Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΤΈΡΜΑ... ΆΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΡΈΜΑΣΜΑ!!

ΠΈΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΆΣΚΕΣ…
Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!


Τα προεκλογικά  παιχνίδια και  οι  υποσχέσεις  άρχισαν  να  μας τελειώνουν.
Οι Μουρτζικοί βλέποντας το γκρεμό που δημιούργησαν οι Σακκιωτικοί προτιμούν το ρέμα!!!   Ο Ασκός του Αιόλου  άνοιξε  με  την  φράση  του  Αντιδημάρχου, 
«εγώ στον Εισαγγελέα δεν θα πάω για κανέναν».
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει τελείως...  Από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, άγνωστοι  του  προκάλεσαν  μεγάλη  ζημιά 
στο πολυτελές αυτοκίνητό του (bmw jeep)!!! Μήπως κάποιοι ήθελαν να στείλουν μήνυμα? ...Το είδαμε και αυτό.  Άραγε τι άλλο θα δούμε?

Την ίδια στιγμή,  ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλείται από δημοσίευμα Τοπικής Εφημερίδας, έντυπης και ηλεκτρονικής μορφής, για σοβαρές εξελίξεις στον έλεγχο της διαχείρισης της Τουριστικής Επιτροπής στην περίοδο Σακκιώτη. 
Εκεί όπου ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Πετρίτη και από τις απαντήσεις που όφειλε να γνωρίζει και να δώσει αλλά ούτε ήξερε ούτε έδωσε... Δίκαια ο δημοσιογράφος τον βάπτισε ως ο κύριος "δεν ξέρω ακριβώς...".
Σας παραθέτουμε μικρό απόσπασμα...

Τοπίο στην ομίχλη, ήταν η πρώτη συνεδρίαση της νέας Τουριστικής Επιτροπής, αφού ο κ. Πέτρος Πετρίτης φαίνεται ότι τα έχει μπλέξει πάρα πολύ τα πράγματα και θα δυσκολευτεί να δώσει τις απαντήσεις που του ζήτησαν. Εχθές πάντως που κλήθηκε από τη νέα Τουριστική Επιτροπή να απολογίσει το έργο του, βρέθηκε απολογούμενος και στρυμωγμένος. Από τη μία ο Πατήρ Σαββόπουλος, ιδιαίτερα διαβασμένος με συνεχείς ριπές, από την άλλη Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Οικονόμου Νίκος και Σωκράτης Δούκας. Ο κ. Πετρίτης φαίνεται να τα βρήκε σκούρα, και όπως μάθαμε, έσκυψε το κεφάλι απαντώντας πάνω από 20 φορές με τις λέξεις «δεν ξέρω ακριβώς».
Περισσότερα:...ΕΔΏ...

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά κι αν είναι ΟΡΓΑΝΑ!!
Ε ρε τι εχει να γίνει, Πουτ δι κοτς νταουν σι λεου!!

Ανώνυμος είπε...

"Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του"
Δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που παθαίνει ζημιά απο τραμπούκους.

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA GIATI TON PETRAKI??
EINAI KAI NIOPANTRO TO PAIDI.
60.000€ APO EDO, 480.000€ APO NERO, 350.000€ APO FISTIKI......
ALMIRO FISTIKI TOYS XRIAZETE OLONON!! AINTE KSIPNATE XAÏVANIA.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες, άν είναι να στήσουμε κρεμάλες ας το κάνουμε σωστά. Ας αρχίσουμε πρώτα με τα μαιμού τιμολόγια των φιστίκι φεστ . Εκεί δεν είναι μόνο 60,000 ευρώ αλλά 350.000 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.
ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο μεγάλος Αντίξυπόλητος που όλο έλεγε ότι θα κάνει αποκαλύψεις, μήπως ήρθε η ώρα ή θα ΄προτιμήσει να βάλει πάλι την ουρά στα σκέλη.

Kaisaras είπε...

