Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

“Την Κυριακή 07/09/2014”... *Με Σαπφώ*… Εν Βράσει..!!

Της έλεγαν «ρε μη φωνάζεις, ηρέμησε, χαλάρωσε, δεν είναι τίποτα, θα σου περάσει» αλλά αυτή εκεί, τα είχε πάρει στο κρανίο.
Κάτι έχει υποψιαστεί ότι θα γίνει σε αυτό το παράλληλο Δημοτικό Συμβούλιο με τα Hobbit ή ξέρω και ‘γω πώς τα λένε. Κάποιοι φίλοι που πήραν την παράτολμη απόφαση να το  παρακολουθήσουν  προμηθεύτηκαν ήδη κράνη.  Λένε  μάλιστα πως θα πηγαίνουν τακτικά για να σπάνε πλάκα και να κάνουν καινούριο συκώτι.
Στο κάτω της γραφής όπως ακούσαμε, το συμμετοχικό θέατρο είναι της μόδας...
Βέβαια πρέπει να γίνει ερώτημα και στην τροχαία, αν επιτρέπεται να φοράει κανείς κράνος μέσα στην αίθουσα για λόγους ασφαλείας. Το θετικό στην υπόθεση είναι πως το θέμα με τα χρέη λύθηκε οριστικά, διότι δήλωσαν ότι κανείς τους δε χρωστάει. Τώρα βέβαια το ποιος το πιστεύει και ποιος όχι, είναι άλλη ιστορία. 
Να δούμε και τι θα κάνει αυτή η σοβαρή αντιπολίτευση...  Θα  μιλήσει  ή θα κάνει  το παγώνι..,  αλλιώς,  τουμπεκί  ψιλοκομμένο??
Δηλαδή έτσι απλά θα φανεί αν έχει δίκιο η Σαπφώ που φωνάζει  και ωρύεται  ή εμείς που δε μιλάμε και περιμένουμε να δούμε το έργο. Θα είναι φάρσα, θα είναι φαρσοκωμωδία, θα είναι τραγωδία?
Βέβαια αν πάρουμε υπόψη μας και τη θέση “γνωστού Blogger” που υιοθέτησε τη θέση του Ηλία, που θέλει σώνει και καλά να πηγαίνουμε πλυμένοι, τι έχουν άραγε στο μυαλό τους?
Μήπως  έχει  δίκιο που  πονηρεύτηκε η άλλη,  είναι και καχύποπτη  και σου λέει, 
από  μακριά  κι  αλάργα,  εδώ  πάμε  για... «Σόδομα και Γόμορα»!!
Εκτός αν εννοούσε Σόδομα και Γομάρια  οπότε  θα χρειαστούμε  και  τη βοήθεια από  ένα  καλόβολο  Γομάρι… γιατί εάν είναι δύστροπο και γαϊδουρομουλαρώσει στα τέσσερα καήκανε!! 
Το μεγάλο ερώτημα? είναι για γέλια ή για κλάματα αυτό το νταραβέρι που αρχίζει στης 07/09/2014? “Θα δείξει”.
Το  μόνο  πρόβλημα  όπως  πάντα  είναι  το  ποιος  τελικά  θα  πληρώσει  τη  ζημιά  και το ΜΆΡΜΑΡΟ...  ΠΟΙΟΣ??

62 σχόλια:

  1. Ήταν ένας γάιδαρος με μεγάλ’ αυτιά
    το παχνί δεν τ’ άρεσε, ήθελ’ αρχοντιά

    Ήθελε η μούρη του να φορέσει σέλα
    και να καμαρώνεται με το σύρε κι έλα

    Στο δρόμο που επήγαινε είδε μι’ αλεπού
    γάιδαρε, τον ρώτησε, για πού, για πού, για πού

    Δε σου λέω, αλεπού, τι δρόμο θε να πάρω
    την κακή τη σκέψη σου την ξέρω κυρα-Μάρω...

    ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα λεφτά χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολύ μαριονέτα ρε φίλε!!
    τι ώρα είναι να πάω, αυτό δεν είναι για να το χάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλεπού αγόρι μου ξέρει πολύ καλά και πού πάει και τι κάνει. Αφού τα είπαμε. Με όλους καλά. Χτες ΠΑΣΟΚάκιας, σήμερα ΝΔούλα, αύριο Τσιπρόπαιδο. Όλοι φίλοι είμαστε κορώνα μου, που έλεγε και ο Βασιλάκης μας. Τώρα τη σκυτάλη την πήρε ο γαμπρός. Συναντήσεις βλέπουμε μπράβους , γιακάδες, νταβάδες νυν και πρώην άρχοντες και παζάρι στου κουτρούλη το γάμο βλέπουμε. Εντάξει δεν το κάνουν και στα κρυφά. Ο άλλος έφυγε από το Υπουργείο και πάει μας τελείωσε. Ας πρόσεχε. Ρε αυτοί καλυβώνουνε τον ψίλο. Κάτι ψήνεται . Ρε μπας και ετοιμάζονται για εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πού είναι αυτό το παιδί ο Κώστας, που εκεί πέρα στου Μπαϊρακτάρη, ανάμεσα στους γύρους, τις πίτες και τα καλαμάκια , ξιφούλκησε με το ματωμένο καλαμάκι του, αφού είχε φάει πρώτα το κρέας και είπε ότι θα χτυπήσει τους νταβατζήδες; Κώστα εσύ έφυγες οι νταβατζήδες έμειναν. Εσείς φάγατε τα καλαμάκια τα χταποδάκια και τα ψαράκια και αυτοί έφαγαν εσάς. Φάγανε και δεύτερο Κώστα και τώρα νταραβερίζονται με τρίτο Κώστα. Τα έχουνε με τους Κώστηδες φαίνεται. Έρε κατακαημένη Ρούμελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι πάρετε ένα τάλαρο. Άστο κάτω μανδάμ αυτό έχει ένα δεκάρικο. Έτσι είναι συντρόφια . Μας πουλάνε και μας αγοράζουν με ένα τάλαρο και άμα δεν πιάσει βγάζουν και κανένα δεκάρικο λόγο και Λάκη ρούφα το αυγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα πάω την Κυριακή γιατί θελω να ρωτήσω τον κύριο Λιάπη εάν μπορώ το πρατήριο που έχω να το μετονομάσω, σε "του μόλου τα εννιάμερα και το σκαμνί της Χάιδως, αυτός είναι μορφωμένος άνθρωπος και θα μπορέσει να μου δώσει μία απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριοι διοικούντες σας βολεύει να είναι ένας ή δύο ή τρεις, έλα όμως που είναι πολλοί, έχετε στρέψει όλο τον κόσμο εναντίον σας με όλες αυτές τις π@π@ριές που κάνετε την υπεροψία και το δήθεν ότι κάποιοι είσαστε!!
    Υπάρχουν κινηματογράφοι που προβάλλουν έργα, υπάρχουν και θέατρά που παρουσιάζουν παραστάσεις, εσείς είσαστε το δεύτερο, "θέατρα με παραστάσεις του παραλόγου", αυτό θα γίνει για μια πενταετία και στο τέλος θα ζητάτε συγνώμη σαν τον Πετράκη!!
    Θα το γράψω σε όλα τα Μπλογκς γιατί εισαστε το κατι αλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ σωστή περιγραφή, το οτι αρκετοί δεν θέλουν να αναλάβουν κάποια θέσει το βλέπω φυσιολογικό,
    βρομάει μπαρούτι, τα πράγματα δεν είναι εύκολα.
    Ο Fantômas είναι ο Lakouvas?
    ترجمه "گل اخری گالیسیای...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι ένας γάιδαρος το ομολογώ . Αλλά ένας ίσον κανένας . Άρα κανένας . Ρε τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος άμα είναι φελός. Το ρίχνει στη φελοσοφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άμωμοι εν οδώ αλληλούιααααα. Ιδού γαρ εν ανομίαις συνελήφθην και εν αμαρτίαις εκύησε με η κάλπη μου. Κόφτε το ρε σεις θα μας τρελάνετε. Ομολογώ ρε, ομολογώ. Φτάνει δεν θα το ξανακάνω. Απεταξάμην ρε, απεταξάμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αίσχος κύριε AVATAR. Αυτό μόνο σου λέω αίσχος. Είσαι και εσύ ένας; Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα. Γιαυτό έχετε βάλει και το Φαντομά κάτω κάτω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε μπορείς να τα βάλεις ούτε με έναν που είναι πολλοί, ούτε με πολλούς που είναι ένας. Είναι αυτό που λένε ένα και να καίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετά την Έκθεση πάμε για εκλογές. Προετοιμασία άρχισαν. Προθέρμανση. Όχι είναι που ο μεγάλος είναι και αντιτέτοιος και θα στήριζε και το ΣΥΡΙΖΑ. Κατάλαβες κύριε Δρίτσα μας; Πάντως στο δούλεμα είναι μάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαααα!!! Avatar καρφώθηκες και πολύ κακά έκανες . Διότι εσύ δεν είσαι ο ένας από αυτούς. Οπότε δεν είσαι και κανένας. Άρα είσαι και εσύ ένας. Μεθαύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πάει ένας αλλά τι ένας και ποιος ένας; Τελικά δε μας λέει αυτός ο φωστήρας πόσοι πρέπει να είμαστε για να γίνουμε ένας.; Αν κατάλαβα καλά, λέει κάτι για 13% από κάτι που κάνει ένα. Συνεπώς όλοι οι ... αντιφρονούντες είναι ένας. Ρεπούση μου θα τρελαθώ. Θα γίνει ο συνωστισμός του ενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχετε πλακωθεί όλοι με τον ένας. Τι είναι αυτός ο ένας ; Από πού ξεφύτρωσε αυτό το βιολί πάλι. Δώστε να καταλάβουμε και μεις τι συμβαίνει . Ρε μυστήρια πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και γιατί να πάει ένας; Να μην πάει κανένας να το κάνουνε συναμετάξυ τους. Και σιγά να μη δηλαδή. Τρελάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφού υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που μας θέλουν ΕΝΑ κάνω Πρόταση. Από δω και πέρα να μη υπογράφουμε σαν Blogers αλλά σαν ο ΕΝΑΣ.
    Ο ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ.
    Ο ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακόμα δεν άρχισαν τα όργανα.
    Αργότερα ξυρίζουν το γαμπρό.
    Ο ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κ. Μούρτζη μέρα με τη μέρα θα διαπιστώνετε ολο και πιο πολυ οτι δεν έχετε ανθρώπους με τις ανάλογες γνώσεις για να διοικήσουν το καράβι που λέγεται, "ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ".
    Είναι αργά για δάκρυα Στέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η καλή μας αγελάδα
    τρώει κάτω στη λιακάδα
    μικρά χόρτα και μεγάλα
    για να κατεβάσει γάλα

