Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ...(ͼ`˔΄ͽ)...ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΊ!!

Θα  Τσι… Κρεμάσει,  For Σούουουρ!!








Είδαμε αυτή την ωραία και συγκινητική συνεργασία στο Δ.Σ. και  δεν ξέρω γιατί 
σε μερικούς  από μας  ήρθε στο μυαλό εκείνη η ταινία ...«Η Αλίκη στο Ναυτικό». 
«Θα τους κρεμάσω» είχε πει  ο Κωσταντάρας για την Αλίκη και τον Παπαμιχαήλ  και  το  έκανε.  Τους  πάντρεψε...  Κάτι  τέτοιο  "βλέπουμε"  να γίνεται με  τους 
Μουρτζικούς και τους Κουκουλικούς!! Εποκάμανε οι... νοικοκύρηδες...
Τι  για  σκάνδαλα  μας  έλεγε  τι  για  παραβάσεις  μας  τσαμπούναγε.
Τελικά φαίνεται πως  μάλλον  έγινε  αρραβώνας  και  σιγά – σιγά τους βλέπουμε να έρχονται και σε γάμου κοινωνία.  Τι είναι όμως αυτό που το λένε αγάπη?? 
Τι  είναι  αυτό??   Τι  είναι  αυτό??  Μάλλον  είναι  αυτό  που  λένε  ότι, 
«στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί»...
Διότι και οι δύο κρεμασμένοι φαίνονται ή μπορεί να φανούν στο μέλλον. Οπότε άστο καλύτερα να πάει στον αγύριστο. Και με το Γκόστη τα ίδια μας έλεγε τότε. Τίποτα από όσα μας έλεγε δεν έκανε και σήμερα καταλήξανε και σταυραδέρφια. Είναι αυτό που έλεγε ο Γκέμπελς. «Το μικρό ψέμα το πιστεύουν λίγοι, το μεγάλο όλοι». Και για να μην το ξεχνάμε «λεφτά υπάρχουν και είναι πολλά ΆΡΗ».

37 σχόλια:

Kokobloko.rex είπε...

Ο Παπαδόπουλος στο facebookin μίλαγε για κατι χάπια...
Τώρα βλέπουμε το Λεούση και το Γιαννάκη σε «Παντρολογήματα» μέσα στο Δ.Σ... Μήπως τα παιδιά εχουν μπερδευτεί ολίγον τι... Εκτός εαν προσπαθούν να μιμηθούν τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη στην κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ - «Παντρολογήματα»...
Παθολόγο καλό εχει το Νησι;; Γιατι εδώ βλέπω να υπαρχει μεγάλο πάθος!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε να μια καλή ιδεα, την ΚΡΕΜΑΛΑ να την στήσεις στην πάνω μεριά, απέναντι απο το ΙΚΑ μιας που φεύγει απο εκεί θα έχεις ολο το χώρο για πάρτη σας και δεν θα σας βλέπουν απο τον κεντρικό δρόμο!

Unknown είπε...

Ποιος είναι ρε φίλε ο Άρης; Ο Βελουχιώτης; Ραντεβού στα κουρελάδικα ή καλύτερα στα μαρουλάδικα. Δεν ξέρω αν καταλάβατε το υπονοούμενο.

Ανώνυμος είπε...

Ο bloger πρέπει να εμπνεύστηκε απο την ταινία Κρεμάστε τους ψηλά, τώρα ποιος θα είναι ο πρώτος θα δείξει. Πάντος για να λέμε και κατι ουσιώδες οι κύριοι δεν ξέρουν που πάνε "Τα Τέσσερα".

Ανώνυμος είπε...

Ο γιος του Νταβάουλα σταμάτησε να γράφει Griglis μετά απο εντολή του Αρχηκερκέζου.

Tsouxtra είπε...

Α ώστε αυτός ηταν ο Γκρίγκλις των blogs!!
κ. Bloger δεν χρειάζεται να ανησυχείτε η αντιπολίτευση θα κάνει τη δουλειά της αβίαστα, γι'αυτό να είστε σίγουρος.
Εχουν γνώση οι φύλακες!!

