Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΈΧΟΥΜΕ ΝΈΑ ΡΆΤΣΑ? Η ΤΗΝ ΟΥΡΆ ΣΤΑ ΣΚΈΛΙΑ!!

Ντόπερμαν,  Λαγόσκυλο ή Κανίς, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου??
Κάποιοι ''χολωμένοι''  και απ' ότι ακούγετε ''είναι αρκετοί'', μπορούν να πουν...  
ο Κανένας... τέτοια ράτσα όμως δεν υπάρχει!!
Πολλά από τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου είναι ανήσυχα αλλά και εκνευρισμένα, ισχυρίζονται ότι η στάση του προεδρείου προς αυτούς, τούς προσβάλει!!

Ίσως  θα  ήταν  καλύτερο  όμως  να  σκεφτούν ''ότι προσβάλλουν'' μόνοι τους τον εαυτό τους, όταν κατεβαίνουν για υποψήφιοι χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται. 
Η δική τους άγνοια  κάνει ζημιά όχι μόνο στους ίδιους αλλά και στον τόπο. 
Ας πρόσεχαν και ας προσέχαμε!!!!
Από  ανεπιβεβαίωτες...  πληροφορίες  μαθαίνουμε  ότι  ο Πρόεδρος  με  τόσους άσπονδους ''ΦΊΛΟΥΣ'' που έχει... προτίμησε, αντί να χάσει τον ύπνο του... για να μην πούμε τίποτα άλλο και θεωρηθεί απρέπεια, να πράξει τα  ΔΈΟΝΤΑ!!
Οι καταγγελίες πάνε σύννεφο, ο ένας καρφώνει τον άλλο, ένας χαμός στο ίσωμα!! 
Κράτει βρε, θα χάσουμε τους πελάτες,  είναι  νωρίς, μπορεί και αργά για δάκρυα Στέλλα!! Τώρα βέβαια πολλοί γνωρίζοντες λένε ότι άμα από την αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας  ''τηρηθεί αυστηρά'' το γράμμα του νόμου  θα γίνει μεγάλο τζιβιτζιλίκι διότι είναι όλα όσα έχουν αποφασιστεί μέχρι τώρα ξυλάρμενα. Από εκλογή Δημάρχου μέχρι εκλογή προεδρείου και επιτροπών!!
Το πιο πιθανό όμως είναι να τους ρίξουν στα μαλακά με καμιά ψιλοαργία.
Πολλά  και  διάφορα  ακούγονται,  ''Απαξίωση,  Οργή  και  Εκδίκηση''... 
Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος για την ανάπτυξη και ευημερία του ΝΗΣΙΟΎ...
Οι ''διαδόσεις'' βέβαια  για τη  διοίκηση  σύμφωνα  πάντα και με  την προσφυλή συνήθεια  των  αντιπολιτευόμενων  πάνε σύννεφο.  Αλλά και από την άλλη  μεριά ο χορός κρατάει καλά.  Οι περισσότεροι κόπτονται για να έχουν τον πρώτο λόγο 
και κάποιοι άλλοι,''πονηροί και επιδέξιοι''το χέρι κάτω απ' το τραπέζι!!
Τα  "κακά χάλια"  που  ζήσαμε  τα  τέσσερα  τελευταία χρόνια από  την  τοπική αυτοδιοίκηση,  δυστυχώς  αντί  να  γίνουν  μάθημα  σε  αυτούς  που  θέλουν  να ανακατεύονται  με  τα  κοινά, έγινε το ΑΝΤΊΘΕΤΟ...
Προβλέπω να  ζούμε άσχημες καταστάσεις,  ''και  μη  χειρότερα''θα  ζήσουμε να  δούμε  και  τα  " ΜΑΎΡΑ ΧΆΛΙΑ "!!!!
Σε γενικές γραμμές... είναι αυτό που λένε ότι... της κοντής της φταίνε οι τρίχες!!

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την προσπάθεια σπίλωσης μελών της κοινωνίας μας και εμπλοκής μας στις μαλ......ες της δικής σας αστικής κοινωνίας.Παρακαλουμε για την άμεση αποκατάσταση των μελών μας γιατί θα αρχίζουμε να δαγκώνουμε.
Η συντονιστική επιτροπή σκύλων

Ανώνυμος είπε...

Με το τσιπάκι που είναι υποχρεωτικό και τακτικό εμβολιασμό σε κτηνίατρο δεν έχετε κανενα πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο πρόεδρος μέρα με τη μέρα μεταλλάσσεται, για πάρτε τον στα σοβαρά γιατί δεν είναι Γάλαρος απ' οτι διαπιστώνουμε.

