιμάζουν από τώρα με τα άρτσι μπούρτσι και λουλάς ?

Ανώνυμος είπε...

Να το απαιτήσει ο Μούρτζης ο ένας στήριξε τον αλλο στις εκλογές. Η Δούρου τον έβγαλε μαζί με τη Χρυσή Αυγή, τώρα κανει το παγώνι ??

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος έγραψε και με προβλημάτισε ότι ''ο κύριος Αντώνης (ο εκ Πέρδικας) είναι μεγάλος ευεργέτης για το νησί''. Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεις κύριε/α, 1) την έννοια της λέξης ''ευεργέτης'' και 2) ποιό το είδος της ευεργεσίας.

Ανώνυμος είπε...

NA DEIS KATI EYERGESIES POY THA KANOYN MAZI ME TON PIPILA,
EXEI NA PESEI EYERGESIA THS TSEPHS ME TA NERA POY THA PAEI SINEFO.

Ανώνυμος είπε...

Σκάει μεγάλη μπόμπα στο νησί και θα πρέπει να βρεθούν πολλοί ευεργέτες για να σωθεί ο ευεργέτης.

Kokobloko.rex είπε...

Λίγο πιο λιανά, για το τι θα σκάσει θα μας το κανεις;
Για να μπούμε κι εμείς στο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται με τους φουσκωμένους λογαριασμούς του νερού Έτσι θα βγουν τα σπασμένα;

Ανώνυμος είπε...

Ναι περίμενε να σου πούνε,
εχει αρχίσει η κουτάλα με το μέλι.
Ξέρουν πολυ καλα αυτοί απο τέτοια, πως νομίζεις οτι κάνανε βρε άσχετε τις μπάζες τους με τα δάνεια της Εθνικής Τράπεζας!!

Ανώνυμος είπε...

Αγη εκανες θεραπεια στα ποδια σου; γιατι αν εισαι ξυπολητος κολλας πιο ευκολα μυκητες στις ξυλινες σκαλες..

Ανώνυμος είπε...

Κουραστικες ειναι οι αληθειες εεεεε???? (και τα πετσινα συνεχιζονται χαχ χαχ χαχ)

Tsouxtra είπε...

Ειρήνη υμίν παίδες Ελλήνων.
Δεν το βλέπω, ερχεται Ebola...
Εντεταλμένο για ορισμένους στο Νησί...

Unknown είπε...

Γιατί δεν το βλέπουμε όμως και λίγο αλλιώς; Μήπως η Δούρου έχει δίκιο; Μήπως τα λαμόγια τον είχαν παραφουσκώσει το λογαριασμό; Για να τα λέμε όλα έτσι; Θυμόμαστε τι είχε γίνει και με το δρόμο του Μίχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Μέντιο είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Βάλε στη σαλάτα κουκουλάκια- σακκιωτάκια-σγουράδια κατσικάρια- καρύδια πασπαλισμένα με Μπενίτο και βάλε να δεις τι βγαίνει. Πασοκική σαλάτα.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες σηκώστε ψηλά το κεφάλι. Κρατήστε ψηλά το κεφάλι . Χρόνια πολλά και καλά μυαλά.

Kaisaras είπε...

Εμας στην Αίγινα μας ρίξανε πάλι.
Κάγκελα Γιόκ!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάνεις τέτοιο κάγκελο, εμείς έχουμε το δικό μας... της π@υτ@νας το κάγκελο (χαχ χαχ χαχ).

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς ακούσαμε τα λόγια του λεβεντόπαιδου μας, του σμηναγού Σωτήρη Στράλη, επικεφαλής του σμήνους επιδείξεων των F16 της πολεμικής μας αεροπορίας. Σηκώσαμε το κεφάλι ψηλά, για να μη βλέπουμε τα γουρούνια πίσω από τα κάγκελα να κορδώνονται και να καμαρώνουν για την προδοσία τους.

Ανώνυμος είπε...

Στην παρέλαση οι Κουκουλικοί ήταν απών τόσο πολύ εκτιμάνε την Αίγινα.
Να ήταν γιορτή της δημοτικής αρχής το καταλαβαίνουμε αλλά σε Εθνική Εορτή;

Ανώνυμος είπε...