Ανώνυμος είπε...

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της εκμίσθωσης σε ιδιώτη των 350 στρεμμάτων του οχυρού της Πέρδικας από το Ταμείο Εθνικού Στόλου στον οποίο ανήκει.
Αποφασίστηκε (μεταξύ άλλων) παράσταση του δημάρχου και των αρχηγών των παρατάξεων στον υπουργό. Επειδή όμως ο δήμαρχος (όπως είπε ο ίδιος) πρέπει να πάει σε γάμο συγγενικού του προσώπου στην Ροδόπη, "στο πόδι του", θα πάει ο επιστήθιος, ο έμπιστος, το άξιο στέλεχος, το καμάρι της παράταξης και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Νίκος Οικονόμου.
Μετά από αυτή την εξέλιξη αμφιβάλω αν αρχηγός παράταξης θα συνοδεύσει τον "αντί αυτού" σε παράσταση στον υπουργό!!!!
Νιάουυυυυυυυυυυυυυ.......

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστά τα λες!
"Θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια";
Εγώ θα το έλεγα αλλιώς...
"ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ Ο ...ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΤΑΙ"!!

Ομάδα Δίας είπε...

Θέλω να επισημάνω σε ορισμένους σχολιαστές ότι, σχόλια τα οποία είναι χιουμοριστικά ή καυτηριάζουν ορισμένες καταστάσεις, είναι επιτρεπτά.
Να ξέρετε όμως ότι υπάρχουν και κάποια επιτρεπτά όρια, οτιδήποτε "ξεπερνάει" αυτά τα όρια θα διαγράφεται!!

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρο το ΔΣ εκτός της Κεφαλής, θα παει εν σώματι στο Υπουργείο.
Η Κεφαλή είχε παρει εντολές απο τον Τσίπρα.
Μούτζη στις βολεφτικές πες μας να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ να δεις γιαούρτια που θα φας.

Kaisaras είπε...

«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» Η φωνή μας!!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά "Μένιο"!!
Σαν σήμερα το 1990, προφυλακίστηκε ο πρώην υπουργός, κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Οι κατηγορίες για τον Αγαμέμνονα Κουτσόγιωργα αφορούσαν παραβίαση του άρθρου 2 του Ν.Δ. 802/71 επειδή δεν έλαβε μέτρα ελέγχου της Τράπεζας Κρήτη, υπόθαλψη εγκληματία, παθητική δωροδοκία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από ιδιοτέλεια...

Avatar είπε...

Ρόμπα τους έκανε ο Φίλιππας, κύριε Πτερούδη ...Όλο λόγια (μέλι - μέλι και από "Τηγανίτα" τίποτα!), που είναι η αντιπολίτευση σας;
Καλά τα λένε ορισμένοι οτι έχουμε παντρολογήματα... "καλά στέφανα" μπράβο στο Φίλιππα τους ξεμπρόστιασε τους άσχετους!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μούτζη μήπως ενθυμείστε ποιος σας απειλούσε στις σκάλες του δημαρχείου όταν τις κατεβαίνατε στην περασμένη θητεία που διοικούσατε;; μήπως ενθυμείστε κατα τύχη ποιοι είχαν βάλει το Βασιλάκη (συνταξιούχο της Πολιτικής) να σας απειλεί... οτι θα σας πάει όλους φυλακή... μήπως ήταν το τρίο μπελκάντο, Πιπίλας, ΝταβάΚολος και Χαζόγιακάς; αγοράζεις και πουλάς είναι το σύστημά σου, τα ξεχνάτε όλα βλέπω... η καρέκλα είναι γλυκιά!! Έχει δίκιο ο Πάλης που βρίζει κι'αυτόν προφανώς τον πούλησες όπως τόσους άλλους!!

Ομάδα Δίας είπε...

Και πολιτικές πτήσεις από του χρόνου στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο Τρίπολης...ΕΔΩ...
Μακάρι το ίδιο να γίνει και στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, να λυθεί το πρόβλημα του Αργοσαρωνικού και ιδιαίτερα της Αίγινας μιά και ΚΑΛΗ!!