Η τουριστική επιτροπή το μόνο που ζήτησε είναι εξηγήσεις με αποδείξεις.
Η ώρα της κρίσης έχει έρθει και απ'ότι βλέπουμε οι καινούργιοι δεν έχουν την πρόθεση να παίξουν τα παιχνιδάκια κανενός.
Στην προκειμένη δεν μιλάμε για μικροσυμφέρον όταν μιλάμε για 60.000 € τα οποία εξανεμίστηκαν από τον εν λόγω κύριο και τη παρεούλα του.
Το θέμα πρεπει να προχωρήσει και να μη μείνει κανείς με σταυρωμένα τα χέρια.
Απ' ότι βλέπω, η προσπάθειες για το ποιος θα είναι ο πρώτος πελάτης του Εισαγγελέα συνεχίζονται με έντονο ρυθμό.

Ανώνυμος είπε...

Καλά και σωστά τα λέτε αγαπητοί, αλλά ποιοι θα τους βγάλουν στην σέντρα οι αψεγάδιαστοι και αμόλυντοι του Μήτρου??
Που να τολμήσουν. Το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις??
Στραβός στραβό οδήγαγε κι ηύραν κι οι δυό το βράχο.

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε πρεμούρα, βρε γιατί προκαλούν την τύχη τους.
Μήπως εχουν την εντύπωση οτι είναι οι κριτές των πάντων. Η παροιμία λέει, στου κασίδι το κεφάλι μαθαίνουν οι μπαρμπέρηδες!

Tsouxtra είπε...

Να σου πω την αλήθεια εμείς δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, αυτοί βγάζουν τα μάτια ο ένας του άλλου, μεταξύ τους σκοτώνονται, έχει να πέσει γέλιο, που τους βρήκατε βρε;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε συνέχεια¨να τιμωρηθούν οι ένοχοι¨,¨να λογοδοτήσουν οι κλέφτες ¨κ.τ.λ κι αν τελικά έρθει κάποιος να πράξει τα δέοντα θα πέσετε πάνω του να τον κατασπαράξετε σαν κοράκια....βρε ούστ....υποκριτές της νομιμότητας.....

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβεβαιώ ως γνήσιος Αιγηνίτης ότι οι πατριώτες μου ούτε προβληματικοί είναι μα ούτε κομπλεξικοί. Δυστυχώς όμως η Αίγινα τα τελευταία χρόνια απέκτησε αρκετούς εισαγόμενους αυτού του είδους που το παίζουν παντογνώστες και πολύξεροι. Τι κοινό έχουν αυτοί οι "κύριοι" ; Με μεγάλη ευκολία και χωρίς αποδείξεις ως σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι επιστρατεύουν ότι ποιο ανήθικο στην φαρέτρα τους για να διαβάλουν ανωνύμως πολιτικούς τους αντιπάλους. Μοναδικό τους μότο "Ρίχνε λάσπη κάτι θα μείνει".Αργόσχολοι, τεμπέληδες, ανήθικοι και ευκαιριακοί πουλούν όχι μόνο την αξιοπρέπεια τους - αν έχουν - αλλά και την ψυχή τους για να πουλήσουν εκδούλευση στην εκάστοτε νέα Δημοτική αρχή μπας και "γλήψουν" κανένα κόκαλο υβρίζοντας τους εκάστοτε προηγούμενους. Αιδώς αργίοι!

Unknown είπε...

Εάν πω αυτά που πρέπει όπως πρέπει, δεν θα είναι αρεστά για ορισμένους σαν σχόλιο, ας το παω λιγο πιο χαλαρά.
Ως συνήθως ο εκάστοτε Δήμαρχος χρεώνεται πολλα λάθη των προηγούμενων, με το συγκεκριμένο θέμα εχει γίνει ένας χαμός, ενοχλούνται κάποιοι επειδή ο Πέτρος στις εκλογές στήριξε το Δημήτρη, άρα κατα συνέπεια ολα πρεπει να πανε τυφλοσούρτη.
Στο δια ταύτα, μην ξεχάσετε να χρεώσετε το Μούρτζη για τα λάθη άλλων, είναι Δήμαρχος τώρα.
Ά ρε Ελλαδάρα!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε που είναι αυτός ο Αγής. Είναι μεγάλο σου λάθος Μούρτζη που δεν αξιοποιείς αυτό το φιλοπρόοδο παιδί που τόσο έτρεξε για εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ΜΟΥΡΤΖΗ μη μπας και δεν αξιοποιήσεις τον ξυπόλυτο πρίγκιπα...
Μεγάλη απώλεια ρε φιλε για το Νησί. Ρε μας δουλεύετε;; Άι στα σιχτίρια.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΓΕΝΕΙ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ σ λέωωωω!!
Παρακαλώ πολύ, απαντήσεις τύπου «δεν είναι δική μου αρμοδιότητα» (επόπτρια υγείας δήμου Αίγινας) και «τι θέλετε να κάνουμε δεν έχουμε λεφτά» (Αντιδήμαρχος Ποιότητας ζωής) δεν μας καλύπτουν…

