Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο ΜΆΣΑΓΡΙΟΣ, ΘΡΑΣΎΤΑΤΑ ΔΊΝΕΙ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ!

ΕΘΝΙΚΉ  ΕΠΈΤΕΙΟΣ  Η  ΗΜΈΡΑ  ΤΗΣ  ΑΠΟΧΏΡΗΣΗΣ
  https://www.youtube.com/watch?v=qh9biXVyeSs...



Τι ήτανε και τούτο πάλι;
Τελικά όπως και να το σκεφτείς χειρότερη τιμωρία του Σάκη για τους Αιγινήτες, από ότι με το κλείσιμο της χειρότερης τετραετίας με την «ΚΑΡΛΟΦΌΝ» δεν υπήρχε. 
Δε μπορούσε να γίνει με τίποτα μα με τίποτα σου λέω... 
Πρέπει να είναι δηλαδή κανείς πολύ αρρωστημένος εγκέφαλος για να βάλει τον Δον Καρλεόνε να κάνει τον …αποχαιρετιστήριο - επικήδειο.
Πώς να αντέξει ο κοσμάκης σε τέτοιο μαρτύριο;
Εκτός και αν το σκέφτηκε και το έκανε από μόνος του με τον υπερεγκέφαλο του για να αφήσει παρακαταθήκη από τη μεγαλειώδη του πορεία στους επόμενους. 
Δε φτάνει δηλαδή που τα έκανε όπως τα έκανε (σκ@τά) αλλά βγήκε να δώσει και συμβουλές για να τα κάνει και (Απόσκ@τα)!! 
Τουλάχιστον αδερφέ μου, ο διάδοχός σου, δεν ξέρουμε τι θα μας βγει στο μέλλον, αλλά ξεκίνησε καλά και έβαλε μέσα σε λίγες μέρες μερικά πράματα στη θέση τους.
Σκέψου δηλαδή τι θα γινόταν άμα ακολουθούσε το παράδειγμα σου.

Μα, "ντιπ  ξεντίπ" ...ρε άρχοντα;
Η αλήθεια όμως να πούμε πως δεν ήταν και μονοφαγάς...  Α! αυτό να λέγεται. Φαίνεται πως η μοιρασιά γινόταν δίκαια και δεν υπήρχαν παράπονα. 
Σα γνήσιος Μασάγριος πρασινοφύλακας ακολουθούσε πιστά τους κανόνες και ότι έπαιρνε, μα ψωμάκι ήτανε, μα τυράκι ήτανε, μα παντεσπάνι ήτανε, το μοιραζόταν με τα αδέρφια του. 
Αν έπεφτε στο δρόμο του και καμιά πανσέτα, την έβαζε στη ΜΠΆΝΤΑ... σιγά... μη την μοιράσει, εξάλλου υπάρχει και το "ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΊΑ ΕΠΟΊΗΣΕΣ"!!
Μάλιστα λέει πως έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν είχε δικά του μηχανήματα.
Δε λες χριστιανέ μου ότι  δεν  ήξερες  που πάνε τα  τέσσερα και δε μπορούσες να μοιράσεις δυο  γαϊδάρων άχερα; Δε ζήταγες μια συγνώμη να πει και ο κόσμος ότι τέλος πάντων κατάλαβες τα σφάλματα σου,  παρά να πολεμάς  να μας  το παίξεις και  μεγάλος  αναμορφωτής;  Ήμαρτον  ρε  μεγάλε.
Αυτό λέγεται ψυχρή δολοφονία της ιστορίας!!
Έχουμε καταπιεί ένα σωρό μαλθακίες,  αλλά  αυτή  η τελευταία  δεν καταπίνεται με  τίποτα.  Στο κάτω κάτω της γραφής  "άμα δε μπορούσες" ας  καθόσουνα  στο σπιτάκι σου ρε φίλε,  δεν  σε  έβαλαν  με  το  ζόρι!!