    Να το κάνουνε τυράκι
    να το κάνουν βουτυράκι
    να το βάλουνε στο πιάτο
    να σου πουν ορίστε φάτο!

    Το οτι κάποιοι θα το φάνε...
    αυτό το τυρί είναι το μόνο σίγουρο.
    Ο κ. Pontix πρέπει να ξέρει καλύτερα,
    Μια και τα τυριά είναι η ειδικότητά του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλο το Τιμ του Δημήτρη Μουρούζη σε μυστικές συναντήσεις με τον Κωστάκη, τι έγινε κύριε Μούρτζη ξαφνικά θυμηθήκαμε τη Ν.Δ.? αφού οι άνθρωποι σας είναι το ΣΥΡΙΖΑ... τώρα διπλαρώνουμε τον Κατσαφάδο γιατί έρχονται παλούκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στου λερωμένου τη φωλιά...
    αδίκως ψάχνεις για Κ@λόχαρτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μυθος κ κουραφεξαλα!!
    Οταν εχεις λερωμενη τη φωλια σου......
    ΜΗΝ κοιτας να δεις αν εχει λεκεδες η δικη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο τίτλος Μύθος χάθηκε απο την στιγμή που δέχτηκε να κάνει κολεγιά με υποκείμενα που μια ζωή τον κατηγορούσαν στο Νησί και ειδικά στην παραλία της Αίγινας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κουραφέξαλα...
    Απο την ετυμολογια των Ελ.
    «κουραδες+φεξε μου+γλιστρησα»
    Δυστυχώς ορισμένοι..."ζειτε ωραια στην ασφαλεια του σκότους σας" εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε βρε ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ...(εγκάθετος, αυτός που επίτηδες τοποθετείται κάπου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έκτης "διαλογής" η επιλογή, για τη θέση του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου. Ένας λογικός άνθρωπος θα έβαζε το μυαλό του να σκεφτεί, οι άλλοι γιατί ΔΕΝ;;
    Πιστεύω ότι είναι δάκτυλος του Αιακού για να μπορεί να ξεπατώνει τον ΝίκΟικ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαθουσάλας...
    Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τις ασφαλιστικές εταιρίες (δούλεψε 40 χρόνια και πληρωνόταν για 900) να μια καλή ερμηνεία για το Μύθο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Μαθουσάλας κατέστρεψε τις ασφαλιστικές εταιρίες...
    Και ο Μαθουστάλας θα καταστρέψει το Δήμο!!!!
    Καλά σας λέει ο παραπάνω εγκάθετους, για να εκδικηθούν οι Συριζαίοι τον Κουκούλη, σας πότισαν και φυτρώσατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aiakos & Lakouvas,
    έγκυρες πηγές ενημέρωσης.
    Ψαρόγατος τ'ανάσκελα για να γίνει προεδρός αχαχούχαααααααα!!!!
    Νιάουυυυυυυυυυυυυυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θου κύριε Λάκη φυλακήν το στόματί μου, ότι τα πάντα εν βλακεία εποίησαν. Και άφες αυτοίς, τα αμαρτήματα αυτών, ου γαρ οίδασι τι ποιούσιν. Και διαφύλαξον αυτούς από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Εις πολλά έτη οικοδέσποτα.
    Ο ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1. Τότε ὁ Μΰθος ἐλάλησε τοῖς ὄχλοις καὶ τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ
    2. λέγων· ἐπὶ τῆς Μωσέως καθέδρας ἐκάθισαν οἱ γραμματεῖς καὶ οἱ Φαρισαῖοι.
    3. πάντα οὖν ὅσα ἐὰν εἴπωσιν ὑμῖν τηρεῖν, τηρεῖτε καὶ ποιεῖτε, κατὰ δὲ τὰ ἔργα αὐτῶν μὴ ποιεῖτε· λέγουσι γάρ, καὶ οὐ ποιοῦσι.
    4. δεσμεύουσι γὰρ φορτία βαρέα καὶ δυσβάστακτα καὶ ἐπιτιθέασιν ἐπὶ τοὺς ὤμους τῶν ἀνθρώπων, τῷ δὲ δακτύλῳ αὐτῶν οὐ θέλουσι κινῆσαι αὐτά.
    5. πάντα δὲ τὰ ἔργα αὐτῶν ποιοῦσι πρὸς τὸ θεαθῆναι τοῖς ἀνθρώποις. πλατύνουσι γὰρ τὰ φυλακτήρια αὐτῶν καὶ μεγαλύνουσι τὰ κράσπεδα τῶν ἱματίων αὐτῶν,
    6. φιλοῦσι δὲ τὴν πρωτοκλισίαν ἐν τοῖς δείπνοις καὶ τὰς πρωτοκαθεδρίας ἐν ταῖς συναγωγαῖς
    7. καὶ τοὺς ἀσπασμοὺς ἐν ταῖς ἀγοραῖς καὶ καλεῖσθαι ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων ραββὶ ραββί.
    Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1. Τότε ο Μΰθος μίλησε στα πλήθη και στους μαθητές του,
    2. λέγοντας: «Πάνω στην καθέδρα του Μωυσή κάθισαν οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι.
    3. Όλα όσα σας πουν, λοιπόν, κάντε και τηρείτε, αλλά κατά τα έργα τους μην κάνετε. γιατί λένε και δεν κάνουν.
    4. Δένουν, μάλιστα, βαριά και δυσβάστακτα φορτία, και τα θέτουν πάνω στους ώμους των ανθρώπων, αλλά αυτοί με το δάχτυλό τους δε θέλουν να τα κουνήσουν.
    5. Και όλα τα έργα τους τα κάνουν, για να τους δουν με θαυμασμό οι άνθρωποι. Γιατί πλαταίνουν τα φυλαχτά τους και μεγαλώνουν τα κράσπεδα,
    6. και αγαπούν το πρώτο κάθισμα στα δείπνα και τις πρωτο καθεδρίες στις συναγωγές
    7. και τους χαιρετισμούς στις αγορές και να καλούνται από τους ανθρώπους: “Ραβί Ραβί”.
    Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ξέχασες τους γάμους κ τις κηδείες.
    Οπου γάμος κ γιορτή ο Μύθος είναι πρώτος!!
    Για να δούμε αύριο τι ψάρια θα πιάσουνε... Λες να είναι δρακαινες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Δήμαρχος είναι ο άρχοντας του τόπου. Είναι ο πρώτος πολίτης. Πολλοί το θεωρούν τιμή να τον καλούν στις χαρές τους και να παρευρίσκεται στις λύπες τους. Αυτά είναι ήθη και έθιμα του λαού μας. Ε! δεν είναι σωστό να τα μηδενίζουμε όλα. Τώρα σαν Δήμαρχος θα κριθεί από τον βίο και την πολιτεία του. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του. Καλό είναι η κρίση αυτή να είναι από τα πεπραγμένα τους και όχι εκ των προτέρων (a priori).Τα πικρόχολα σχόλια υποδηλώνουν εμπάθεια και δείχνουν ότι ο κρίνων μάλλον παρά ο κρινόμενος βρίσκεται εν αδίκω.
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα συμφωνήσω με το φίλο.
    Να μην ξεχνάμε όμως ότι η δημοκρατία...
    βασίζεται στην "ελευθερία του λόγου".
    Ο καθένας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, "χωρίς βέβαια να προσβάλλει" με υβριστικό ή ειρωνικό σχόλιο, έχοντας στόχο τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