Γιατί θα είναι πολύ κρίμα να είστε η Δημοτική Αρχή κε Μούρτζη που το όνομά της συνδέθηκε με το τέλος των φοινίκων της Αίγινας. Και το τέλος δεν είναι πολύ μακριά, πιστέψτε με…

Ανώνυμος είπε...

Να φωνάξουμε τον Νιτζι να τα φτιάξει ολα. Εχει και φιλικές σχέσεις με τα σκαθάρια μιας και είναι κάμπια.

Ανώνυμος είπε...

O NITZI NA PAEI NA KANEI PAREA ME TON OMOIO TOY TON PETRAKH...
ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ήταν εδώ ενωμένο δυνατό. Μπράβο στους Μουρτζικούς, αλλά καλά θα κάνει ο Μούρτζης να πιάσει και το ΣΥΡΙΖΑ (κουκουλικούς). Εκεί να δεις ανακαλήψεις που έχει να κάνει.

Unknown είπε...

Κοκό καλά τα λες αλλά ο Μούρτζης ξέρει πολλά. Πολύ περισσότερα από όσα λέει και από όσα δείχνει. Ξέρει πολλά και για τους δικούς του συνεργάτες. Άρα?

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ τι περιμενεις, να τους δωσει;;
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι!!
Ειναι αργα πια, το καραβι κανει νερα και δεν τα προλαβαινουν οι αντλιες.
Σε λιγο θα τραγουδαει, να χαρω ποιον θα διαλεξω.
Εκ των ΕΣΩ!!

Unknown είπε...

κυρ Μέντιε, είναι Κόκο μπλόκο Ρεξ μην αλλάζεις τον τόνο, είναι σαν να σε λέω κυρ Μεντίε.
Το να ξέρει τι του γίνεται δεν είναι κακό, επίσης με το να ξέρει πολλά για τους δικούς του συνεργάτες, Άρα μπορεί να μην πιάνεται κορόιδο. Εδω κολαϊ το Άρα εχει και έννοια. Όπως λέμε εχε το νου σου!!

Ανώνυμος είπε...

Πουλοβερ θα του πλέξεται ή θα αγοράσει ετοιματζίδικο.
Ρε εδω ο κόσμος χάνετε κι αυτοί στο δημοτικό συμβούλιο της το χτένιζαν για να μην της κανει κατάσχεση το ΙΚΑ. Ρε πλάκα μας κάνετε;; Σε λιγο θα τα κουκουλώσουν το ενα μετα το αλλο. Εμενα μου κόψατε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ το νερό γιατι χρωστούσα 185 € και ας είχα τρία παιδιά. Ντροπή σας ρε λεχρίτες, αυτο εχω να σας πω.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο κυρ μέντιος έχω τη γνώμη πως έχει δίκιο το κοκό πάει καλύτερα. Βγάζει και νόημα. Για σκέψου το λίγο. Αλλά δεν έχει και τόνο και γιαυτό έγινε η παρεξήγηση. Όσο για το μούρτζη ας τον τρελό στην τρέλα του αστονε στον καημό του γιατί μπορεί να έγινε δήμαρχος αλλά έχασε τις εκλογές.

PONTIX είπε...

Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Νυξ κοκό λοιπόν κύριε Μέντιε. Στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως γίνεται των εκδιδομένων. Την πέσανε στον Πετράκη και πολύ καλά έκαναν. Αλλά με την υπεύθυνη της χορωδίας και του Δημοτικού Θεάτρου στην ένδοξη εποχή των παραμορφωμένων του Κουκούλη τι θα γίνει; Γιατί το ζήτημα είναι ποιος τελικά πληρώνει το μάρμαρο. Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Μούρτζης δε θα εφαρμόσει δύο μέτρα και δύο σταθμά και δε θα τα χρεώσει στο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Το πολύ γέλιο πέφτει όταν μιλάει ο Λεούσης για ατασθαλίες κατά του Βάρτζελη στο ΛΤ. Και μερικοί που ξέρουν κάποια πράγματα παραπάνω για το τι είχε γίνει τότε από τα κουκουλόπαιδα βγάζουν καντήλες. Μούρτζη πάτα τους το κεφάλι τώρα που είναι νωρίς γιατί άμα βγουν από την τρύπα τους θα αρχίσουν να δαγκώνουν και να χύνουν πάλι δηλητήριο.

Ανώνυμος είπε...

RE PLAKA MAS KANETE EXEI TETIO THRASOS O LEOYSIS??
PIOS MILAEI STO KEFALI MOYRTZH.

Kokobloko.rex είπε...

´Εχε έννοια ξε έχε, μόλις έρθει η ώρα για κανένα δικό του τότε θα σου πω εγώ. Η κρεμάλα στη φωτογραφία παει πακέτο. Να βάλει την ταινία Κρεμάστε τους ψηλά ο Μούρτζης γιατι θα φορεθεί πολυ εφέτος.

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Ανώνυμος είπε...

Τι κολοτουμπα ηταν αυτη;
οι άξεστοι κ αμορφωτοι έδωσαν αφεση αμαρτιων;;

Ανώνυμος είπε...

Πολλα Κουκουλομαγειρέματα με Μούρτζη ακούγονται για φιλαρμονική.
Τι παίζει?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

"Επί Σακκιώτη η ΚΕΔΑ ανέλαβε διάφορα χρέη πλην της φιλαρμονικής το οποίο δεν γνώριζε. Αν το γνώριζε θα το είχε ρυθμίσει όπως τα υπόλοιπα." πλάκα κάνω, φυσικά και όλοι οι δήμαρχοι που πέρασαν γνώριζαν για τα χρέη της φιλαμορνικής. Ακόμα εκκρεμούν τα ανεξόφλητα τιμολόγια προς τους μουσικούς οι οποίοι αναγκάζονταν να διατηρούν μπλόκ παροχής υπηρεσιών μόνο και μόνο για τον δήμο και πλήρωναν τα μαλλιά της κεφαλής τους στην εφορία χωρίς ποτέ να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ολα στη φόρα χωρίς ενδοιασμούς και φόβο. Κάθαρση απο τους αμόρφωτους εδω και τώρα. Ά ρε Κουκουλάκια άμα τα κάνει επάνω του και ο Μούρτζης θα έχετε πολυ φάρδος!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλα αντί άλλων και όπως θελουμε τα λέμε. Επί τη ευκαιρία κύριε/α προσπάθησε να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται σχετικά με την ιστορία του χρέους της φιλαρμονικής και μην εκτίθεσαι στα μάτια των συμπατριωτών σου (το τελευταίο μην το εκλάβεις ως επίκριση αλλά ως φιλική συμβουλή).

Ανώνυμος είπε...

Θα σας απαντήσω εγώ αγαπητή/ε.
Σας συμφέρει να εκτίθενται άλλοι και όχι οι πραγματικοί υπαίτιοι, τι να κάνουμε στην Ελλάδα ζούμε κ δεύτερο "όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες", (το τελευταίο μην το εκλάβετε ως επίκριση). Κλείνοντας να μην ξεχάσω το "Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον αλλα διαβάζετε και αλλα καταλαβαίνετε επι του θέματος της φιλαρμονικής.

Kokobloko.rex είπε...

Εγω μια χαρά διαβάζω κ μια χαρά καταλαβαίνω αγαπητέ/η. Δεν επιρρίπτει κανείς άμεση ευθύνη στην τ. Πρόεδρο, μίλησα για κάθαρση, πράγμα που σημαίνει (Γκότσης, Μούρτζης, Κουκούλης και Σακκιώτης). Θα βάλει το χέρι στη φωτιά ο Μούρτζης; Είναι κι'αυτός μέσα στο χορό. Στην τέως προέκυψε!
Μη το παίρνετε προσωπικά, είναι αυτο που λέμε κ ισχύει δυστυχώς αρκετές φορές "Παράπλευρη απώλεια".
Όσο για τους συμπολίτες μου, εκ των αποφάσεων ας κρίνουν... Έγινε κάθαρση ή συγκάληψη!!