Καλά είμαστε σοβαροί; Εδώ δεν πήγε στη δοξολογία ο Υπουργός Απαιδείας και στην παρέλαση δεν εκπροσωπήθηκε η κυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων και εμείς μιλάμε για τους κουκουλικούς; Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε. Αλλά είναι δικαιολογημένοι γιατί είχε αργήσει να φέρει η γουρούνα το γάλα.

Ανώνυμος είπε...

Τους Κουκούληγδες θα τους ξαναδούμε πριν τις εκλογές, με το γνωστό χαμόγελο καρφιτσωμένο στην μούρη και θα μας τάζουν πάλι, λαγούς με πετραχήλια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΝΤΑΒΑΟΥΛΕΣ, ΜΑΣΑΟΥΛΕΣ, ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ κ.λπ.
ΟΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ... ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΣΩΤΗΡΕΣ !!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ.
ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΟΣΟΙ ΕΡΧΟΤΑΝ Α ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για πιο λόγο να έρθουν επίσημοι ρε φίλε?? Επειδή ο Δ. Μούρτζης έγινε Προτεκτοράτο του ΣΥΡΙΖΑ?
Δημητράκη πες αλεύρι...
Ο Υποθαλάσσιος, ο Νταβάς κ η Δούρου σε γυρεύει.

Ανώνυμος είπε...

Αντί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να κάνει το χρέος της έναντι της Ιστορίας και να τρέξει στην Κύπρο που αυτή την στιγμή δοκιμάζεται από τους χοιρότουρκους που αλωνίζουν με το Barbaros, με μία φρεγάτα, ένα υποβρύχιο και ένα πλοίο συνοδείας, η ηγεσία των νεοελλήνων έβαλαν τις επίσημες στολές έβαλαν τα παράσημα (αθάνατε Σεφερλή) πήραν και την φρεγάτα Ναβαρίνο και κάνουν παρελάσεις για να τιμήσουν τους ήρωες του 40, Αν θέλετε να τιμήσετε την ιστορία σας και τους ήρωες αγαπητοί μου και να λέγεστε Έλληνες κάντε το χρέος σας επαναλαμβάνω και αφήστε τις φιέστες.

Ανώνυμος είπε...

Το ρεζιλίκι των μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλο τους το μεγαλείο. Πασαρέλα με βαμμενες μαθητριες με καυτά μίνι, μαθητές με σκισμένα ξαβαμμένα τζήν, σοβαρότητα καμμία. Αίσχος για τη κατάντια της νεολαίας της Αίγινας.

Ανώνυμος είπε...

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, υποστηρίξαμε πως το μεγάλο πρόβλημα της Αίγινας είναι η εκτεταμένη διαφθορά. Λύση στο πρόβλημα είναι η εφαρμογή του νόμου. Όλα τα υπόλοιπα έπονται.

Ανώνυμος είπε...

Η διαφθορά ξεκινάει πάντα από την προεκλογική περίοδο που κάποιοι μνηστήρες της εξουσίας εξαγοράζουν συνειδήσεις. Ας δούμε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ποιοι πήραν τις περισσότερες ψήφους: Πτερού, Νταβάς, Λεού, Γεννίτσ, Καντηλιέρος και άλλοι. Μη μου πείτε πως πιστεύει κανείς ότι αυτοί ήταν οι καλύτεροι και ότι ψηφίστηκαν αυθορμήτως. Η κάθε ψήφος συνοδευόταν από ένα φακελλάκι με λίγα ευρουλάκια ή με μία τσάντα τρόφιμα. Μετά αρχίζουμε τις αναλύσεις περί διεφθαρμένου συστήματος και άλλα κουραφέξαλα. Διεφθαρμένοι άνθρωποι υπάρχουν τους οποίους εμείς τους επιλέγουμε και τους αναδεικνύουμε για να διοικήσουν τον τόπο μας και ας μη κρύβουμε τα σκ@τά κάτω από το χαλί γιατί θα μας πάρει η μπόχα τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΔΑ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μπορώ να σου βρώ μια εικοσάδα τιμίων εσύ μπορείς να μου βρείς ποιοί θα τους ψηφίσουν αν δεν υποσχεθούν τον ουρανό με τ΄άστρα, με ρουσφέτια, τσάντες με τρόφιμα και φακελάκια με ευρώ;

Tsouxtra είπε...