    Ο παραπάνω σχολιαστής εκφράζεται έτσι γιατί έτσι το βλέπει.
    Για εμένα είναι φυσιολογικό, ο Δήμαρχος ή αντικαταστάτης αυτού και εκπρόσωποι τοπικών αρχών να παρεβρίσκονται σε εκδηλώσεις, σε λύπες και χαρές!! (My personal view!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σήμερα στης 11:00 π.μ.
    η Αίγινα αλλάζει
    η Αίγινα καγχάζει
    η Αίγινα ρημάζει
    η Αίγινα σπαράζει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ένα μεγάλο μπράβο για τις επιλογές των μυαλωμένων Αιγινητών για τις προοδευτικές ιδέες τους. Όλοι αυτοί, την σημερινή ιστορική για την Αίγινα ημέρα, να βάλουν τις παραδοσιακές στολές τους (φουστανέλες κλπ) και να παρευρεθούν στην πρώτη συνεδρία για την εκλογή προεδρείου Δημοτικού συμβουλίου, όπου θα προεδρεύσει (εδώ θέλει την προσοχή σας) ο εκ Πέρδικας μειλίχιος και εύγλωττος αγορητής ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΡΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το λέει και το...
    Τα του Καράμπελα έμπλεξε με της ΧΑ'Ι'ΔΟΣ!!
    Μαύρα χάλια και το πιο ωραίο θα προτείνει τον Ψαρόγατο για Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πιστεύω ότι η συμπεριφορά του Οικονόμου θα αλλάξει και θα σταθεί στο ύψος της θεσμικής θέσης που ανάλαβε. θα είναι Πρόεδρος για όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και για όλους τους Αιγινήτες. Όσο για το πόσοι τον ψήφισαν και γιατί, αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το σκεπτικό και τον τρόπο που λειτουργεί η στυγνή αντιπολίτευση. Μήπως δηλαδή υπήρχε περίπτωση να εκλεγεί Πρόεδρος από την αντιπολίτευση; Ας αλλάξουμε λίγο επιτέλους νοοτροπία και ας αφήσουμε τις κακιούλες κατά μέρος. Να του ευχηθούμε να αποδειχθεί άξιος και καλή επιτυχία στο έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άρχισαν με το καλημέρα παιδάκια...
    Ο Φίτζι προσπάθησε να δείξει ήθος και μεγαλοψυχία αλλα δεν του βγήκε.
    Φιλιππάκι την αλλη φορά την τέταρτη θέση θα έχεις γιατί τρίτος θα είναι ο Γ. Κοττάκης. Μην ζοριζεσαι τα κατάφερες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτές τις εξυπνάδες τις λένε κάποιοι μεταξύ τυρού και αχλαδίου για να θολώνουν τα νερά. Σαπουνόφουσκες δηλαδή. Δεν τσιμπάμε και δεν πέφτουμε στη φάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σήμερα παίχτηκε..............
    Η μεγαλύτερη Σαπουνόπερα των Αιώνων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χαχαχαχα! Μετά τον Μούρτζη ''δήμαρχο'',Νταβάδες κ.λ.π. θα έχουμε και τον Οικονόμου σε θεσμική (ευτυχώς)θέση!!! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θέλω να δω αυτούς που τους ψήφησαν σε λίγο καιρό (γιατί είναι λαϊκά παιδιά) που θα κρυφτούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κάποιος γράφει ότι ο Μούρτζης έκανε κίνηση ματ με τον Οικονόμου το εννοεί ή κάνει πλάκα; Γιατί αν το εννοεί μετά την ψηφοφορία νομίζω ότι δεν έχει καμία συναίσθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Συντριβή η ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου Δημ. Συμβουλίου.
    Καλύτερα να μην τον έβαζε ο Μήτσος σ΄αυτή τη διαδικασία.
    Η μηδενική αποδοχή της αντιπολίτευσης είναι μεγάλο αγκάθι για τον Οικονόμου.
    Δύσκολα θα τα βγάλει πέρα. Όχι ότι οι προκάτοχοι του ήταν πιο άξιοι. Τουλάχιστον ο Νίκος Γιαννούλης δεν έκλεψε και δε ζήτησε συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όχι ότι μου είναι συμπαθείς ο Οικονόμου ,αλλά κατά το κατάστημα και ο πελάτης.