Kaisaras είπε...

Πρόεδρε αν και καλό παιδί, δεν μπορώ να μην πω και τις αλήθειες.
Δυστυχώς για εσένα σέρνεις μεγάλο σκυλολόι, γι'αυτό καλα θα κανεις απο κουτάβι να γίνεις ντόπερμαν, αλλιώς καήκες. Τώρα για την συντονιστική επιτροπή, γιατί βρε αχάριστοι διαμαρτύρεστε, Προεδρική θέση σας εχουν δώσει!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλουμε θέσεις και ο λόγος είναι απλός,επειδη σε λιγο θα τους πάρουν στο κυνήγι με ζαρζαβατικά και εμείς ειμαστε σαρκοφάγα προτιμότερο να μείνουμε σκύλοι.
Σ.Ε.ΣΚ.(Συντονιστική επιτροπή σκύλων)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω τον κ. Νίκο μετά απο τόσα μαρούλια που του φύτεψε να του κάνει το βίο, αβίωτο!!
Νίκος προς Νίκον,
Παράδοσει κατ' οίκον.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιβάν Πτερούντιος (ο τρομερός),
ευελπιστεί οτι θα έχει τον Τελευταίο λόγο.

Ανώνυμος είπε...

NA YPOTHESOYME OTI O OIKONIZOMENOS EINAI TO SKILAKI TOY DHMOY H O PISTOS SINTROFOS TOY DHMARXOY!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έγραψε το ανακοίνωση του δήμου για την λαμπαδηδοδρομια ή ανθρωπος του Σακιώτη ήταν ή του Κουκούλη.Τόσα λάθη μαζεμένα δεν γινεταιΑκομα και η αυτόματη διόρθωση του υπολογιστή θα είχε διορθώσει τουλάχιστον τα ορθογραφικά λάθη γιατί τα συντακτικά και οι ανακρίβειες δεν διορθώνονται με τίποτε.

Unknown είπε...

Τώρα που τόσες μέρες παρακολουθώ τα σοβαρά και ασόβαρα καταλαβαίνω πως ο πρόεδρος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Ούτε ο νυν ούτε ο δελφινολαγός είχαν διαβάσει τον Καλλικράτη και έτσι τους κρέμασαν με μανταλάκια. Ασχετοσύνη απόλυτη δηλαδή. Άντε τώρα να μας σώσουν. Πάντως να ξέρετε ότι τα κανίς είναι δαγκωνιάρικα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Οικονόμου δεν είναι βλάκας. Βλέπει πως μπορεί να τους βγάλουν OFF. Τι συμβούλιο να κάνει; Προσπαθεί να δει πρώτα τι θα γίνει. Έχει πέσει μεγάλο μπάχαλο.

Ανώνυμος είπε...

Δε φτάνει που οι άνθρωποι είναι άσχετοι παρά πήγαν να κάνουν και τους τσαμπουκάδες. Οι υπάλληλοι τους έκαναν σύνδεση με το κέντρο και αποτέλεσμα τόμπολα.

Ανώνυμος είπε...

Έρε γέλιο που έχει να πέσει. Ευτυχώς δηλαδή που βλέπουμε τα μπλογκ και παίρνουμε χαμπάρι πως γίνεται της πόπης. Είναι βέβαια και μερικοί που τα έχουν κλάσει και άρχισαν να το λαλάνε και στα καφενεία. Πόσες μέρες έχουν κλείσει; Σκέψου τι έχει να γίνει σε πέντε χρόνια. Θα κλάψουνε μανούλες.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι νόμιζαν πως ο Οικονόμου ήταν μ@λ@κ@ς και θα καθόταν να φάει αυτός το κλίσμα. Την πάτησαν και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Ανώνυμος είπε...

Μπα; στενοχωρέθηκαν τα πουλάκια μου; ξύδια.

Ανώνυμος είπε...

Και μη χειρότερα να λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά sorry δηλαδή αλλά περιμένατε κάτι διαφορετικό; Μην τρελαθούμε κιόλα. Τέσερις ομάδες που η μια θα βάζει τρικλοποδιά στην άλλη. Αυτοί είναι του προηγούμενου αιώνα.

Ανώνυμος είπε...

κ. Γιαννούλη με το συμπάθιο κι όλας αλλά έφαγες τάπα διαρκείας.
Αρκεί να το προχωρήσει στο ίδιο μοτίβο!! Πάντως καλά θα κάνει να έχει και το νου του, τις πισώπλατες μαχαιριές να προσέχει από συνοδοιπόρους!!