Ο αιώνιος Έλληνας.
Σας βγήκε ανάποδα η Μαμακία που κάνατε και τους ψηφίσατε τους σωτήρες της διπλανής πόρτας και αρχίσατε την κλάψα!!
Βόδια με εγκεφαλίτιδα είσαστε ρε!!

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε και του στραβού το δίκιο ο/η προαναφερόμενος/η για τα άτομα της διοίκησης δεν είπε κάτι που δεν το γνωρίζουμε, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και εκεί οφείλεται το χάλι που βρίσκεται η Αίγινα. Δές τε λοιπόν στα Δημοτικά συμβούλια από την παράταξη του Μήτσου εκτός από τον Ν. Οικονόμου, τον Ζορμπά, τον Δέδε και τον Κραουνάκη όλοι οι άλλοι δεν μπορούν να αρθρώσουν ή να καταλάβουν μια πρόταση, άντε τώρα απ ' αυτούς να περιμένεις να προσφέρουν έργο.

Ανώνυμος είπε...

Τα γιαούρτια θα τα φάει ο ΑντίΝταβάς μέσα στο Δ.Σ μόλις χαθεί ο υποθαλάσσιος και τις ντομάτες ο συνεπώνυμός του!!

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ τον φάγανε.
Όπως θα φάνε και το Μύθο, ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΓΙΝΑ 31/10/2014
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 31/10/2014 και ώρα 8.30 στο Γραφείο Δημάρχου Αίγινας , η
ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τσούρη Ανάργυρου .
Ο κ. Τσούρης καταλαμβάνει την θέση του Δημ. Συμβούλου κ. Κραουνάκη Γεωργίου κατόπιν
αποφάσεως του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά .
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης μετά την ορκωμοσία συνεχάρη τον νέο Δημοτικό
Σύμβουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει .
Στην ορκωμοσία παρευρέθηκε επίσης η Δημ. Σύμβουλος , Γραμματεύς του Δημ. Συμβουλίου κα
Σαλπέα Αικατερίνη.

Ανώνυμος είπε...

Με την αποχώρηση του Ναυάρχου...
Το 9 του Νταβά έγινε + 1 = 10.
Δημητράκη πες αλεύρι...
Το Goodbye σε γυρεύει!!!!

Avatar είπε...

Μη τον λυπάστε το Ναύαρχο,
του έφεξε απο το πουθενά σας λέω.
Ο άνθρωπος έπεσε σπο ουρανοξύστη και στάθηκε όρθιος.
Αυτόν που πρεπει να λυπάστε είναι το Μύθο, αλλα πιο πολυ να λυπάστε την Αίγινα γιατι απο την αλαζονεία του να γίνει δήμαρχος εβαλε πάλι το Νησί σε περιπέτεια και υπό κατοχή ΠΙΠΙΛΑ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ!!
Το δια ταύτα στην ολη υπόθεση...
Έβαλε το Λύκο στο μαντρί του
και του έφαγε το μονάκριβο αρνί του!!

Unknown είπε...

Τώρα με την απαλλαγή του ναύαρχου έδεσε! Όσο πάει καλυτερεύει και η ποιότητα του ΔΣ. Αλλά εντάξει δεν ήτανε και πολύ ναύαρχος γιατί δεν έτρωγε μαρούλια. Και σε ανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικος ο κ. Τσούρης. Και Καλές Δουλειές.

Ανώνυμος είπε...

Η αναβάθμιση του Δ.Σ. ερχεται απο νότια (πέρδικα μεριά).
Σιγά μην αφήσουν το Λαγό να γίνει ΤΟΠ.. Νταβατζοκρατία κι όποιου αρέσει. Έρε γλέντια... Μύθο το έξυπνο πουλί απο τη μύτη πιάνεται!!

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο παρηγορο μετά την αποχώρηση του Ναυάρχου την θέση του θα καταλάβει ο φιλοπρόοδος καινοτόμος Ανάργυρος Τσούρης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΙΗΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΣ ΜΑΛΙ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΛΗ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ANARGYROS = PIATSOMAN.
Ρε μας δουλεύετε ολους ψιλό γαζί??
Τι δουλειά εχει η πιάτσα και η εργατικότητα του καθενός με αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου??
Έχετε μπερδέψει το σώβρακο με τη γραβάτα μερικοί. Πίσσα και πούπουλα είναι ακριβά, Ντοματογιάουρτα καλύτερα μη μπαίνουμε και σε έξοδα λόγο κρίσης.