    Μη μου πείτε ότι υπάρχει σοβαρότητα και από την μεριά της αντιπολίτευσης;.Παρακολουθήστε τα Δημοτικά συμβούλια από το PORTAL και θα δείτε ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι της αντιπολίτευσης –οι οποίοι ήταν σχεδόν οι ίδιοι και στον προηγούμενο Θίασο-Δημοτικό συμβούλιο-τι αποφάσεις έπερναν.Γιατί έλεγαν Όχι γιατί έλεγαν Ναι,γιατί Παρών και είμαι σίγουρος ότι η “Ένσταση” για τον Οικονόμου δεν έχει βάσει.Απλά,γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν, μηδενός εξαιρουμένου.Μένουν τα καινούργια πρόσωπα να δούμε “τι καπνό φουμάρουν”.
    ΕΙΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τι να Είδωμεν...
    Οτι ηταν να δούμε το είδαμε...
    Και μη χειρότερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πολλές φορές η συναίσθηση της ευθύνης διορθώνει τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ο Οικονόμου έχει φιλότιμο. Ελπίζω ότι θα υπερισχύσει μέσα του το αγγελάκι και όχι το διαβολάκι.
    Ο ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το Μούτζη ποιος θα τον συγκρατήσει που ακόμα δεν ανάλαβε και άρχισε τις κόντρες με τους Κουκουλικούς; Οι Κουκουλικοί βγήκαν με 50% παρά κάτι ψιλά και οι Μουτζικοί με 50% και κάτι ψιλά. Ο αγώνας δηλαδή ήταν φίφτυ-φίφτυ. Δηλαδή τώρα ο δήμαρχος "για όλους τους Αιγινήτες" θα επιδείξει τους μισούς παρά 32; Δεν κάνω κανένα σχόλιο για να μην παρεκτραπώ. Σοβαρότης μηδέν.
    Ο ΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Υπάρχει και η δεύτερη περίοδος που είναι πάντα πιο δύσκολη από την πρώτη. Τότε μπαίνουν οι επίλεκτοι. Το άσχημο είναι που άρχισε από την πρώτη στιγμή τις κόντρες χωρίς λόγο και αιτία και καμία σημασία. Υποσχέθηκε ότι θα είναι δήμαρχος για όλους τους Αιγινήτες. Εμείς δεν τον ψηφίσαμε για να πάρει εκδίκηση από τους Κουκουλικούς. Στα -ήντα του είναι καιρός να γίνει σοφότερος να καλλιεργήσει την ενότητα και όχι την αντιπαλότητα. Θα κερδίσει δε θα χάσει. Γιατί όλοι κρίνονται τελικά μόνο από την ιστορία. Ας προσπαθήσει να μην αφήσει έναν άσχημο Μύθο φεύγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γνώμη μου είναι για να μην υπάρχουν παράπονα από τους εναπομείναντες στα κρύα του λουτρού συμβούλους, ο Δήμαρχος να τοποθετήσει πάραυτα, στην θέση του συμβούλου ύδρευσης τον Αγή, συμβούλου κτιρίων τον Πάλλη Στυλιανό ή Ελευθέριο, σύμβουλο νεολαίας τον Βατικιώτη Δημήτριο (Ντάουλα), σύμβουλο αθλητισμού τον Μαρμαρινό Στυλιανό, σύμβουλο σε θέματα ναυσιπλοΐας Κραουνάκη Γεώργιο, σύμβουλο σε θέματα υγείας Θεριανό Στέλιο, σύμβουλο σε θέματα αλιείας τον Καραγιάννη Δημήτρη (Καντηλιέρο) και όλους αυτούς να τους εποπτεύει ο Σκαλτσιώτης Γεώργιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δηλαδή το να βγάλει τα τυχόν "απλυτα" στη φόρα σημαίνει οτι παίρνει εκδίκηση απο τον πολιτικό αντίπαλο;Κάποια στιγμή θα πρέπει και εμείς οι πλειβείοι κουτο Αίγινήτες να μάθουμε, οι φωστήρες που παρίσταναν τους εθνοσωτήρες,μέχρι ποιό σημείο μάθαιναν ταμπούρλο στην πλάτη μας και με το αζημείωτο βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πρέπει να τα βγάλει. Και μπράβο του άμα τα βγάλει. Αλλά αν θέλει να βγάλει άπλυτα να ξεκινήσει πρώτα από τα δικά του. Γιατί μη μου πεις ότι δεν έχει δικά του αγαπητέ προηγούμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αν έχει λέει... Φιλε μου ο ένας αντιδήμαρχος, με ενα νησί στην πλάτη του που με δική του υπογραφή συνεχίζεται η παρανομία του Πιπίλα και με ενα καταχρεωμένο Λιάπη...
    Έχει κι'αλλα βέβαια αλλα απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!!
    Εγώ πιστεύω ότι θα ΚΟΛΟΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Απ' τα πολλά κυρ Μύθο μας
    ενα θέ να κρατήσεις...
    Πως το ... Ουνί δεν ειν' αρνί
    για να το κλίσης στο παχνί...

