Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΧΑΪΒΆΝΙ ΨΑΡΑΣ, ΨΑΡΕΥΕΙ..."ΧΑΪ" ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ!!

18/5/2014 :))  ξυρίζουν  το  γαμπρό...
& 25/5/2014 :(( Αρχίσανε
 τα όργανα!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

KAI TI ORGANA KLARINA, TROMETES KAI VALE!!
PANTOS EIDOYS PNEFSTA!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΆΤΕ ΟΡΈ ΜΑ ΤΙ ΣΤΑ ΣΙΧΤΊΡΙΑ ΈΧΕΤΕ ΠΆΘΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΑΠΗ ΚΑΡΡΑ
16 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε
Αν και λείπω αρκετό καιρό από την Αίγινα φροντίζω να μαθαίνω τα συμβαίνοντα σχετικά με τις δημοτικές εκλογές. Θα μπορούσα να μην αναφέρω ονόματα και γεγονότα αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου. Η μεγάλη μου απογοητεύσει ήρθε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτριο Μούρτζη , διότι την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε του εξήγησα τους λόγους που δεν θα έπρεπε να συμπεριλάβει το Παντελάρο στο συνδιασμό του . Με διαβεβαιωσε ότι δεν υπηρχε περιπτώση να το κάνει και τον πίστεψα γιατί θεωρησα ότι ο συνομιλητης μου είχε αξίες. Αν και ξέρω ότι είναι αργά να αποβάλει από τον συνδυασμό του τον Παντελάρο θεωρώ υποχρεώσει μου να θυμίσω μερικά πράγματα για τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλοι στον Επικεφαλή του Συνδυασμού Κ. Δημήτρη Μούρτζη Ξεκινησε από τη Νεα Δημοκρατία μετά με κραυγές πήγε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μετά με την Ντόρα την Μπακογιαννή και τελευταια εκανε αγώνα για τη Χρυσή Αυγή. Στο δήμο τι μπορεί να προσφέρει γιατί αν είναι να προσφέρει ότι και στο Ξενοδοχείο Παντελαρος όπως λέει και ο σοφός λαός . Τα τελευταία χρόνια με τη επαγγείλετε ο συγκεκριμένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Για άλλους αυτούς τους λόγους και ακόμα περισσότερους που δεν μπορώ να αναφέρω και με τη μικρή δύναμη που έχω στηρίζω Φίλλιπο Τζιτζή γιατί αυτός τουλάχιστον δεν έκανε εκπτώσεις στις αξίες του. Οι Αιγινήτες θα είναι τυχερή αν καταλάβουν έγκαιρα ότι η μόνη Σωτηρία για το νησί λέγετε Φίλλιπος Τζίτζης.
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτός αλάνια.
Εκτός από τον Παντελάρο έχει πολύ βρόμα από κάτω...
Γκότσης, Νταβάς, Κανελλά, Γεννίτσαρης, Μέρμηγκας, Γιάνναρος Παναγιώτης, Σκουλαρίκης Α.,
Ρε δεν πάτε στο Διάολο λέω εγώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο συνδυασμό του Δημήτρη Γκότση... Κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος...
Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΜΟΥΡΤΖΗΣ??
Εχω μπερδευτεί λιγο!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά το έπιασες. Σκιώδης Δήμαρχος και Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου ο Γκότσης. Αυτό λέγεται κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

O KOYKOYΛΗΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 2006 ΚΑΙ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ . ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥΡΤΖΗ ΚΑΙ ΓΚΟΤΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΓΙΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο Αντώνης Μ..ης δεν παίζεται ρε φίλε, μπροστά στην ψαραγορά αποκαλούσε τον κ. Γενίτσαρη απάτη και οτι είναι ο Λιάπης της Αίγινας, ρε πάνε καλά, είναι στον ίδιο συνδιασμό και θέλουν να τους ψηφίσουμε την ώρα που ο ένας κατηγοράει τον άλλο;; Ρε τι λαμόγια είναι!!