Ανώνυμος είπε...

Το ψάρι βρομάει σπο το κεφάλι φίλε μου και το κεφάλι είναι ενα... Νταβάουλας ο Κερκέζος...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΟΥΛ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΙΚΑΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΥΘΟ (Άνθρωπο της δυπλανής ΜΠΟΚΑΠΟΡΤΑΣ)
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μεγάλο δίκιο, έχουνε μπλέξει σώβρακα και γραβάτες.
Αλλα τι περιμένεις με αυτόν που προσποιείται οτι ασκεί διοίκηση;;
Έρημη Αίγινα, λέτε για τον Τάκη και τον Σάκη, τόσα χρόνια βρίζατε το Μύθο και πρίν απο αυτόν το Γκότση.
Εγώ προτείνω να κάνετε κανα ηλεκτροσόκ μπας και στανιάρετε, το Νησί εσείς το παίρνετε στο λαιμό σας!!

Ανώνυμος είπε...

Μετα μου λες για δε σου γράφω.
Διαβάστε παρακάτω τι σπάτουλα και γλείψεν πέφτει απο τον Κοτσίδια.
Παει χάλασε κι αυτός.
Καλό Μήνα!!

Ανώνυμος31 Οκτωβρίου 2014 - 10:39 μ.μ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΙΑΚΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΝ ΔΡΑΣΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΙΑΚΟ

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Kokobloko.rex είπε...

Incredible things are happening!!
Mr Aiakos, Unbelievable!!

Ανώνυμος είπε...

Ώρε μάνα μου ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ...
Ο Φίλιππας δεν πιάνει μπάζα μπροστά σ' αυτό!!

Ανώνυμος είπε...

Γράφω στον αιακο και τα σχόλια μου δεν τα ανεβάζει, αυτο δεν είναι δημοκρατικό.

Ομάδα Δίας είπε...

Για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες και παρεξηγήσεις, δεν μας αφορά το τι γίνεται σε αλλο blog, εαν ο Blogger θεωρεί οτι κατι δεν πρεπει να αναρτηθεί ή να διαγραφή αφορά αυτόν και μόνο αυτόν. Με ενδιαφέρει το τι γίνεται μόνο στο δικό μας. Τώρα για κάποιους που κάνουν
σχόλια κατα άλλου Blogger να με συγχωρούν αλλα δεν θα το επιτρέψω. Μπορείτε κάλλιστα να σχολιάσετε και να εκφραστείτε εκεί!!
Ευχαριστώ για την κατανοήσει!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ωχ ο Λακούβας αγρίεψε και διαγραφεί.

Ομάδα Δίας είπε...

Φίλτατε δεν αγρίεψα, απλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιείτε το ιστολόγιο μου για να βγάζουν κάποιοι τα απωθημένα τους!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το Lakouva, όποιος θέλει να σχολιάσει για τον Αιακό κατα ή υπέρ ας χρησιμοποιήσει το Αιακος Ρεξ μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

Εχω γράψει σχόλια στον αιακό και δεν τα βάζει επειδή δεν τον βολεύει η αλήθεια πλάκα μου κανεις;;
Ξεφωνησε 5-6 και βάλε μέσα και τον Οικονόμου ν. να δεις για πότε το βάζει. Άι στα τσακίδια για να μη τον στείλω πουθενά άλλου το δημοκράτη.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω 'ερθει τελευταία στην Αίγινα και δεν καλοξερω τα περασμένα. Απ' αυτά που διαβάζω και βλέπω, έχω καταλάβει ότι τα πιό δύσκολα στο νησί είναι τα σκουπίδια και το νερό.
Επίσης έχω καταλάβει ότι ότι ο σημερινός δήμαρχος ήταν πριν 8 χρόνια πολύ πετυχημένος αλλά τους παράσυρε κάποιος Κουκουλης, που απότυχε τελείως. έβγαλαν κάποιον άλλο, που δεν τα πήγε και άσκημα αλλά προτίμησε (και όλος του ο συνδυασμός) να μην ξαναβάλουν αλλά να βοηθήσουν τον επιτυχημένο τέως, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να ξαναβγεί ο αποτυχημένος Κουκούλης.
Ευτυχώς δηλαδή! Καλά δεν τα έχω καταλάβει; Πέστε μου κι' εσείς οι ντόπιοι που ξέρετε.