Ανώνυμος είπε...

κ. Lakouva σας βλέπω αρκετά ενημερωμένο. Αυτο είναι καλό για εμας διότι οι αναρτήσεις σας μας ενημερώνουν και μας διαφωτίζουν καταλλήλως.
Ιάσωνας. 😎

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή γεύση του τι επακολουθεί στο ΔΣ.
Αλαλούμ ή ΤριςΛαλούμ...

Copy paste:
Πριν τα θέματα ημερήσιας διάταξης αναπτύχθηκαν αρκετές τοποθετήσεις και ερωτήσεις, ορισμένες από αυτές τις παραθέτουμε. Πάντως ο Δήμαρχος κ. Μούρτζης διαμαρτυρήθηκε στον πρόεδρο του Δ.Σ. ότι δεν μπορεί να υποδέχεται τόσες πολλές ερωτήσεις σε κάθε συμβούλιο «δεν έχω εδώ μέσα (δείχνοντας το κεφάλι του) σκληρό δίσκο» είπε ο Δήμαρχος.
«Τα τεύχη δημοπράτησης του υποθαλάσσιου πού βρίσκονται;» αναρωτήθηκε ο κ. Π. Κουκούλης επισημαίνοντας ότι το έργο είναι σε οριακό σημείο χρονικά. Ο κ. Κουκούλης έγινε πιο σαφής λέγοντας ότι στις 25 Σεπτεμβρίου έπρεπε να παραλάβουμε τα τεύχη δημοπράτησης και να έρθουν αμέσως στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση. Επίσης, ο κ. Κουκούλης επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα πρέπει να εντάξει στον προϋπολογισμό της και στο Τεχνικό της Πρόγραμμα το έργο των 32.5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο κ. Κουκούλης ζήτησε συγκεκριμένες απαντήσεις για το φλέγον θέμα, τονίζοντας ότι αν μέχρι 31/12 δεν έχουν ανοίξει οι προσφορές, ουσιαστικά θα έχουμε χάσει την ευκαιρία της χρηματοδότησης του έργου.

Φ. Τζίτζης: «Δημοτικοί Σύμβουλοι και Δημοτικοί υπάλληλοι κλείνουν κάτι λακκούβες στους δρόμους. Με τι κριτήρια κλείνονται οι λακκούβες στους δρόμους; Με βάση πού κοντά βρίσκονται; Ή με βάση την επικινδυνότητα των δρόμων». Αυτή ήταν μια «μπηχτή» που έριξε ο κ. Τζίτζης τον κ. Δήμαρχο αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γενίτσαρη.

«Οι παιδικές χαρές ξανανοίξανε. Εκλείπουν οι λόγοι ασφαλείας που της κράταγαν κλειστές;» ρώτησε ο κ. Αντώνης Ντελής.

«Τι γίνεται με τον δρόμο, με την πρώτη βροχή παρουσιάστηκαν προβλήματα στον παραλιακό δρόμο. Το παρακολουθεί ο κ. Γενίτσαρης;» ρώτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυρ. Τρίμης.

Ν. Λεούσης: «Έχετε υπόψιν σας το νέο τιμολόγιο που επεβλήθηκε από τον κ. Βαρβιτσιώτη για τον ελλιμενισμό σκαφών με αυξήσεις ύψους μέχρι και 300%. Τι θέση παίρνετε και αν βλέπετε κάποια μέθοδο για να αντιδράσουμε σε κάτι τέτοιο».

Ι. Πούντος: «Ρώτησα για τον Βιολογικό της Ψαραγοράς και την ξανακάνω, τι προτίθεστε να κάνετε για αυτό το θέμα, θα το ξαναενεργοποιήσετε; Και μια παρόμοια ερώτηση αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση. Είναι στις προθέσεις σας να την ενεργοποιήσετε;»

Έντονος διάλογος αναπτύχθηκε και για το θέμα της Δημοτικής Ενημερότητας που ζήτησε τη δεύτερη μέρα της εκλογής του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Ν. Οικονόμου ειπε «Ζήτησα από όλους τους Συμβούλους να μου δοθεί η Δημοτική Ενημερότητα». Ο κ. Τ. Κουκούλης είπε: «Ρώτησα στις υπηρεσίες σας, που είναι αξιόπιστες και μου είπαν ότι θα γίνει η αναζήτηση της ενημερότητας με αυτεπάγγελτο τρόπο». Ο κ. Τρίμης είπε ότι αισθάνεται εκτεθημένος που δεν έχει καταθέσει Δημοτική Ενημερότητα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τις υπηρεσίες του Δήμου και του είπαν ότι αυτό θα γίνει αυτεπάγγελτα.