Η μόνη δικιολογία  δηλαδή  είναι  που  κάποιοι λένε "σχωρνάτε τον" ...γιατί από μικρό τον είχε πάρει μια πετριά ξώφαλτσα, είναι λίγο πυροβολημένος και όσο νάναι τα έχει λίγο "λαλημένα" να πεις, λίγο "ψιλοχαμένα" να πεις, ότι και να πεις μέσα είσαι. Γιαυτό και εμείς το παίρνουμε στο καλαμπούρι γιατί τώρα τελευταία είναι πολλά μαζεμένα... να μην πάθουμε και τίποτα!!


40 σχόλια:

Kaisaras είπε...

Γειά σου ρε Καρλή απο εδώ και πέρα θα σε φωνάζουμε ΜΠΙΧΛΟΚΑΡΛΗ!!
Κατάφερες να γεμίσεις το Νησί Μπίχλα, Τρωκτικά, κουνούπια και όλα τα σχετικά.
Καλά στα χώνουν ολοι, φταίει όμως και το σύστημα Σακκιώτη, Καρδινάλιος Ρισελιέ, Ξυπόλυτος Πρίγκιπας κ.λ.π.
τους εξυπηρετούσε η βλακεία σου και σε προωθούσαν. Ολοι είσαστε συνυπεύθυνοι για το έγκλημα κατα της ΑΙΓΙΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λόγω της δουλειάς του γύριζε ολη την Αίγινα παρόλα αυτα ο άνθρωπος γκαγκά που να δει, οι βυθιζόμενοι κάδοι όμως βυθιζόμενοι (στην τσέπη).
Ά ρε ιλαρι που σας χρειάζεται.

Unknown είπε...

Αυτοί φάγανε τα μαρούλια και μεις τρώμε το κουτόχορτο γιατί είμαστε βούρλα. Κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

Πίσσα και πούπουλα στους βρομιάρηδες, μας φάγανε τα κουνούπια και οι μύγες.
Να τον χαίρονται αυτοί που τον προώθησαν για να τα κονομάνε.

Unknown είπε...

Μεγάλη μαϊμού ο τύπος, δεν διπλάρωσε το Μούρτζη και στον Κουκούλη εβαλε την κόρη του.
Το είχε δει το έργο και ηταν ακατάλληλο για ενηλίκους.
Το βιντεάκι ολα τα λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Μπα δεν τον κόβω για μορφή.
Μόλις έφυγε απο την καθοδήγηση του Ξυπόλυτου και του Καρδινάλιου χάθηκε στην κοσμάρα του.
Οι ιστορίες στο Μεσαγρό για τις συντάξεις είναι πέρα έως πέρα αληθινές. Την Κυρά Τασία να πάτε να ρωτήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Τι ψάχνεις ρε μεγάλε. Αφού ο κόσμος είναι γκαγκά και δεν καταλαβαίνει. Μας έχει φάει η ψευτοκουλτούρα και ο ψευτομοντερνισμός. Σκάβουμε το λάκο μας μόνοι μας. Αφού ψηφίσαμε ολους αυτους τους αχάριστους και άχρηστους ΟΛΟΥΣΜΑΖΙΔΕΣ καλα να μας κάνουν. Αυτο ηταν το πρώτο μέρος του έργου, το δεύτερο θα προβληθεί απο το συνοθήλευμα του Μούρτζη. Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα, τα του Σακη θα είναι μηδέν μπροστά στα του Μούρτζη.

Ανώνυμος είπε...

Το αίσχος των αιώνων έχει το θράσος να δίνει συνέντευξη και συμβουλές.
όξω ρεεεεεεεεεε, που λέει και ο κύρ Γιώργης!

Ανώνυμος είπε...

Ψηλά δε φτάνει μόνο ο αητός μα γλείψε-γλείψε φτάνει και το σαλιγκάρι όπως λέει και το λαϊκό μας άσμα. Αν όμως είσαι αητός που σου έκοψαν τα φτερά κάθεσαι και κλωσάς τα αυγά σου ή μπορεί να ανέβεις και κούτσα-κούτσα. Οι αετίνες όμως μπορεί και να ανέβουν και @ούτσα-@ούτσα. Γιαυτό λέει και το άλλο ότι μπλέξαμε την @ούτσα με τη βούρτσα και αντί να βουρτσίζουμε @ουτσίζουμε. Αυτό σχετικά για τους άμπαλους μουν@κακες και τους σαβουρο@άμηδες.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να γράφετε μεταλακίες δεν τον ρωτάτε καλύτερα πόσο φέσωσε την ΚΕΔΑ και το Μούρτζη αν θα του κάνει έλεγχο?

Ανώνυμος είπε...

Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!!!

Ανώνυμος είπε...

Να πηγαίνεται συχνά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα κάνεται κενούριο σκώτι. Βγάνει πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρλής έφυγε και άφησε τρακόσες χιλιάδες φέσι. Έτσι ακούγεται στα καφενεία. Τώρα τι γίνεται; Τι θα κάνει ο φίλος του ο εντιμότατος νέος σας δήμαρχος ;

Ανώνυμος είπε...

Τι φέσι και μ@λ@κίες. Φαρδύ σομπρέρο που φτάνει μέχρι τον κ@λο. Έλα όμως που είναι και αγαπημένοι με το Σάκη.

Unknown είπε...

Ο Μούρτζης δεν μασάει θα του τινάξει την αχλαδιά. Δεν τον γούσταρε έτσι κι αλλιώς, στήριξε και τον Κουκούλη στις εκλογές τον βλέπω για το βόθρο.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σίγουρο σε βλέπω ρε φιλε,
για πες μου ο Μούρτζης πότε είπε κατι και το τήρησε. Μάλλον εισαι σε πλάνη όπως και αυτοί που τον στήριξαν για να ξαναβγεί δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε ασχοληθείτε με τον βρωμιάρη αντί με τον Κερκέζο κηφήνα που μας ρίχνει θάλασσα στις βρύσες μας. Εχει καλο μέντορα, ξέρει ο ΠΙΠΙΛΑΣ απο τέτοια πάρα πολλα. Περιουσίες κάνανε απο το νερό, έτσι τυχαία τα βρήκαν με το Μούρτζη.

Ανώνυμος είπε...

Ο υποθαλάσσιος αγωγός από την Σαλαμίνα στην Αίγινα βρίσκεται στο στάδιο των τευχών δημοπράτησης αλλά νέο εμπόδιο φαίνεται ότι παρουσιάζεται με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Μέχρι σήμερα το κόστος του έργου δεν έχει μπει σε κανένα πρόγραμμα της Περιφέρειας και δεν γνωρίζουμε αν τελικά δημοπρατηθεί, ποιος θα το χρηματοδοτήσει.

Ανώνυμος είπε...

Στην κοσμάρα σου εσυ...
Αμα δεις υποθαλάσσιο φέξε μου και γλίστρησα. Ρε πως θα κονομήσουν αμα έρθει το νερό πλάκα μας κανεις;;
Εδω εχουν και τις μοιρασιές έτοιμες.

Ανώνυμος είπε...

Στα χερσαία έργα ύδρευσης, οι μηχανικοί της περιφέρειας διαπίστωσαν παραλείψεις στην αρχική μελέτη (αντλιοστάσιο και αγωγός από το Λεόντι στην δεξαμενή, η διάμετρος σε κάποια σημεία του αγωγού, η τσιμεντοκονία της δεξαμενής κ.ά.) και έφτιαξαν πρόσθετη μελέτη η οποία θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

Μπήκε το αρνί
μέσα στο παχνί
και το χέρι μεσ'το μέλι
ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ ΠΑΜΕ
αγκαλιά και μη σας Μέλει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οικονόμου και Σαλπέα θάβουνε το Λορέτζο και λένε ότι χάνει το προεδρειο στην ΚΕΔΑ επειδη είναι δημόσιος υπάλληλος. Εσύ ρε Οικονόμου δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος;; Την πάτησε το 2006 ο Μούρτζης απο συμβούλους, πάλι τα ίδια θα έχει με Σαλπέα και Οικονόμου και είναι αρχή ακόμα, όταν αρχίσουν τα όργανα θα αρχίσεις πάλι την κλάψα.
Είναι αργά για δάκρυα μπέλα.

Ανώνυμος είπε...

Ενας αμορφωτος και ανενημερωτος δημαρχος σαν τον μουρτζη, δεν εχει ουσιαστικη ευθυνη και ικανοτητες να ελεγξει τα σχετικα λεπτα θεματα οπως ειναι αυτο του ασυμβιβαστου.
Ευθυνη γι αυτο πεφτει κυριως στον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου Οικονομου και το μονιμο προσωπικο του που πρεπει να κανει προελεγχο νομιμοτητας των αποφασεων.
Ορισμενοι νομιζουν οτι η στελεχωση των Ν.Π.Δ.Δ. του δημου ειναι δουλεια του ποδαριου και του καφενειου ενω οι ευθυνες εναντι του κρατους ειναι μεγαλες κυριως λογω του οτι διαχειριζονται χρηματα.

Ανώνυμος είπε...

Lakouvas, δεν μας εξηγείς γιατί έχει ασυμβίβαστο ο κ. Λορέντζος;

Ανώνυμος είπε...

Ένα μικρο λαθακι εγινε και θα διορθωθεί αμέσως.
Τοσα καλα που κάνει η νέα ΔηΑρχη.δια δεν τα βλέπετε;
Ποιότητα νερού μηδέν, υψηλές υπηρεσίες, Δημοκρατία και τάξη στο νέο Δημαρχείο και ειναι μόνο η αρχη, πότε θα τους ξημερώσει μαύρη μέρα δεν θα το πάρουν χαμπάρι.

Tsouxtra είπε...

Το διασυρμό που έπαθε ο Μούρτζης την προηγούμενη φορά που διοικούσε στο τέλος της θητείας του, το βλέπουμε τώρα ανάποδα.
Με το που ξεκίνησε τα έχουνε κάνει όλα μπάχαλο, ρε άσχετοι που πάτε;
Όλοι οι άσχετοι μαζί σ' ένα τσουβάλι με τους συμφεροντολόγους και τους διαπλεκόμενους θέλετε να διοικήσετε το νησί, συγχαρητήρια, μπράβο στους ψηφοφόρους της Αίγινας.
Ο ελεήμων θεός ας μας λυπηθεί μεγάλη χάρη του!!

Ανώνυμος είπε...

κ.Μούρτζη τον Αγή γιατι τον άφησες στην απέξω;; μαζί με τον Νταβά δεν ήτανε;;

Ανώνυμος είπε...

Τα μελομακάρονα αυτα τα Χριστούγεννα για τον Κερκέζο θα εχουν πολυ μέλι απ'οτι προβλέπεται. Εκτός εαν τους πάρουν χαμπάρι και το αφήσουνε για αργότερα.

Kokobloko.rex είπε...

Ξυπνάτε βρε κουτορνίθια, η Τριάδα, Μύθος•Πιπίλας•Νταβάς στήσανε το θέμα της "Espresso" για να φάνε τον Πρόεδρο, προέκυψε ο Φτερούδης γιατι νόμιζε ο πτωχός, οτι βρήκε πετρελαίο, τσίμπησε και φάνηκε αυτος. Οι συμφωνίες ηταν απο πριν κλεισμένες και το θέατρο το παίξανε πολυ καλα, αλοίμονο απο εσας που το φάγατε κορόιδα. Τους ήρθε βολικά και ο Μύθος πούλαγε παραμύθια ως συνήθως. ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ, να θυμάστε οτι είχαν απο παλιά νταραβέρια μεταξύ τους, απο τότε που τον είχε Αντιδήμαρχο ο Πιπίλας, το ίδιο έργο παίζεται και τώρα με παραλλαγή, ο Σκιώδης αρχηγός, ο εκ Συμφωνίας δήμαρχος και ο ΑντίΝερουλάς!! Κανένας δεν τους πήρε χαμπάρι τι μηχανή είχαν στήσει, ο σχολιαστής που λέει για Μέλι και κουτάλα εχει δίκιο.
Βοήθειά σας και Ελέησον Ημάς!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...
Η ΑΛΛΙΩΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά αλλά η δικηγόρος του Δήμου τι κάνει; Με τι ασχολείται; Ή μήπως τα ξέρουν όλα και δεν την ρωτάνε;

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι το ήξεραν καλά αυτοί που έφυγαν και αυτοί που δεν μπήκαν.Αν δεν μιλήσουν σύντομα το τρίο μαζί με τον πρωηνδημαρχογαμπρό θα ξεσηκώσουν.
Αλήθεια το ψάρι που έφαγαν το μεσημέρι στην Περδικα τράκα ήταν γιατί έτσι μου είπαν.Αλλά και ο´ κοτσιδάκιας μουσάτος στο κόλπο δεν φοβάται μη τα μάθει τα καμώματά του ο νέος του προϊστάμενος και τρώει ψαράκι στου μονάρχη καλύπτοντας τις παρανομίες αυτόυ και του φίλου του;

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί έτρωγαν το μεσημέρι στην Πέρδικα?
Τι έτρωγαν?
Ποιός πλήρωσε?
Ποιός έβγαλε φωτογραφίες?
Ποιος θα την στείλει στον Δήμαρχο Πειραιά?
Γιατί θα τις στείλει?
Αυτιά είναι ερωτήματα αγαπητοί μου που πρέπει να απαντηθούν και τότε θα καταλάβουμε όλοι ποιοί και γιατί τόσα χρόνια διαφεντεύουν το νησί και πίνουν στην υγεία των κοροιδων.
Αλλά μήπως τα κορόιδα ξύπνησαν και θα γελάσουμε όλοι μαζί?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, υπομονή. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ... Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που ρωτάτε κιόλας,
ο συνταξιούχος δήμαρχος μετά του Γαμβρού στην ταβέρνα του πεντάκ@λου ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, Αντουάν Ντε Νταβάν.

Ομάδα Δίας είπε...

Απαντώ στο σχόλιο...
Ο κ. Λορέντζος εχει θέμα με το ασυμβίβαστο γιατι είναι ακόμα στο ΣΔΟΕ, εάν ηταν σε αλλη υπηρεσία τα πράγματα θα ηταν διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

Προσέχετε όποιος ασχολείται με τον Νιτζι κινδυνεύει να βουτηχτεί στη Μπίχλα και στις βρομιές του.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ολο θα κ θα κ θα πάψε βρε παραμυθά. Μη του κανεις άλλες καταγγελίες κ μηνύσεις λυπήσου τον!!

Ανώνυμος είπε...

Ενας ανίκανος Νικ. Τζίτζης πήρε το Νησί στο λαιμό του, δυστυχώς!!

Ανώνυμος είπε...

κ. Οικονόμου... να σας θυμίσω μια φράση σας που την πιστέψαμε...

"Για αυτό λοιπόν όλα στην δημοσιότητα, όλα στο φως. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ".

Τώρα ρωτάμε κι εμείς με τη σειρά μας, ο τότε Οικονόμου υπαρχει η τον κομποστοποιήσανε και τον ντουλαπιάσανε;;

Ανώνυμος είπε...

Με την ίδια αμετροέπεια που διέκρινε όλη την θητεία της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ο κ. Νίκος Τζίτζης αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής και πρόεδρος της ΚΕΔΑ απολόγισε το έργο του, λέγοντας ότι... Εεε είμαι και πολυ Πίτουρας...