Tsouxtra είπε...

Για ήρεμα, δεν θέλει και πολύ για να το πάρει επάνω του και μετά ποιος τον μαζεύει. Διόλου απίθανο εαν δεχθεί τις επιστροφές των όσων έσπερνε σαν ανεξάρτητος, προειδοποιήσεις, επιθέσεις και απειλές για παραβάσεις καθήκοντος.
Οι καιροί αλλάζουν όπως και οι άνθρωποι κ. πρώην ανεξάρτητε και νυν Πρόεδρε!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο Αγής έχει λαλήσει...
Τον καταστρέψατε ρε, δεν τον αφήσατε να ολοκληρώσει τον άνθρωπο τον αφήσατε με την Μ αύλα ρε, οτι έπαθε και ο Γιωργάκης Παπανδρέου δεν πρόλαβε να μας αποτελειώσει. Καλα κάνουν και σε κράζουν!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι σύμβουλοι του πρωην Μύθου τρίβουν τα χέρια τους από τη χαρά τους, κάποιοι άλλοι χαζογελάνε αμήχανα σαν ηλίθιοι και κάποιοι άλλοι έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ποιοι είναι σε κάθε περίπτωση?

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω οτι το ενα χέρι είναι του Μούρτζη και το αλλο, του άλλου Μούρτζη;
Εαν ναι τότε τον λυπάμαι τον ΝικΟικ. θα περάσει πολυ άσχημα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε αυτος ο Αρχηγος συνδιασμου και βλακας συνάμα, ζητησε απο το δημο να δει ποιοι χρωστανε.
Οταν το ζηταγε δεν ηξερε οτι χρωσταει και αυτος.
Κοιταξτε μουρη που εβαλε για Δημαρχος!! Βρε του «σχοινιού και του παλουκιού» εισαστε ολοι.

PONTIX είπε...

Γιατί οι μορφωμένοι μας τον είχαν διαβάσει τον Καλλικράτη; Ολίγη από γιουβέτσι και μπόλικο τυρί τριμμένο. Άκου λέει είναι και τσαντισμένοι. Αλλά πάρτε παράδειγμα από τους βολευτάς μας. Έτσι διοικείται η Ελλάδα. Γι' αυτό πάμε κατά διαβόλου. Τελικά ο πιο διαβασμένος ήταν ο Οικονόμου.

Ανώνυμος είπε...

Pontix έχεις απόλυτο δίκιο. Άμα ίσχυε για τους βουλευτές ότι ισχύει και για τους Δημοτικούς Συμβούλους τώρα οι μισοί και βάλε έπρεπε να κελαηδάνε από το κλουβί. Κατά τα άλλα τους φταίει η Χ.Α. Δεν κοιτάνε το χάλι τους οι χλεχλέδες. Όπου νάναι έρχονται εκλογές και θα φάνε καλά. Μαύρο και δαγκωτό.

Ανώνυμος είπε...

Λαϊκά δικαστήρια να στηθούν για τους προδότες. Κατάστρεψαν την Ελλάδα οι αλήτες. Ο κόσμος πεθαίνει και η μασαμπούκα πάει σύνεφο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Οικονόμου έπρεπε να είναι πρόεδρος της βουλής. Θα έβαζε τάξη στα λαμόγια. Νίκο προχώρα γερά με τσαμπουκά.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα σχόλια σας για τα μελλούμενα, τα οποία όμως δεν είναι και σίγουρο ότι θα γίνουν έτσι όπως τα προβλέπετε. Επειδή λοιπόν δεν πρέπει να είμαστε μηδενιστές, πιστεύω ότι έχει περισσότερη σημασία το γεγονός ότι, γενικά παρατηρείται μία βελτίωση τόσο ως προς το θέμα των σκουπιδιών όσο και ως προς το θέμα του νερού.
Τα λοιπά είναι περισσότερο γραφειοκρατικού τύπου , δείγμα του ότι οι πολιτικοί μας ταγοί δεν επιθυμούν να υπάρχει γνήσια και ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά να είναι εξαρτημένη από τους εκάστοτε κυβερνώντες.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο πρόσεχε τα αυτιά σου,
μάλλον η φωτογραφία δεν είναι τυχαία κατι υπονοεί.
Μην γίνεις πρόεδρος για το θεαθήναι!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι να πω, το άτομο εχει λαλήσει σας λέω.
Αμα δείτε με τι ύφος τριγυρίζει στη δημαρχεία θα πάθετε πλάκα.
Λες και είναι ο Barack Obama, μόνο η Beyoncé του λείπει.

Ανώνυμος είπε...

TO ELINIKO PROTERIMA, TA XONOYME STOYS ALOYS GIA NA HREMOYME EMEIS. NA VOÏTHISI PROSPATHEI O ANTHROPOS. AFISTE TIS KAKIES!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα σου έλεγα αλλα έχεις χάρη.
Αυτο μας έλειπε να περιμένουμε βοήθεια κι'απο τον Οικονόμου, ε δεν πας καλά άνθρωπέ μου.

Ομάδα Δίας είπε...

Υπάρχουν και μυοχαλαρωτικά σε υγρή μορφή στην είσοδο/έξοδο του Δήμου, διατίθενται δωρεάν για όσους τα χρειάζονται!!

Ανώνυμος είπε...

Αφιέρωμα στον ΝικΟικ.
Καβάλα στο δελφίνι,
τον κόσμο γύρισα,
είπα να σε ξεχάσω
μα σε πεθύμησα!!
Φτεροτός Νίκλασον

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο το...
Τρίο Al•Va•Ni...
Έχουμε και το Στούτζες...
Ντα•Ντα•Νίκ.
Νταβάς•Ντάουλας•ΝίκΟικ.
Εμπνευσμένο απο το Titánik...

Ανώνυμος είπε...

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, απο το Στούτζες εαν εξαιρέσεις τον δεύτερο γιατι το έμπλεξαν το παλικάρι, οι άλλοι δυο είναι για πολλές καντάδες. Παρε τον ενα και χτύπα τον άλλο ή παρε τον άλλο και χτύπα τον ενα;;
Ο ένας σπο το Κερκεζάν και ο άλλος απο το Ψαροκασελάν.

Ανώνυμος είπε...

Και με την ευκαιρία Δήμαρχε με την Μονή και τις παρανομίες της τι θα κάνεις γιατί προβλέπω αναταράξεις

Ανώνυμος είπε...

Για τη μεγάλη επιτυχία του φιστίκι φεστ δεν έχετε να πείτε κουβέντα; Όλο κακολογίες είσαστε. Έχετε μεγάλη εμπάθεια αλλά και ποιος σας δίνει σημασία. Στο τέλος η κακία θα σας μείνει.

Ανώνυμος είπε...

Τι ΑΛΒΑΝΙ
ΤΙ ΝΤΑΝΤΑΝΙ
ΟΛΟΙ ΣΚ@Τ@
ΜΕΣ' ΤΟ ΤΟΥΡΜΑΝΙ.
Τάδε Έφη Πυθαγόρας

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει πιο γελοιο πραγμα να βλεπεις ατομα που μεχρι χθες χλευαζαν το φιστικι φεστ, φετος να παρευρισκονται ως τιμητες του.
Κωλοτουμπα Φεστ!

Ανώνυμος είπε...

Σε παρόμοιο blog κάποια κυρία γράφει.
ΚΥΡΙΕ )()()(:bloger:)()()( ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.......
........)()()(:κ. Τάδε:)()()(.........ΑΠΟ ΣΟΥΒΑΛΑ
Κατι τέτοιοι ψήφισαν έφυγαν και θα φάμε στη μαπα το Μούρτζη.

Ανώνυμος είπε...

κ. Πρώην ΑντίΝερουλά μήπως έχουν δίκιο οι μεσαγρητες που σε βρίζουν...
Λαμογιάκο σε πήρε χαμπάρι ο Μούρτζης και σε έστηλε, τώρα έγινες και εσυ Οικονόμου που κορόιδευες!!
Μαθαίνω οτι απειλείς με ανεξαρτητοποίηση για μα σε φοβηθούμε... δεν χάνουμε και τίποτα σιγά τα λάχανα.

Ανώνυμος είπε...

Να του πείτε να παει να βρή τον Καρλή και την Κανελά.
Καλα τους κάνατε... Ολα τα πατσαβούρια σε μια ΛΕΚΑΝΗ.

Tsouxtra είπε...

Η κ.Τάδε απο Σουβάλα δεν μας κάνει πιο λιανά όταν έρχεται στο νησί ποια εκπομπή παρακολουθεί, της κ. Βέφας ή της Μενεγάκη;;

Ανώνυμος είπε...

κ.Οικονόμου μόνο ο Αγής σας έκραζε;;
Ενθυμούμαι οτι ηταν και ορισμενοι άλλοι.
Μήπως ο πιο πάνω γράφων Θα μπορούσε να μας διαφώτιση λίγο περισσότερο;

Ανώνυμος είπε...