    Αν θέλεις ψευτοτσέλιγκα
    κάποτε να προκόψεις
    τις παιδικές συνήθειες
    θα πρέπει να τις ΚΟΨΕΙΣ!!

    ... Το δεύτερο στίχο τον δανείστηκα,
    παει πακέτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Στον ΨΑΡΟΓΑΤΟ πέταξε
    σανίδα σωτηρίας ο άλλος Νίκος.
    Με λίγα λόγια...
    Τώρα το γλυκό έδεσε,
    Nikos + Nikos + ApokoLidis...
    Το τρίο Στούτζες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. τσουχτριτσα γιαννακη θυμασε που πεταγεs καρεκλεs στη παραλια και παρακαλουσεs στο fb να δειρουν τον αιακο?
    κατσε τωρα στο καναπε για να βλεπειs πωs δοιηκουν.και που σε τσουχτρα χοντροβουβαλο ευτηχωs που παραιτηθηκε ο βαγγελακηs αλλιωs tikitaka everyday

    γιαννααααακηηηηηηη το γαλατακι σου μωρο μου

    νιααααααοοοουυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μη το βαράτε ρε παιδιά για ένα καθισματάκι. Του τόδωσαν δεν τόκλεψε είναι καλό παιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 11:26 μ.μ. Μαζί με τον παρακάτω θα βρεθείς σύντομα.
    Τρίτη, 13 Μαΐου
    Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών η απολογία του Δημάρχου Ελληνικού- Αργυρούπολης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή