Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

... ΥΠΆΡΧΟΥΝ ... '' ΠΙΡΆΝΧΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΜΑΣ " ... Ή ΜΌΝΟ ...ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΜΑΣ??

Το νερό, του νερού, ω νεράκι μου καλό... που'σαι σε παρακαλώ!!
Δανείζομαι την έκφραση που χρησιμοποιούν αρκετοί, του "Αγίου λούτσου ανήμερα."
Δυστυχώς έχει δημιουργηθεί μια πολύ νερουλή κατάσταση με το νερό της Αίγιναs.
Πολύ η βουή, πολλές οι φήμες, πολλά τα χαμένα κυβικά, λένε κάποιοι... πολλά τα χαμένα λεφτά λένε άλλοι, κλεμμένα ρολόγια, εξαφανισμένα πειστήρια και κανείς αρμόδιος δεν αισθάνεται την υποχρέωση να πει στον κοσμάκη, στον καταναλωτή, 
στο συνηθισμένο υποζύγιο, στο "κορόιδο της όλης υπόθεσης" που μια ζωή πληρώνει, 
ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ...!! Μια ανακοίνωση ρε αδερφέ. Ναι είναι έτσι, όχι δεν είναι έτσι... 
" Όλα στα μουλωχτά." Μας φτύνουν και χαμογελάμε ηλίθια γιατί νομίζουμε πως ψιχαλίζει. Μαθαίνουμε για παράδειγμα για μια μήνυση του πρώην περιφερειάρχη του κ. Δ. Κατσικάρη κατά κάποιων Δημοτικών Αρχόντων, κατά αγνώστων, κατά υπαλλήλων, κατά του κακού μας του καιρού??   Άγνωστο...
Καπάκι έρχεται μια μήνυση, ενός ιδιώτη κατά ενός Bloger, όχι γιατί τον ονομάτισε, αλλά γιατί τόλμησε να πει τη λέξη νερό... Είναι σαν το ανέκδοτο με τον θεούσο, που μια φορά βλαστήμησε, χωρίς να το θέλει, γιατί τον τσίμπησε ένας οίστρος (μύγα που τσιμπάει τα βόδια). Εμείς λοιπόν επειδή δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε βόδια, όπως ίσως θέλουν κάποιοι, ρωτάμε κάθε αρμόδιο που είναι υποχρεωμένος να μας δώσει επιτέλους μιαν απάντηση. Όχι σε εμάς, "αλλά σε όλο το Λαό της Αίγινας." Όχι γενικά και αόριστα... 
Όχι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... "Συγκεκριμένα:" Υπάρχει τελικά ζήτημα...
ΝΑΙ ή ΌΧΙ??   Αν ναι ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι? Πόσα είναι τα … χαμένα κυβικά? Είναι 450.000 κυβικά? Πόσα είναι τα χαμένα λεφτά? Είναι 450.000 ευρά? Είναι με το χρόνο? Είναι με την τετραετία? Είναι με το μήνα? Είναι αέρας κοπανιστός?? 
Υπάρχει δεν υπάρχει έλεγχος?? "Υπάρχει δεν υπάρχει αρμόδιος??" Ποιος παραλαμβάνει, ποιος τα βεβαιώνει και ποιος τα πληρώνει??  Ονόματα και διευθύνσεις παρακαλώ...
Ωραία θα μας πείτε, (το θέμα είναι στη δικαιοσύνη). Και αυτό τι σημαίνει? Εμείς δεν πρέπει να ξέρουμε τίποτα? Τι λέτε ρε λεβέντες? Ποιος σας τα έμαθε αυτά τα φούμαρα??

Και όπως λέει το λαϊκό το άσμα, «βρε Μπουρνάζε μου τελώνη, τη ζημιά ποιος την πλερώνει?» Κατά τα άλλα έχουμε κρίση... Τρικυμία στον εγκέφαλο έχουμε.!!!!
Τώρα κατά που μουντάρουν τα ΠΙΡΆΝΧΑΣ... 
το αφήνουμε στην κρίση σας.!!!!

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Lakouva πέστα, άλλος ένας τόλμησε και παραλίγο να τον φάνε νύχτα κάτι λαμόγια, γιατί άμα θα έρθει ο υποθαλάσσιος θα κοπούν πολλές μάσες, ξέρουν αυτοί από τέτοια!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Υποαλάτιος απο πληροφορίες θα περάσει και απο τη Μονή για να εξυπηρετούνται και οι νόμιμες εγκαταστάσεις!! Θα μεριμνήσει ο καινούργιος ΑντιδημαρχοΝταβάς!!

Ανώνυμος είπε...

Πέρασε και κάποιος άλλος χθες κάθησε τον εξυπηρετηςαν και έφυγε και ενώ ο υιός του κολλητού τον είχε εντοπίσει μάλλον δεν ειδοποίησε τον υιός του άλλου κολλητού.´Ηθελε ο ίδιος να έχει άποψη για το τι γίνεται στο νταβατόνηςο και τωρα ξέρει και για τα τραπεζοκαθίσματα και τα ψησίματα για τα παράνομα κτίςματα και για τις βάρκες και για τις αποδειξειςΤώρα γιατί δεν τον ειδοποίησε ας τα βρούνε μεταξύ τους είκοσι χρονια φίλοι ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Για τους νταβατζήδες η φιλία σταματάει εκεί που αρχίζουν τα συμφέροντα, εκεί αρχίζουν και τα κλασίματα!! Θα τρίβει τα ματια του στις βουλευτικές!!
Ο είκοσι χρόνια κολλητός ας πρόσεχε!! Μόλις έρθει η ώρα τότε... πιάς'το αυγό και κούρευτο!!

Ανώνυμος είπε...

Η μήνυση έγινε στην Τρελοκοτσιδού όπως τον αποκαλούν κάποιοι. Προσωπική άποψη, ο Κοτσίδιας τα έχει τετρακόσια και βγάζει πολλά στη σέντρα, γι'αυτό τον θάβουν μπας και ξυπνήσει κάποιους Μαλ@κοΜαλ@κες και σταματήσουν οι αρπαχτές των επιτήδειων...

Ανώνυμος είπε...

Εχω ενα βουλευτή κολλητό και θα κανω νταραβέρια να πάρω τα Περιστέρια θα στήσω νόμιμη επιχείρηση όπως είναι στη Μονή, φτάνει το βουλευτιλίκη η χρειάζεται μεγαλήτερο βύσμα??
Ο υποθαλάσσιος θα περάσει και απο εκεί?? Εαν ναι εχει καλός, αλλοιώς να κανω νταραβέρια για λεούσες!!

Tsouxtra είπε...

Ο αντιδήμαρχος ύδρευσης έκανε Μπλούμ μέσα στον λάκκο με τα πιράνχας, είχαμε και μας τελείωσε, κανείς δεν τον υπονομεύει μόνος του έβγαλε τα μάτια του μαζί με το νερουλά του Μεσαγρού με τον άγριο και μαζί με όλη τη συμμορία που έχει φτιάξει για την μασαμπούκα... οπότε αφήστε την κλάψα ότι είναι και καλά ...Ω αντιδήμαρχος... ύδρευσης!! Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά ο κοσμάκης στα καφενεία!!

Ανώνυμος είπε...

Η Καιτούλα σε χρόνο μηδέν εξαφανίζει, Ρηγόπουλο & Νταβά απο μια ροχάλα και τέλος!!

Ανώνυμος είπε...

Η Καιτουλα ειναι αυτή αριστερά του Μύθου στον αγιασμό του δημαρχείου;απο ότι φαίνεται άρχισε να λειτουργεί ως η παρά τον δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αφού ο υιός είδε τον μεγάλο κάτω απο το μαγαζί της παραλίας γιατί δεν το είπε στον Μονάρχη και εκείνος όχι μόνο τον πέρασε με την βάρκα απέναντι δεν έλαβε κανένα μετρό προστασίας όπως την προηγούμενη φορά και την πάτησε άγρια.Τόσο μεγάλο λάθος ή δεν ήταν λάθος

Unknown είπε...

Εδώ είναι δηλαδή και τα τρία . Πατέρας γιός και πνεύμα. Λείπει μόνο το οινόπνευμα. Γιαυτό και εγώ ο μ@λ@κ@ς μένω δεμένος τόσα χρόνια στο μαρούλι. 20 χρονώ γομάρι που λέει και το τραγούδι. Τι να γράψει και η τρελοκοτσιδού; Τα έχει βάλει με όλα τα λαμόγια αλλά δεν της δίνει κανείς σημασία. Είναι πολύ μεγάλη η διάβρωση αδέρφια.

Kaisaras είπε...

Μπορείς να γίνεις λιγο πιο σαφείς για να καταλάβουμε και εμείς, υιός, μεγάλος, μονάρχης. Απέναντι που?
Έφαγε καρότο κάποιος?

PONTIX είπε...

Κυρ Μέντιο για χαρά σου. Χαίρομαι που ήρθε άλλο ένα ζώο στο τσίρκο. Τα μασάνε όλα αδερφέ, τα τρώνε όλα. Εσένα σου φάγανε το μαρούλι και σούμεινε το κοτσάνι. Εμένα μου φάγανε το τυρί και μούμεινε η φάκα. Δε θα αφήσουνε χριστό.

Ομάδα Δίας είπε...

κ. Pontika... Ένα είναι βέβαιο και θα το διαπιστώσουν ορισμένοι πολυ σύντομα... Είναι αυτοί που θυσίασαν τα παντα μόνο και μόνο για να διοικήσουν, άλλοι για να τ'αρπάξουν και κάποιοι που έχουν την ελπίδα να ξεχρεώσουν μέσω του δήμου. Τους αφιερώνω το παρακάτω!!
'' Όσες λακκούβες κι'αν γλυτώσεις στην τελευταία είναι ο Κροκόδειλος!! ''

Ανώνυμος είπε...

Πάμε Μονή σήμερα θα έχει πανηγύρι!

Ανώνυμος είπε...

Αν πάνε όπως λέγεται σήμερα ΜΟΝΗ τότε δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο .Εκτος απο τον επιχειρηματία υπάρχουν και εργαζόμενοι και είναι άδικο να την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε τιποτε.

Ανώνυμος είπε...

Με το σκεπτικό αυτο ρε φίλε θα κανω και εγώ μια παράνομη επιχειρήσει θα πάρω πέντε Έλληνες και έξι εφτά Αλβανούς και όλα καλα... Θα το διατυμπανίζω κι'ολας μη με πειράζετε γιατί ταΐζω στόματα. Ρε μας δουλεύετε??

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου λέω τίποτα.
Η παραπληγική παράταξη Μούρτζη πριν ακόμα ορκιστεί σφαζετε ο ένας με τον αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται χρόνι άρες μέρες στη Σουβάλα ένα τρίο του ΙΚΑ και πλακώνει τους ελέγχους.Την επόμενη ξανά.Τους ρωτάω καλά ο κόσμος γιορτάζει εσείς δεν έχετε αλλου να πάτε;Αστα ρε φίλε τι να κάνουμε μας έστειλαν.Γιατί δεν πάτε Αίγινα ΑΓΙΑ Μαρίνα ΠΕΡΔΙΚΑ ;Εδω μας είπαν απάντησαν.´Ετσι εφαρμόζεται απο ότι φαίνεται η σημασία που δίνουν στην περιφέρεια του νησιού!

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνει που αναβαθμίζουν την περιοχή με την παρουσία τους φωνάζετε κιόλας.Στη Μονή ήθελες να πάνε που εργάζονται είκοσι άτομα όπως λέει και ο ιδιοκτητης και να μπλεξουν με τους αιρετους?

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι αυτό το άθλιο γουρούνι που είναι υπεύθυνο για το νερό;;
Πάλι βρε αλητήριοι μας αφήσατε χωρίς νερό, ρε θέλετε και τουρισμό στο νησί, ερχόμαστε τριήμερο και τα κουνούπια από τα σκουπίδια και τη βρωμιά σας μας ρήμαξαν εμάς και τα παιδιά μας. Ρε αλητήριοι ήθελα να ξέρα δεν έχετε λίγη ντροπή, λίγη τσίπα δεν έχετε επάνω σας, ου να μου χαθείτε ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

Το ενα γουρούνι λέγεται ξυπόλυτο κ το άλλο Καρλής.
Τώρα που σου λήφθηκε η απορία θα έχουμε νερό και ο άλλος καραγκιόζης θα μαζέψει τα σκουπίδια, ασε ρε φίλε.
ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑ ΠΟΛΥ" ΝΟΥΜΕΡΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Η ανάπλαση στη πλατεία εθνεγερσίας έγινε επί ημερών Κουκούλη, επί Σακκιώτη ρήμαξε και επί Μούρτζη θα γίνει ξανά πάρκιν αυτοκινήτων [ούτε καν νόμιμο πάρκιν]. Αυτά και άλλα πολλά έχουμε να δούμε....

Ανώνυμος είπε...

Μην βιάζεστε. Υπομονή. Ο ψέυτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Του χρόνου ακριβώς τέτοια εποχή δυστυχώς όλοι θα ψάχνονται για το τι θα μας έχει συμβεί.
Και μην ακούσω δεν το ξέραμε, δεν το περιμέναμε κλπ γιατι ευθύνη θα έχουν όλοι, ανεξάρτητα αν τοτε θα εχουν διαφοροποιηθεί. Ειδικά οι "μορφωμένοι" του Μούρτζη που ξέρανε πολυ καλά τι αχρηστους στηρίξανε.
Τεμπέληδες, αργυρωνητοι, καταχραστές, ψωνάρες, ψυχικά ανώμαλοι και λαμόγια ενώθηκαν και πήραν τον δήμο.
Φωτιά και τσεκούρι θα πέσει όμως και δεν θα ξεφυγει κανένας..

Tsouxtra είπε...

Το αλατόνερο παει σύννεφο!!
Ωραία εικόνα, να τους χαιρόμαστε!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ

Νίτσα Λουλέ. "Aποχαιρετισμός στο Δήμαρχο".
Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 02:19

Συνήθως ο αποχωρών απο τα κοινά φροντίζει έστω και στο τέλος για την υστεροφημία του. Στην δική σου περίπτωση Σάκη Σακιώτη ισχύει το αντίθετο. Για τρίτο καλοκαίρι καταδίκασες ντόπιους και μη να ζήσουν ένα ακόμη Δεκαπενταύγουστο αγκαλιά με τα σκουπίδια. Άνθρωποι, τρωκτικά, περιττώματα, γίναμε ένα. Δέκατη έκτη μέρα σήμερα, του Αυγούστου 17 και στον κεντρικό δρόμο των Αγίων οι πλαστικές σακούλες ψήνονται στον ήλιο και οι οσμές που αναδύονται τραβούν όλο και περισσότερα ζωντανά για εξερεύνηση. Ακόμη ένα Δεκαπενταύγουστο με κομμένο νερό, λακκούβες στους δρόμους και παραλίες χωρίς δοχεία, για να μαθαίνουν τα παιδιά πως το σακουλάκι από το παγωτό πρέπει να το πετούν εκεί και όχι στην άμμο. Θυμάμαι με πόση επιμονή, χρόνια πριν, προσπαθούσες ξανά και ξανά να εκλεγείς δήμαρχος. Και τα κατάφερες Με το σλόγκαν "ψηφίστε".

Και ο κόσμος είπε, "άντε" και σε ψήφισε. Μόνο που δεν υπολόγισε σωστά. Και το νησί βούλιαξε στη βρώμα και το νερό έγινε πιο αλμυρό κι από τη θάλασσα. Ένα τόσο όμορφο νησί με ιστορία όσο λίγα. Ένα νησί που πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης επέλεξαν για ξεκούραση ή για μόνιμη κατοικία, το καταδίκασες με την πολιτική σου στην απόλυτη μιζέρια. Ανικανότητα; Αδιαφορία; Και τα δύο θα πώ εγώ. Το διοίκειν δεν έχει να κάνει με την υπαλλήλικη θητεία σε νεκροταφείο ενός δήμου. Και οι δημότες δεν προσφέρονται για αρνιά σε σφαγείο του όποιου θέλει να κάνει το κέφι ή το όνειρό του πραγματικότητα. Κανείς δεν σου μίλησε για τα… μεταξωτά εσώρουχα και τους… επιδέξιους;

Ξέρω πως κάποιοι θα πουν πάλι πως ξεπερνώ όρια, δεν φέρομαι με πολιτισμό, όπως είπαν και πέρυσι που με άλλους δέκα κατοίκους εναποθέσαμε τις σκουπιδοσακούλες μας έξω από το σπίτι σου. Θα ψελλίσουν και κάτι για την αριστερή μου καταγωγή λες και ο αριστερός αρέσκεται να ζει στη βρωμιά. Σ’ αυτούς, χαρίζω τον δικό σου πολιτισμό που προφανώς προτιμούν. Μήπως πρέπει αλήθεια να το βάλουμε σε ψηφοφορία, για να δούμε ποιόν πολιτισμό προτιμά και ο απλός κόσμος; Σάκη Σακιώτη φεύγεις και αφήνεις πίσω σου θυμό, πολύ θυμό και αυτό εισπράττεις….

Νίτσα Λουλέ
δημοσιογράφος

Tsouxtra είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την κ.Νίτσα Λουλέ, δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε για τις πληγές του Φαραώ, αυτή τη στιγμή η Αίγινα έχει αποκτήσει τις δικές της πληγές. Η ονομασία μιάς απο αυτές είναι η πληγή του "Τρίο Γκονζάλες!!" Τα πρόσωπα αυτής της πληγής είναι κατά σειρά αρμοδιοτήτων:
1ος κ. Σάκης Σακάτης
2ος κ. Αγής Παπαρινός
3ος κ. Καρλής ΑχρηστοΠούλος.
Αυτοί λοιπόν οι κύριοι σε ( ) είναι μια από τις πληγές της Αίγινας, μου είναι αδιανόητο ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν το θράσος και περπατάνε στα πεζοδρόμια και στην παραλία της Αίγινας.
Αν είναι δυνατόν "με τις ευλογίες του Σάκη" ο ενας να μας διακόπτει το νερό ή να μας γεμίζει τις δεξαμενές με θάλασσα και να μας λέει ότι η Αίγινα δεν έμεινε πότε απο νερό, ο δεύτερος δε "άλλος άχρηστος" και αυτός με τις ευλογίες του άρχοντα να μη φροντίζει ούτε για τα σκουπίδια, ούτε για τις λακούβες ή για οτιδήποτε αλλο είναι στην αρμοδιότητα του, να μην αναφερθώ για την ΚΕΔΑ.
Κατα τα αλλά και οι τρεις προχωράνε σα να μην τρέχει τίποτα και μάλιστα καμαρώνουν για το έργο το οποίο έχουν προσφέρει στην Αίγινα, μα δεν Ντρεπόσαστε λιγάκι με ανθρώπους από την Ζιμπάμπουε έχετε να κάνετε; Ακόμα κι εκεί να ήσασταν θα σας είχαν πάρει με τα γιαούρτια!! Αυτός ο ΑντίΝερουλάς τι σου λέει πάλι... εδώ ξεπερνάμε κάθε όριο φαντασίας, μετά από το τόσο υπέροχο έργο που παρουσίασε για την Αίγινα θέλει να είναι πάλι αντιδήμαρχος νερού μα είναι δυνατόν?? Ούτε στα παραμύθια του Γκιούλιβερ δεν θα κόλαγε!!
Να κάνω μια φιλική υπόδειξη για την καινούργια ηγεσία θα σας προτείνω να πάτε μια βόλτα από τον Πόρο για να δείτε τι σημαίνει τοπική αυτοδιοίκηση και όλα τα υπόλοιπά... μόνο τότε θα καταλάβετε τι έγκλημα έχει κάνει το τρίο Γκονζάλες στην Αίγινα και ίσως αυτό σας βοηθήσει να μην πέσετε και εσείς σε αυτό το κανάλι, γιατί αν αυτοί γλίτωσαν τα γιαούρτια εσείς θα βρεθείτε με το κεφάλι στη Γκιλοτίνα, γιατί δυστυχώς έρχονται χειρότερα με όλο αυτό που τραβάει ο Έλληνας, τελικά εσείς θα είσαστε το εξιλαστήριο θύμα, δεν σας υποχρέωσε κανείς να γίνεται, πηγένατε γυρεύοντας, δείξτε λοιπόν σε εμάς στον απλό πολίτη τις αξίες σας αν τελικά δεν είσαστε κι εσείς αλλη μια πληγή!!

Tsouxtra ...χωρίς δηλητήριο προς στιγμήν!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ παρουσιάζει το έργο του με ανακοίνωση, μόνο που το έργο είναι ΘΡΙΛΕΡ.!!

Ομάδα Δίας είπε...

Απάντηση Σαρκκιώτη προς κ. Λουλέ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΝ ΟΛΟΙ...

α) Η σημερινή Διοίκηση εγκαθίδρυσε στο Δήμο μας μιά σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με την Κοινωνία, με όσους πιστεύουν σε ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που πρέπει να διακατέχουν τους αιρετούς.
β) Η Διοίκηση του Δήμου κατάφερε τελικά να δώσει – σ’ όλα σχεδόν τα προβλήματά μας – μιά υπεύθυνη, μιά δημιουργική, μιά αποτελεσματική, μιά ελπιδοφόρα απάντηση, χωρίς πολλές φορές να αντιλαμβάνονται οι πολίτες πόσο απαιτητικές και πρόσκαιρες είναι οι σχέσεις που διαμορφώνονται με μια Τ.Α σε ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΣΗ. κ.λπ. κ.λπ...

...Η δική μας ερώτηση και τοποθέτηση, ...μετά απ'ολα αυτα που ζήσαμε τέσσερα χρόνια!!
α) κ. Δ. Μούρτζη αφού τελικά ηταν τόσο καλός γιατί δεν τον παίρνετε για ειδικό σύμβουλο...
β) η τοποθέτησή μας.
Εδώ κολλάει η φράση "τρελός παπάς σε βάφτισε..." ή για να γλιτώσουμε μια και καλη... "ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ!!"

Υ.Γ. Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πως όταν τραβάμε το καζανάκι με το καπάκι της λεκάνης ανοιχτό, διασπείρονται στον αέρα μικρόβια που μπορεί να μεταδοθούν και σε άλλους ανθρώπους..!!

Μια συμβουλή για την συγκεκριμένη περίπτωση...
Παρακαλώ το καπάκι "ΕΡΜΗΤΙΚΑ!!"

Ανώνυμος είπε...

TA LAMOGIA TRONE TON AMPAKA APO TO NERO GI AYTO RIXNOYNE THALASSA STIS DEKSAMENES. NA PIOS EINAI O LOGOS POY TA VRIKANE META TOSA XRONIA KONTRAS KAI MISOYS O MOYRTZHS ME TON GOTSH...

Ανώνυμος είπε...

Στην ορκομωσία θα είναι κι ο Νερουλάς, είναι το δεξί ή το αριστερό χέρι του Μύθου... απλά δεν θυμάμαι που το φοράει το Ρόλεξ!!