""Ο Δήμαρχος Δ. Μούρτζης προέβη σε μια δυσνόητη καταγγελία: «Υπάρχει στο Υπουργείο μια δημοπρασία 8 εκ. € που αφορά την υδροδοσία της Αίγινας, για τις 11 Νοεμβρίου, θα το έχετε δει στα site των Υπουργείων. Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό…» είπε ο Δήμαρχος, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για το τι ακριβώς συμβαίνει"".

Άρχισαν οι ρουκέτες και τα μαργαριτάρια!!

Ομάδα Δίας είπε...

Αγαπητέ σχολιαστεί το Αλαλούμ ή ΤριςΛαλούμ και τις Ρουκέτες, θα τις τιμήσω ιδιαίτερα σε ανάρτηση. :))

Ανώνυμος είπε...

Για τις Λακκούβες θα ρωτήσεις το Lakouva ή το λογιστή κ. Φ.Τζίτζη, αυτος ξέρει απο λακκούβες μιάς και είναι και το παρατσούκλι του.

Ανώνυμος είπε...

Οι Περδικιώτες διαμαρτύρονται για τα οχυρά και καλά κάνουν.Για την Μονή όμως τόσα χρόνια σιωπούν αν και η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη.Ας ψαχτούν λιγο γιατί κάποιοι έχουν μεγάλα συμφέροντα και τους παρασύρουν σε λάθη.

Ανώνυμος είπε...

Χέζονται επάνω τους οι μπαταχτσήδες τον Νταβάουλα είναι και Αντίπαπ@ρ@ς βλέπεις τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη νίκη για τη Δημοκρατία η διακοπή της έχθρας μεταξυ Αιακου και Οικονομου.

Sun sea
Niaaaaaooouuuuu

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ Ο ΝΙΚ.ΟΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΔΙΑ.

Kokobloko.rex είπε...

Ανάθεμά σε ΝιάουυυυΡα,
που να λυσσάξεις, σου κλείσανε το blog και γουργουράς Νιάρ Νιάρ Νιάρ!!
Ξσσσσσσσς παλιό ΝιάουυυυΡα.

Unknown είπε...

Η Μονή έχει και ...οχυρά έχει και σπηλιές έχει απ' όλα έχει . Και μαρούλια πολλά έχει και χορτάρια έχει και όλα τα καλά έχει.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τι έγινε με αυτούς που χρωστάγανε; Έμαθε κανείς; Ρε όλοι πλακάκια τα έχουνε κάνει. Συριζαίοι, Πασοκατζήδες, Νεοδημοκράτες. Η Χ.Α τους χάλαγε τη σούπα.

Tsouxtra είπε...

Μάλλον φρουφρού και αρώματα είναι ο κύριος πρόεδρος, κύριε Οικονόμου όταν αρχίζετε κάτι να το τελειώνετε γιατί το τσαπατσούλησμα είναι χαρακτηριστικό κάποιων πτηνών, συνεχίζεται απ οτι βλέπω να μη τελειώνετε αυτο που αρχίζετε.
Γι'αυτό σταματήστε να τσαπατσούληζετε και ενημερώστε τον κόσμο ποιοι είναι έκπτωτοι, γνωρίζουμε ολοι ποιοι είναι...
Εκτός εαν θεωρείτε πιο σοβαρό το να φωτογραφίζεστε δεξιά και αριστερά ποστάροντας μάλιστα τις φωτογραφίες, σταματήστε να ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ, ποσώς μας ενδιαφέρει και κατα την καθομιλουμένη... δεν μας καίγεται καρφί.
Εμείς ζητάμε απαντήσεις επί της ουσίας και η ουσία είναι μια η επιστολή που στείλατε προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους για Δημοτική Ενημερότητα.
Μήπως κάποιος τρίτος ή το σύστημα Μούρτζη σας υποχρεώνει να κάνετε το παγώνι. Απλή απορία είναι!!

Ανώνυμος είπε...

Απο τους κύριους υπεύθυνους για το κατάντημα της Αγίας Μαρίνας είναι ο Σ. Καλαμάκης. Είναι απο τα γνωστά τρωκτικά της πράσινης χολέρας τύπου Λαλιώτη. Εφαγαν, ήπιαν και χάθηκαν απο το προσκήνιο. Για περισσότερες πληροφορίες να ρωτήσετε τον τρελαμένο Μηχανικό, Κανάκη, στον Μεσσαγρό.Την δεκαετία του 1980 η γνωστή τριανδρία ΚΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ, ΓΑΛΑΡΗΣ, εξουσίαζαν τον τόπο, με το αζημίωτο βέβαια. Τώρα λοιπόν κάποιος Bloger τον παρουσιάζει ως εθνοσωτήρια λύση. Έχουμε τρελαθεί τελικά σε αυτόν τον τόπο!!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος ο Γαλαρης είναι ο μέντορας της ομάδας Μουρτζη. Εκεί καταλύουν καθημερινά. Κατι δεν μας λές καλά.Κάτι μας κρύβεις. Μήπως πίνεις Ληγμένα;;

Ανώνυμος είπε...

Γαλάρης!! Ξερεις πραγματικά για ποιον μιλάς;; Έχει δαγκώσει κόσμο και κοσμάκη, Κιτρινιάρη τον αποκαλούν ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, αυτος έδινε κατεύθυνση στο Μούρτζη, όπως κατάστρεψε το χωριό του θα καταστρέψει και την ΑΙΓΙΝΑ. Στην παραλία της Αίγινας εφάρμοσε το σύστημα ΚΟΚΟΡΑ (απ' την Αγ.Μαρίνα ξέρουν καλά) 1€ οτι πάρεις και ξεβράκωσε τα μαγαζιά των χιλιάδων € ενοίκιο.
Αυτά και πολλά άλλα για το μέλλον!!
Ας προσέχατε ορισμενοι!!

Unknown είπε...

Εσυ με τα φούμαρα άσε τον Οικονόμου και καταπιάσου με κανέναν αλλο ξέρει τι κάνει δεν περιμένει απο εσένα να του πεις τι να κάνει. Αμα χρειαστεί εχει ανθρώπους να τον στηρίξουν.

Ανώνυμος είπε...

Μακάριοι οι μη συμμετέχοντες!!
Σοφότεροι των Σοφών αποδείχθηκαν!!
Γελούν ευτυχισμένα κάποιοι που δεν συμμετέχουν στα δημοτικά δρώμενα.
Η πενταετία της Δημοτικής αρχής που είδη άρχισε να διοικεί προβλέπεται να έχει τρομερά δύσκολο δρόμο και με πολλά προβλήματα για όλους.
Έχει πάρα πολλά να λύσει (Δικαστήρια,κ.λ.π) και θα θέλει οπωσδήποτε τη συναίνεση όλων για να μπορέσει να έχει θετικά αποτελέσματα.

Το βλέπω χλωμό έως ακατόρθωτο!!

Kaisaras είπε...

Σωστός ο φίλος, λόγω ασυμβατότητας ρέζους θα χαλάσει η συνταγή!
Και όπως πάντα "Γελάει πιο καλά αυτός που γελάει τελευταίος" και από ότι φαίνεται έχει να πέσει πολύ, μα πολύ γέλιο!!

Ανώνυμος είπε...

Προσέχετε όποιος ασχολείται με τον Νιτζι κινδυνεύει να βουτηχτεί στη Μπίχλα και στις βρομιές του.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ολο θα κ θα κ θα πάψε βρε παραμυθά. Μη του κανεις άλλες καταγγελίες κ μηνύσεις λυπήσου τον!!