Ανώνυμος είπε...

Τα 30553 της φιλαρμονικής να πληρωθούν από τα χρήματα της ΔΕΗ!!! Τώρα θα μου πείτε που να τα βρούμε. Ψάξε ψαξε όλο και σε κάποια τσέπη θα τα βρεις...

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να κόψει κάποιος ενα τιμολόγιο 30553 ευρώ να πάρει τα λεφτά από το λιμενικό ταμείο και να πληρωθεί το ΙΚΑ. Έτσι δεν έγινε και με το πρώτο Fistiki fest;

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσετε το Ναβά αυτος θα τους δώσει στεγνά, εκτός αν και αυτος έκλεινε συμφωνίες για τη Μονή!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε φίλε. Δε συμφωνώ που ο Μούρτζης ανάλαβε να πληρώσουμε εμείς τα κερατιάτικα. Την απαυτή τους και την υπογραφή τους να προσέχουν όταν τη βάζουν. Δεν τους έβαλε κανείς υποχρεωτικά να αναλάβουν τη διοίκηση του δήμου. Έκαναν ο κουκούλης και η μαντάμ το κομάτι τους παπατζιλίδικα και τώρα μας ζητάνε να πληρώσουμε εμείς τη νύφη. Γιατί κύριε Μούρτζη; Άμα δεν είχε λεφτά γιατί υπόγραφε; Αλλά βέβαια κόρακας καράκου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν πάνε όλοι στον αγύριστο. Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα και να αφήσετε τα τσαλιμάκια. Η κυρία τότε καμάρωνε και κοκορευόταν γιια ότι ξαναέβαλε μπροστά τη φιλαρμονική. Και υπόγραφε όπως φαίνεται χωρίς αντίκρισμα ή μάλλον ότι θα πληρώσουν πάλι οι λακαμάδες. Άη σιχτίρ παλιολαμόγια, σκ@τοκομπιναδόροι του κερατά. Όχι ρε κύριε να τα πληρώσει από την τσέπη της για να μάθουν και οι επόμενοι. Ή μήπως το κάνεις κ. Μούρτζη για προπόνηση; Άλλα μας έλεγες προεκλογικά. Αίσχος σου και σένα.

Tsouxtra είπε...

Οι απόψεις διίστανται...
Copy απο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...
Την έντονη διαμαρτυρία της μέσα από επιστολή της προς το Δ.Σ. εξέφρασε η πρώην Δημοτική Σύμβουλος, που είχε διατελέσει πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτική Φιλαρμονική Αίγινας μέχρι τα το 2010 όπου και ιδρύθηκε η ΚΕΔΑ. Οφειλές του συγκεκριμένου ΝΠΔΔ οδήγησαν «παρανόμως», σε κατάσχεση ακινήτου της για ποσό ύψους 55.019€. Η κα Γιαννοπούλου ζήτησε να προβεί ο Δήμος άμεσα στη ρύθμιση των οφειλών του προς το ΙΚΑ, σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Με λίγα λόγια όποιος αναλάβει πρόεδρος ή σύμβουλος ακόμα και σε επιτροπή την ΕΒΑΨΕ!!
Αράξτε στα σπιτάκια σας γιατι όπως βλέπετε θα την πληρώσουν ακόμα και οι εθελοντές!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η καραμελα με τα τιμολογια του ΛΤ εχει κουρασει πια. Μου αρεσει που κανενας δεν θυμαται και δεν αναφερει ότι εγινε έλγχος προσφατα με ορκωτους λογιστες που ελεγξαν τα παντα για 12 και βαλε χρονια πισω και παρεδωσαν πορισμα σε ανοικτη δημοσια συνεδριαση.
Είναι πολυ εύκολο ξερεις να είσαι ανώνυμα ο νομιμος και οι υπολοιποι λαμογια. Εχουμε γεμισει με ανωνυμους τιμιους που κατηγορουν επώνυμους εδω μεσα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε στην Ελλαδάρα μας οι λαμογιές γίνονται νομότυπα. Αλλά για πες μας ρε κοκομπλόκο εσύ που τα ξέρεις γιατί δεν έχει ευθύνη η πρόεδρος; Ποιος έχει ο χατζηπετρής;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις εχετε ιδεα απο ΙΚΑ;
Ο καθε υπαλληλος κανει μια καταγγελια οτι δουλευε και δεν του βαζανε ενσημα και το ΙΚΑ τον δικαιωνει και βαζει και προστιμο.
Ετσι εγινε και με την φιλαρμονικη του Δήμου. Επι εποχης Γκοτση και Μουρτζη αφηνανε απληρωτους τους μουσικους και αυτοι αγανακτισμενοι κανανε καταγγελια στο ΙΚΑ. Ετσι δημιουργηθηκε το "χρεος" που ειναι 100% ευθυνη του Δημου. Η φιλαρμονική ναι μεν ηταν τυπικα ΝΠΔΔ αλλα επειδη δεν ειχε εσοδα (τι δηλαδη εκοβε εισιτηρια στις παρελασεις;) ο Δημος υποχρεωτικα οφειλε να την επιχορηγει γιατι την χρησιμοποιουσε για δικες του δρασεις. Οπως καταλαβαίνετε ειναι υποκριτικο να μιλαει κανεις για "χρεος" της φιλαρμονικης και ποσω μαλλον της τελευταιας προεδρου της οταν αυτο ειναι 100% ευθυνη του Δημου και μάλιστα επι εποχων Γκοτση-Μουρτζη.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί ο Πετράκης αφού έχει όλα τα νόμιμα παραστατικά για το πού ξόδεψε τα 60.000 ευρώ της ΔΕΗ, δεν τους τα κοπανάει στη μούρη να ησυχάσουν οι υβριστές του?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν έχει τα νόμιμα παραστατικά.
Όταν του τα ζητήσει ο εισαγγελέας θα πρέπει να ή να τα βρει, ή να τα δημιουργήσει ή να καταδικαστεί.
Η συνέχεια επί της οθόνης

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πούμε εμείς, και τα δύο θέματα του Πετρίτη και της Γιαννοπούλου έχουν πάρει το δρόμο του νόμου. Αφού τώρα η διοίκηση Μούρτζη αποφάσισε να ξύσει πληγές και να διελευκάνει το τοπίο θα φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο.
Η δικαιοσύνη πάντα νικάει, ακόμα και στο τέλος.

PONTIX είπε...

Άμα θέλει ο Μούρτζης να κάνει τον καλό, να τον κάνει με δικά του λεφτά και όχι με του Δήμου, για να καλύψει τις παρανομίες των μορφομένων που τον ξεπάτωναν, γιατί αυτά τα λεφτά είναι δικά μας. Κάτω τα χέρια από το τυρί μας ρε μπαγαμπόντηδες.

Ανώνυμος είπε...

Ουγκαμούγκα, μπούγκα μπούγκα, μάνις κουτρούμπαλα, οντιρλανταγιαλέσα, ουγκα γκα μπούμ μπουμ χι γκαμπαγκούμ τυριρί γκαγκά, αούγκι γκι αούγκι κι μπάκαουμ τυριρί γκαγκάαααα!!!. Ελπίζω να συνοηθήκαμε σαφώς και λεπτομερώς και να με αντελήβητε κανονικώς.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε συ ουγκαμούγκα. Έγινες απόλυτα κατανοητός. Επιτέλους να και ένας άνθρωπος που μιλάει ξεκάθαρα και με ειλικρίνια και λέει την αλήθεια στο λαό. Όπως ακριβώς οι πολιτικοί μας και οι δημοτικοί μας άρχοντες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αυτα τα ουγκαμούγκα μου θυμίζουν τη διάλεκτο που χρησιμοποιούν στο Δ.Σ μεταξύ τους οι Κουκουληκοί με τους Μουρτζηκούς.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένας ανώνυμος ο οποίος είναι γνώστης της πικρής ιστορίας της φιλαρμονικής και την μεταφέρει συνοπτικά και εμπεριστατωμένα στο blog Lakouvas, να το διαβάσουν (αν βέβαια μπορούν) και μερικοί ελληναράδες για να μην γράφουν π@π@ριές του τύπου ''οι αμόρφωτοι ψηφίζουν ΝΑΙ, αν ήμουν εγώ...) τι θα έκανες επί τη ευκαιρία ρε μεγάλε? μήπως στα μεσημεριανάδικα έχει πάρει τίποτα το αυτί σου, περί Καλλικράτη (δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά δεν είναι όνομα ψαροκάικου).