Oi NtaNtaNi
Παραλία για χαρμάνι.

Avatar είπε...

κ.Αγή Μαρκαρηνέ έφαγες στενό ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ απο το σύστημα Μούρτζη. Ο Φιλεύσπλαχνος θεός είναι μεγάλος, σου ανταποδίδει αυτα που έκανες εσυ ο Καρλής και ο Καρδινάλιος. Τώρα δήλωσε ανεξάρτητος σε παίρνει. Εξάλλου την πρώτη Κυριακή στην καταμέτρηση σε άκουσα να βρίζεις και να απειλείς οτι θα παραδώσεις την πολιτική σου ταυτότητα στον Κουκούλη εαν δεν εκλεγείς.
Εδώ ταιριάζει το "Τα πάντα Εν Σοφία Εποίησε"...... σε εξέλεξε την τελεφταία στιγμή για να μπορεί να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα!!
Άραξε τώρα 2,5 χρόνια, περίμενε μέσα σε καμία επιτροπή σαν μέλος και τυχερός θα είσαι!!

Ανώνυμος είπε...

Νούμερο και μ@λάκ@ τον αποκαλούσε ο Αγής, οπου βρισκόταν κι οπου στέκονταν τον απαξίωνε, δεν ήταν βλέπεις απο πράσινα χνότα, φανταστείτε τον τώρα να είναι στην αίθουσα συνεδριάσεων και να του αφαιρεί το λόγο ο Οικονόμου τι έχει να γίνει!!
Καλά του κάνανε λαμόγιαρος και παρτάκιας είναι.
Κατι τέτοια σούργελα είχε ο Σακης και πρόκοψε.

Ανώνυμος είπε...

κ.ΜΑΡΚΑΡΗΝΕ η πληρωμή σας ηταν πολυ ...light flavors!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Οικονόμου νούμερο ήτανε και νούμερο θα παραμείνει δεν πρόκειται να αλλάξει, οσο για μένα μη χωλοσκάτε ορισμένοι έχω και εγώ τον τρόπο μου, τον τελευταίο λόγο εγώ θα τον έχω.

Ανώνυμος είπε...

Ναι εχεις κολλητάρια το Σκάλτσα και τον Καντηλιέρο. Άλλοι σωτήρες αυτοί!!
Η Τρίτη ή τέταρτη ομάδα στο συνδυασμό Μούρτζη είσαστε;
Κακομοίρηδες... Παράγοντες του Κ..λου είσαστε.

Kaisaras είπε...

Τώρα σε φοβήθηκαν, τελικά είσαι βουρλο ρε πρώην νερουλά τρομοκράτη, γιατι τρομοκράτης στις βρύσες μας ήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το νούμερο ο ΚΕΔΑΡΧΗΣ πρέπει να φάει γιαούρτια τελικά.
Βρε ηλίθιε ολα παράνομα και ρεμούλες, απορώ με τον ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ γιατι τώρα που είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν τον καθίζει στο σκαμνί... Νίκο το ξερεις οτι εχει κάνει λαμογιές, ολοι σας το ξέρετε!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Μήτσος σκέφτεται σοβαρά να τον διατηρήσει προεδρο γιατί και δείγματα γραφής έχει δείξει και πολιτικά αδέλφια είναι. ΄Ιδωμεν!!

Tsouxtra είπε...

Καλά τα λέει το Aegina Light... (Ο τελευταίος ας κλείσει πράγματι αυτή την ρημάδα την πόρτα)...
Αυτη ηταν και η τελευταία κίνηση...Roua Mat του ΣΑΚΗ προς το ΝΗΣΙ. Άφησε τη ΣΚΑΤ@ΥΛΑ να κλείσει την Πόρτα!!
Καρλή η Αίγινα θα σε θυμάται παντα σαν την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΑΤ@ΥΛΑ γιατι τη βρώμα σου την έσπειρες σε ολο το ΝΗΣΙ...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτη είναι η αλήθεια, τελικά ο Σάκης έκανε την αρχή της καταστροφής του νησιού και την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ θα την τοποθέτηση ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ με ολο αυτο το συνοθήλευμα που εχει για να διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος είπε οτι ο Οικονόμου μόλις δει τον κοτσίδια στην παραλία κρύβεται.
Μου φαίνεται οτι πιο πολυ φοβάται τη ΜΑΡΙΝΑ παρά το Ρούλη (απο το χοντ-Ρούλη).