Avatar είπε...

Α ρε κορόιδα που είσαστε ορισμενοι.
Τώρα κλείνονται οι συμφωνίες κύριων.
Σου καθαρίζουμε τη δικιά σου και αν χρειαστεί εχω σειρά, όπως λέμε, μία σου και μία μου!!
Τα κορόιδα μένουν με κουτόχορτο και οι δικοί μας το ΜΑΡΟΥΛΙ...

Ανώνυμος είπε...

Είχα δώσει ένα εξάμηνο πριν "να αρχίσουν τα όργανα". Το βλέπω όμως για πολύ νωρίτερα ...
Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εγώ στεγνά τρίμηνο!!
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

O Μήτσος προεκλογικά είχε κάνει σημαία του τη καταδίκη για παράβαση καθήκοντος των αντιπάλων του και τώρα αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Μήπως επικρατεί τρικυμία στο κρανίο του ή κάτι άλλο συμβαίνει?

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άρχισε το άδειασμα των εννιά!!
Για κορόιδα τους εχεις, του κόβουν το τσαμπουκά νωρίς - νωρίς.
Το τραγούδι το ξέρετε "και πάλι μόνος", ο Μύθος το ξέρει καλα απο παλιά.

Unknown είπε...

Με το συμπάθιο κ διαχειριστά, στον Aiako πολλα απο τα σχόλια μου δεν αναρτώνται εδω Λογοκρίνονται, τι θα γίνει με αυτόν που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο μου ελαφρός τροποποιημένο; Το κράξιμο απαγορεύεται;

Ανώνυμος είπε...

Η κρεμάλα στο χέρι του Μύθου ηταν για άλλους αλλα απ'οτι βλέπω θα του την περάσουν οι ΠιπιλοΕννιάδες με αρχηγό το Νταβόπουλο!!

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν μου λέτε να καταλάβω και εγώ, θεωρείτε τον Μήτσο αλτρουιστή με τις παρατάξεις Σάκη - Κουκούλη? Απλώς ο Μήτσος επειδή δεν είναι κανένας κουτός, βλέπει το δυναμικό το δικό του και των άλλων και προσπαθεί να φαίνεται ως ήπιος Δήμαρχος (υπάρχει και η ρήση, χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις φίλησέτο). Τελικά είναι καλός πολιτικός και με μυαλό ο Μήτσος.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που μπήκε στο χορό με το μέλι του νερού στα υποαυτά του δε μπα να λέτε...
Όπως έλεγε και ένας παραπάνω, ουγκα μούγκα - ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ !

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός μίλησε. Μούγκα στη στρούγκα. Και τώρα θα ψηφίσουμε και το ποτάμι του Θοδωράκη. Και μετά θα κλαίμε και θα βρίζουμε για άλλα εκατό χρόνια. Καλύτερα να κοιτιόμαστε στον καθρέφτη και να μας φτύνουμε και να λέμε φτού σου μαλάκα είσαι αδιόρθωτος. Πότε θα καταλάβουμε πως δε μπορεί να μας φταίνε συνέχεια οι άλλοι???
Σκατά να φας σκατά να πιεις σκατά να πα να χέσεις απ' τα σκατά να σηκωθείς και στα σκατά να πέσεις. Κύριε Λακούβα παρακαλώ να μην το λογοκρίνετε είναι ενός μεγάλου σατυρικού μας ποιητή του Σουρή.

Kokobloko.rex είπε...

Το δικό μου σχόλιο θα είναι με παροιμία και το το όνομα που χρησιμοποιώ δεν εχει να κανει με του κυρίου που εξάπτεται.

• Σ' όλα τα σπίτια ένας τρελλός, στο δικό μας όλοι !!